Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
brunetka91 wrote:Tak Was czytam, Wasze dzieciaczki są ok 0,5 kg, bądź już więcej niż 400 g, a mi wczoraj powiedzieli na polowkowych, że moje dzieciątko waży 364 g. I tak myślę czy to nie mało w stosunku do Waszych?Paulina
-
Uwemhe wrote:Aaa miałam zacytowac Moni:-) o tym że zrobi glukozę i insulinę.
Mam hiperinsulinemie. Tez nie?
Bo w sumie już zgłupiałam...Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
brunetka91 wrote:Tak Was czytam, Wasze dzieciaczki są ok 0,5 kg, bądź już więcej niż 400 g, a mi wczoraj powiedzieli na polowkowych, że moje dzieciątko waży 364 g. I tak myślę czy to nie mało w stosunku do Waszych?
potem jedno dziecko się urodzi 3 kg A drugie 4kg i też będzie ok
2017 #1
2019 #2
-
brunetka91 wrote:Tak Was czytam, Wasze dzieciaczki są ok 0,5 kg, bądź już więcej niż 400 g, a mi wczoraj powiedzieli na polowkowych, że moje dzieciątko waży 364 g. I tak myślę czy to nie mało w stosunku do Waszych?
Brunetka mój waży 478 g a córką na połówkowyvh ważyła 318 g. Tydzień różnicy w USG a w dzieciach dwa tyg. Ona się urodziła chuda i lekka. Synek nie będzie olbrzymem ale pewnie większy się zapowiada. Nie porównuje się dzieci jeśli mieści się w ramach wagowych bo każdy ma inny przyrost
Ja właśnie leżę bo prosto z pracy pojechałam z mężem i córka do galerii. Odebrałam bodziaki że smyka. Kupiłam młodej sandały. Ja nie nawidze zakupów, moja córka nie chodzi po galeriach. Była może trzy razy w życiu. Podjarana schodami. Dwa razy się przewróciła na podłodze ( bo ja łapałam gdy chciała biegać). Ehhh dlatego kocham zakupy w internecie:)
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Zonaboba wrote:Kochana a w którym jesteś tygodniu?
Mi ginekolog mówił ze musi się podonieść do 20tc nie powiedział co będzie jeśli się n8e podniesie. Powiedział ze jest czas i ocenimy na polowkowym. Jutro mam USG to zobaczymyWrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI,3x transfer
,1x crio
,1x transfer -biochemiczna
, 1x crio
, drugi crio
-
Dreamer wrote:dziewczyny czy macie juz skurcze braxtona hicksa ?
jesli tak to jak czesto?Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI,3x transfer
,1x crio
,1x transfer -biochemiczna
, 1x crio
, drugi crio
-
Właśnie zastanawiałam się czy upał może mieć wpływ na to ile się rusza maluch, bo zaczął mniej odkąd jest tak gorąco. Może nie będzie taki ciepłolubny jak jego mama 😀
ManiaM lubi tę wiadomość
-
Olliiii wrote:Właśnie zastanawiałam się czy upał może mieć wpływ na to ile się rusza maluch, bo zaczął mniej odkąd jest tak gorąco. Może nie będzie taki ciepłolubny jak jego mama 😀
Olliiii lubi tę wiadomość
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Olliiii wrote:Właśnie zastanawiałam się czy upał może mieć wpływ na to ile się rusza maluch, bo zaczął mniej odkąd jest tak gorąco. Może nie będzie taki ciepłolubny jak jego mama 😀
Przed ciążą kochałam gorąc, mogło być nawet 30 stopni i się czułam super . Teraz może całe lato być Max 23 haha. Natomiast mój F. Nie lubi lata, woli zimę i też tak pomyślałam że z tym akurat Michasia mogła by wrodzic się do taty i nie być taka wieczna zmarzliną jak ja. Nawet latem mam zimne stopy .Olliiii lubi tę wiadomość
-
Olliiii lubi tę wiadomość
-
Ja kocham jak jest ciepło, mogłabym żyć w ciepłych krajach, ale teraz pomimo tego, że dopiero połowa ciąży i niby nie jeszcze takie ciężkie tygodnie to już nie wyrabiam. Ciągle mi duszno, na zakupach ciągle słabo, oddychać ciężko..