Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
O i super Przedszkolanka!
Czytając o witaminach i kwasach zjadłam właśnie filety z makreli w sosie pomidorowym no nieposkromioną ochotę miałam nie wiem czy ma to jakieś wartości odżywcze no ale kobiecie w ciąży nie przetłumaczysz...przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Paolka _25 -
nick nieaktualnyPrzedszkolanko super! Tak myslalam, że ciąża musi być starsza, bo normalnie nie ma jeszcze serduszka w 5+5 ale to świetne wieści i oby tak dalej!
Teraz przez te dobre wieści sama się nie mogę doczekać wizyty środowej jeszcze bardziejprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
No właśnie mi zabrakło tych 2-3 dni do serduszka..szkoda, bo mi teraz mąż wyjeżdża i wizyta serduszkowa będzie za ok.2 tyg., więc jeszcze chwila stresu. A pewnie jakbym poszła w przyszłym tyg.tez już powinno być. No ale trzeba będzie jeszcze poczekać. Póki co na dobrej drodze.
-
Jupik wrote:No właśnie mi zabrakło tych 2-3 dni do serduszka..szkoda, bo mi teraz mąż wyjeżdża i wizyta serduszkowa będzie za ok.2 tyg., więc jeszcze chwila stresu. A pewnie jakbym poszła w przyszłym tyg.tez już powinno być. No ale trzeba będzie jeszcze poczekać. Póki co na dobrej drodze.
Jupik lubi tę wiadomość
-
Przedszkolanka suuuuper wieści! :*
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Ja tam siedzę na macierzyńskim, więc dla mnie wygląd się nie zmienił- jest tak samo "pięknie" jak zawsze
A tak jeśli chodzi o mężów i ich zajmowanie się dziećmi- wychodząc powiedziałam do męża- zmień Kindze pieluchę i nakarm, obiadek jest w podgrzewaczu. Wracam- zmieniłeś pieluchę? Nie, bo położyłem ją na przewijaku i zaczęła krzyczeć, więc ją zdjalem.. Taa,jakby mi nie krzyczała na przewijaku..Pytam dalej- dałeś jej obiadek? Nie, a miałem? Nic nie mówiłaś.. Taa, zapomniałam, że mówić trzeba dużymi literami i jeszcze się upewnić, czy delikwent załapał -
przedszkolanka:) wrote:
a jeszcze wiek dzidzi odpowiada 6+1
Dominika mnie tak kłuje,ale jak z prawej to torbiel,z lewej najczęściej jelito a po środku jakby szyjka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2019, 20:54
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI ,3x transfer ,1x crio ,1x transfer -biochemiczna , 1x crio , drugi crio -
Dominika32 wrote:Dziewczyny miewacie czasem taki ostry klujacy ból któregoś z jajników?
Bo mnie tak czasem ściska i kluje jakby coś pękło kilka sekund i przechodzi ..Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI ,3x transfer ,1x crio ,1x transfer -biochemiczna , 1x crio , drugi crio