Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karooo93 wrote:Ja jedną torba dla mnie, druga dla Jasia 😉
Kokosowa gdzie będziesz rodziła ? W ogóle dziewczyny z Warszawy gdzie się wybieracie ? 😊
Ja kremami z UV mega rzadko się smaruje, jak już to mam właśnie apteczny dla Jasia. Dermedic baby niby z filtrami mineralnymi 😉
U nas jakoś aktywnie dzisiaj, dopiero usiadłam.
Chyba na Bródnie. Chociaż jeszcze zastanawiam się na Starynkiewicza.
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Kokosowa gdzie będziesz rodziła ? W ogóle dziewczyny z Warszawy gdzie się wybieracie ? 😊
Ja kremami z UV mega rzadko się smaruje, jak już to mam właśnie apteczny dla Jasia. Dermedic baby niby z filtrami mineralnymi 😉
U nas jakoś aktywnie dzisiaj, dopiero usiadłam. -
U nas jakoś aktywnie dzisiaj, dopiero usiadłam. -
Dobry. Chociaż średnio się zaczal.
Miałam koszmary. Jeszcze jeden z bohaterów koszmarów mnie obudziła z rana... Czyli mój brat. A ja obolała cała bo mnie plecy bolą...
Ogólnie za chłopakami tęsknięjuż by mogli wrócić a tu dwa dni.. i rano we wtorek będą...
A widzialyscie jakie upaly mają być w przyszłym tyg?
Właśnie idę wykorzystać pogodę. Wytrzeć balkon i idę śniadanko na powietrzu zjeść. Będą tosty -
Kookosowa wrote:Chyba na Bródnie. Chociaż jeszcze zastanawiam się na Starynkiewicza.
Hejja z listopada, jestem tu turystycznie. Spoko jest ten szpital na Bródnie? Mieszkam bardzo blisko, ale jakoś nigdy o nim nie myslalam.
aktap91 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry 😊
Mnie tez przerażają upały po 34 stopnie w przyszłym tygodniu... 😓
Opuchlizna była wynikiem oparzenia słonecznego, tak powiedział gin, zeszła już do zera razem z tym, jak zaczęła schodzić skóra. Mam nadzieje, ze nie nabawie się przebarwień.
Aaga, ja mam na rzepak... trzeba przetrwać, niestety 😢 nic mi nie pomogło.Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
japonka wrote:Ja jeszcze nie wiem. Myślałam, żeby prywatnie w Medicover ale to pod warunkiem, że nie będzie żadnych komplikacji. Panstwowo myślę o MSWiA może? Żelazna w moim przypadku nie wchodzi w grę, mój brat jest przez nich niepełnosprawny i chociaż wiem, że teraz jest pewnie ok, to to jest dla mnie nie do przejścia. A przez przejścia z poprzedniej ciąży odpada Madalińskiego (odesłali mnie po beznadziejnej diagnozie) i IMiD (tam rodziłam w 16 tygodniu)
-
coma wrote:Hej
ja z listopada, jestem tu turystycznie. Spoko jest ten szpital na Bródnie? Mieszkam bardzo blisko, ale jakoś nigdy o nim nie myslalam.
Rodziłam tam córkę. Mam kilka zastrzeżeń co do karmienia piersią ale reszta ok.
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
KasiaP ciesz się że się mieście xD ja z moimi balonikami mogę na razie zapomnieć. Wszystko mi wychodzi przodem z takimi...
Ale za to łapie witaminę D na lezaczku z Melmanemjeszcze walne sobie lemoniadę truskawkowa i nic mi do szczęścia nie trzeba... No po za chłopakami
KasiaP lubi tę wiadomość
-
KasiaP wrote:Cześć dziewczyny! Krótka piłka, wypada iść w bikini na otwarty basen? Bo oprócz tego mam tylko jednoczęściowy taki typowo pływacki w który się ledwo mieszczę i na pewno nie będzie mi zbyt wygodnie
KasiaP, ManiaM lubią tę wiadomość
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r.