Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kiniorek zależy co pisze na skierowaniu. Może zadzwoń do przychodni się dopytaj.
Pukola zrobisz jak czujesz ale tyle drogi się tłuc na kolacje. Ja bym pewnie nie pojechała z czystego lenistwa
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Ja mam dwa wesela lipiec i sierpień. Ale jakoś się na nich nie widzę gruba jak balon. Najwyżej pójdę na obiad a potem będzie pretekst żeby się szybko ewakuować bo wesel nie lubię.
Glukoza ma być 75.
Kiniorek a co dla Ciebie oznacza weekend miodowy znajomych ?
Przedszkolanka obstawiam ze Twój bobas może mieć około 600 gramprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:my mamy wesele 29.06. Idziemy ale w dodatku z córką więc długo nie zabawimy
a jak upał będzie to sama nie wiem ile wytrzymam.
Dziewczyny jaką wagę miały Wasze maluszki w wieku 23- 24+0 ?ciekawa jestem ile mój Olek jutro będzie miał :)urósł na pewno,bo już jak się ułoży nie raz to oddychać nie mogę a gdzie te upały nasze do tego.
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI,3x transfer
,1x crio
,1x transfer -biochemiczna
, 1x crio
, drugi crio
-
Pewnie sobie odpuszczę, znając mnie. Ja jestem trochę panikara i na samą myśl jazdy autobusem 2h w taką pogodę już się stresuje. Jechałam tak ponad miesiąc temu i myślałam,że padnę a nie było wcale upałów
A w tych autobusach zero klimy,toalet i trzęsie na tych wiejskich drogach.
-
przedszkolanka:) wrote:my mamy wesele 29.06. Idziemy ale w dodatku z córką więc długo nie zabawimy
a jak upał będzie to sama nie wiem ile wytrzymam.
Dziewczyny jaką wagę miały Wasze maluszki w wieku 23- 24+0 ?ciekawa jestem ile mój Olek jutro będzie miał :)urósł na pewno,bo już jak się ułoży nie raz to oddychać nie mogę a gdzie te upały nasze do tego.
-
nick nieaktualny
-
Idę rano do przychodni bo na osiedlu to się dowiem...
Też macie parcie na zielone? Tzn ja się z tego cieszę ale bym ciagle sałatę wcinała. Ostatnio pisałam o sałatce greckiej. Dzisiaj zrobiłam tez. Zjadłam dwie miseczki. Wieczor i szukam. No to robię. Zielona sałata. Kukurydza, brzoskwinia, prażone ziarna, pomidorki, feta i sos grecki. Matko jaki to było dobre
-
Sarrra Dreamer tak obstawiam 550-600 g. Aguuula 730 to duźo ;o ja jestem mała wiec muszę proporcjonalne mieć by je urodzić później haha😀 a planuje poród 3 minutowy jak z Polą!😂
Brunetka uuu. Polecam krem z sexy mamy na opuchlizne. Ja jeszcze nie mialam ale smarowalam by ulżyć noga.
Kiniorek u mnie truskawki,ostra rzodkiewka, wieczorem kanapa z sałata i warzywami - to takie hity póki co😀 -
U mnie sałata tez rządzi. DZisiaj grecka. A tak to liście takiej zwykłej do każdego posiłku. I masa owoców. Truskawki predewszystkim. Koktajle tez bo przyda się trochę białka teraz. No i kompoty gotuje z zapasów z tamtego roku. Słodzę wszystko miodem
moni05 lubi tę wiadomość
-
pukola wrote:Dziewczyny, tak czytam,że wybieracie się na wesela w najbliższym czasie. Mnie też to czeka, dostałam też zaproszenie na wieczór panieński. Najpierw jakaś kolacja w knajpce a później w planach jest klub. Poszłybyście? Ja początkowo się zgodziłam, ale zaczynam mieć wątpliwości. Panieński miałby być w przyszły piątek, będę w 27 tygodniu. Myślałam żeby iść tylko na kolację, ale do miasta w którym odbywa się panieński i ślub mam jakieś 80km więc troche bez sensu. Nie wiem czy przez tą pogodę,ale wieczorami czuję się jak balon.kasia1518
-
Mój Kurczaczek w 22+5 miał 520g.
Zapodalam sobie melisę na noc. Oby pomogło.... 🙏🏻Kookosowa, kasia1518 lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Przedszkolanka- no dużo 😁 a ja jestem właśnie szczupła (teraz 50 kg) także no... 😀
Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI,3x transfer
,1x crio
,1x transfer -biochemiczna
, 1x crio
, drugi crio
-
Dzień dobry dziewczyny! Wczoraj mi umknęło że weszłam w 6 miesiąc
Z takim bebzolkiem, moim zdaniem dość pokaźnym jak na ten tydzieńna plusie 5,5 w porywach do 7
Co do panieńskiego raczej bym nie pojechała pksem tylko na kolację. A do klubu to na bank nie. Co innego gdyby to była bliska koleżanka.
A wesele jakieś mi się marzy odkąd zobaczyłam przepiękną ciążową sukienkę na asosie 😁 niestety moi znajomi albo już po, albo totalnie anty 😁
Na sałatę też mam fazę i na owoce. W pracy się śmieją że się dziwią że jeszcze jakieś liście na drzewach rosną skoro tyle liści zjadam 😂
Mąż wczoraj kupił z 4kilo truskawek i... wszystkie umył bo były brzydkie 🤦 Więc musiałam to wszystko odszypułkować jak wróciłam i pomrozić bo do jutra już by zapleśniały ehhh. I to kucharz ten mój mąż, że nie wie takich rzeczywięc na kolację był jeszcze koktajl z kilograma truskawek, ciekawe ile to kalorii 😂
I dentystę jeszcze wczoraj zaliczyłam. Kanał na czuja (bez zdjęcia) miałam. Ale tyle znieczulenia mi dowalił że nic nie poczułam a buzia mnie boli do tej poryz resztą zębów na oko ok, ale wiadomo po ciąży zdjęcie trzeba zrobić i się upewnić.
Miłego dnia i udanych wizytKookosowa, wiktoriaa, kasia1518, Cabrera, mia4444 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Miałam dzisiaj iść na ta glukozę. Stwierdziłam że nie chce mi się w taki upał w przychodni bez klimy siedzieć , tym bardziej że dwie mądrale obudziły mnie o 6 bo im się nie chce spać (w sensie mąż i Kasprem)... Teraz Krzysiek śpi a Kasper siedzi u siebie przed lekcjami bo ma dopiero na 9:50
Więc chyba pójdę jutro albo w poniedziałek...
A dzisiaj mam warsztaty z Świadomej Mamyjuż się doczekać nie mogę. Podobno najlepsze ze wszystkich
Idę ogarnąć śniadanie, już nie na zielono bo wszystko zjadłam wczoraj 🤦