Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry
To my pozdrawiamy ze spontanicznego wypadu nad morze...jest tak błogo, ze zostajemy jeszcze do jutra 😍😍
Edit.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2019, 09:09
KasiaP, Karooo93, moni05, Kookosowa, przedszkolanka:), kasia1518, brunetka91 lubią tę wiadomość
-
My jedziemy dziś do parku dzikich zwierząt a też bym wolała nad morze. Od nas to 2h i czasem jeździmy ale. Dziś mąż wstał za późno. Ale już za niecałe 2 miesiące przeprowadzamy się do domu i nie mogę się doczekać. Zwłaszcza podwórka. Mały będzie miał basen i piaskownice. Może tablice do rysowania kreda na płocie. I nie będę musiała się ruszać z mieszkania po 3 razy dziennie i lazic po schodach i dźwigać wózka bo wystarczy że otworzę drzwi na ogródek i koniec jęczenia "na dwór".
KasiaP, ammarylis, japonka, Kookosowa, kasia1518 lubią tę wiadomość
-
Mój młody właśnie ostatnio dudni że chce domek i ogródek. Jako że na domek mnie nie stać i nie będzie raczej (chyba że syn zostanie piłkarzem i weźmie mnie do siebie)
to może się kiedyś skusze na ogródek działkowy. Chociaż samo to żeby go kupić to już jest wydatek rzędu paru tysięcy... Do tego opłaty i utrzymanie. Jednak liczę że nam się uda coś wyskrobać za jakieś 3 lat. Żeby sobie moc podjechać i zrobić grilla, postawić basen i się wylegiwać
-
Hej dziewczyny
wczoraj mieliśmy badanie polowkowe. Torbiel w glowie wchłonela się
łożysko 3cm nad szyjka czyli wysoko
z godzinnego badania wynika ze z dzidzia ok
szyjka w dalszym ciągu 29mm. Teraz jestem po obiadku i dalej lecę leżeć przy HDTV
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2019, 15:42
moni05, japonka, Kookosowa, KasiaP, Karooo93, Cabrera, adella1, przedszkolanka:), ManiaM, kasia1518, brunetka91, ammarylis, Jupik, Kasiulina lubią tę wiadomość
76 cs UDANY
27lat
9.11.18r - 1 IUI
6.12.18r - 2 IUI -
Dreamer wrote:Czy to normalne ze w ciąży się tak długo wychodzi z przeziebienia ?? Zawsze mi szybko przechodziło a teraz nie mogę sie doleczyc
-
kkkaaarrr wrote:A jeśli nie masz problemu aby o tym mówić to co stało się na Żelaznej??
-
Zimri wrote:Ja w MSWiA, rodziłam tam 1 córkę i teraz też tam się wynierac6bede 😉
było w porządku jak rozumiem? Na szkołę rodzenia się już pewnie nie wybierasz
ja mieszkam 10 minut od MSWiA i moja klinika z nimi współpracuje, ordynator ginekologii prowadzi w niej ciąże i zawsze tam kierują w nagłych wypadkach.
-
Ig004 wrote:Dreamer, ja od 5 dni się leczę z przeziębienia, myślę, że teraz może nam zdrowienie zająć trochę dłużej, zazwyczaj po 3 dni miałam spokój...
To lepiej uważaj bo ja nie wzięłam antybiotyku i teraz mam zapalenie zatok. Straszne to cierpienie jak nie można wziąć ibuprom zatoki. Paracetamol nic nie daje. Już mnie wszystko boli szczeka, żeby, głowa. Chyba w życiu się tak nie czułam. A tu niewiele można zrobić ani rtg a antybiotyk najłagodniejszy. Bardzo się boje o dzidziusia. Ciagle nasłuchuje czy kopie. Ehhh -
japonka wrote:Nie, nie mam, mój brat rodził się jako wcześniak w 7 miesiącu i za późno zrobili CC, był niedotleniony przy porodzie, uszkodzenie mózgu i 4-kończynowe porażenie mózgowe, nigdy nie będzie samodzielny. Jest na poziomie takiego 5-7-latka a właśnie skończył 30, plus nie chodzi, korzysta z pampersów. Moja przyjaciółka rodziła 3 razy w Św Zofii i było wszystko super ale u nas w rodzinie wszyscy są uprzedzeni
japonka lubi tę wiadomość
-
Kkkaaarrr ja na przykład nigdy ale to nigdy nie pojadę do rudy śląskiej bo tam Rodzilam i było strasznie, zero szacunku dla drugiego człowieka, a z kolei jak do Katowic jadę to dopada mnie histeria bo tam zmarła moja córcia, więc bardzo dobrze rozumiem te pewnego rodzaju uprzedzenia, nawet jak minęło już kilka lat. Ciesze się ze teraz mogę rodzic w normalnym szpitalu u siebie, a nie specjalistycznym...Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
japonka wrote:To ja Cię będę pewnie pytać o różne rzeczy
było w porządku jak rozumiem? Na szkołę rodzenia się już pewnie nie wybierasz
ja mieszkam 10 minut od MSWiA i moja klinika z nimi współpracuje, ordynator ginekologii prowadzi w niej ciąże i zawsze tam kierują w nagłych wypadkach.
Niestety jeśli chcesz karmić piersią, a masz problem to tam według mnie leżą. Może coś się zmieniło przez 3 lata, ale wtedy to było ciężkie dla mnie bardzo. Poza tym mój lekarz prowadzący tam pracował, a teraz chodzę do przychodni przyszpitalnej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2019, 20:24
-
Zimri wrote:Poród i opieka poporodowa super, trafiłam na najlepsza położna pod słońcem.
Niestety jeśli chcesz karmić piersią, a masz problem to tam według mnie leżą. Może coś się zmieniło przez 3 lata, ale wtedy to było ciężkie dla mnie bardzo. Poza tym mój lekarz prowadzący tam pracował, a teraz chodzę do przychodni przyszpitalnej. -
Czy wasze maluszki też zmieniają rytm dnia? Ostatnio miałam chyba 5 dni z rzędu, że ruszała się o stałych porach i wyraźnie to czułam. Teraz rusza się niespodziewanie i to są pojedyncze kopnięcia a o tych stałych porach teraz zazwyczaj jest cisza. Wiem, że to dopiero 23/24 tydzień, ale wszędzie piszą, że maluszki już mają swój rytm dnia.
-
kkkaaarrr wrote:Wiecie, że jedna z wrzesniowek wczoraj urodziła! Oby nasze maluchy się tak nie spieszyly!!Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r.