Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:Hej
Ja brzuszek uwielbiam, eksponuje i cieszę się tym stanem 😀😀 czytalam 2 dni temu,że to jak się czujemy w ciąży, jak traktujemy nasze ciało później wplywa na nasz kontakt z dzieckiem
Mysle ze to mit. Mimo ze mam dni ze sie niepewnie czuje to kocham te malenstwo nad zycie i wiem ze kontakt bedzie swietny:)moni05 lubi tę wiadomość
Karolina 10.10.2019💞
Lena 8.11.2012💞
Samantha 27.10.2009💞
-
Monalisa88 wrote:Mysle ze to mit. Mimo ze mam dni ze sie niepewnie czuje to kocham te malenstwo nad zycie i wiem ze kontakt bedzie swietny:)Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Dzień dobry
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/990449e09651.jpg
Jakiś krzywy brzuch mam hmm...
16 tyg mi zostałoWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2019, 10:06
Cabrera, KasiaP, ammarylis, moni05, Kookosowa, brunetka91, Kasiulina, Karooo93, kasia1518 lubią tę wiadomość
-
Witam Mamusie Uwemhe najlepiej poszukaj przepisów na necie -jest tego mnóstwo. Osobiście robię lody w thermomixie i wychodzą pyszne i zdrowe, ale myślę że każde domowe będą zdrowsze od kupnych! Co do brzuszka to raczej zakrywam luzniejszymi bluzkami no ale już widać coraz więcej. Dzisiaj połówkowe usg wieczorem więc mam nerwy od rana. Można zwariować od tych myśli czasami... Miłego dnia.
-
Ja tam lubię brzuszek w ciąży eksponowane . Nie jest idealny ale tam jest moje maleństwo.
Lody z thermomixa to cudo. Robiłam z białkami i były pycha ale w ciąży oczywiście nie próbowałam.
Jadę z psem za chwilę do fryzjera. A później odpoczynek i do koleżanki na noc.
Trochę mnie przeraża jazda tym autem po większej drodze typu autostrada ale kiedyś muszę się przejechać. Jakoś mam strach że szerokie i o coś stukne albo przy mijaniu z innym autem się coś stanie. -
Ja uwielbiam zakładać wszędzie opinajace sukienki i bluzki, żeby było widać brzuszek. Bardzo długo na to czekałam, więc teraz korzystam 😊 jedyne co to ostatnio jak dochodzi do baraszkowania to nie pozwalam ściągać koszulki nocnej 😀 wiem, że mąż lubi mój brzuszek ale chociaż w łóżku chce pozostać seksi 😂
-
adella1 wrote:Wybraliśmy imię- będzie Michał
adella1 lubi tę wiadomość
-
Co do wagi to ja mam dzisiaj równe +8 kilo (z 64 na 72, lekarz na tym etapie pozwala 2,5 kg na miesiąc maksymalnie. W poprzednim miałam 3, teraz 2 więc wychodzi na zero
ale co wbiłam w pierwszym trymestrze żarciem chleba non stop bo byłam głodna co 1,5h to moje, większego tyłka i grubszych nóg na dziecko nie zrzucę
A w ogóle to dzisiaj skończona połowa ciąży i moja 11 rocznica ślubu ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2019, 12:57
moni05, Cabrera, Kookosowa, Karooo93, Spirit, Goemi lubią tę wiadomość
-
Aguuula;2525 wrote:Zonaboba- u mnie też łożysko jest nisko od 2 miesięcy. Nie wiem czy się podniesie. Jak nie to podobno cc.
Wszystko będzie dobrze. Leniuchuj dalej :*
Mi ginekolog mówił ze musi się podonieść do 20tc nie powiedział co będzie jeśli się n8e podniesie. Powiedział ze jest czas i ocenimy na polowkowym. Jutro mam USG to zobaczymy
76 cs UDANY
27lat
9.11.18r - 1 IUI
6.12.18r - 2 IUI -
japonka wrote:Co do wagi to ja mam dzisiaj równe +8 kilo (z 64 na 72, lekarz na tym etapie pozwala 2,5 kg na miesiąc maksymalnie. W poprzednim miałam 3, teraz 2 więc wychodzi na zero
ale co wbiłam w pierwszym trymestrze żarciem chleba non stop bo byłam głodna co 1,5h to moje, większego tyłka i grubszych nóg na dziecko nie zrzucę
A w ogóle to dzisiaj skończona połowa ciąży i moja 11 rocznica ślubu ❤️
Tez mam 8 na plusie ale moj lekarz nigdy nic Mi nie powiedzial. U mnie to słodycze i majonezchociaż teraz wróciły mi już zachcianki typowo chłopięce - kwas i ostra papryka
-
kasia1518 wrote:U mnie by nie przeszło bo gin ma wagę w gabinecie. I jak tylko schodzę z fotela po badaniu i jeszcze przed usg pada to nieszczęsne "zapraszam na wagę". U mnie tak się waha 1.5-2kg na plusie.
kasia1518 lubi tę wiadomość
-
adella1 wrote:Mam już jednego diabelka w domu😉 Drugi mi nie straszny😁
temu anielskiemu daleko do aniołka. Zobaczymy jak będzie z tym od lwów.
-
kkkaaarrr wrote:Mnie położne zapraszają na wagę, na co ja im mówię co mają wpisać i tym zamykam temat