Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kiniorek91 wrote:Przedszkolanka ja tak z Kasprem nie mialam.... Masakra... Dwa razy dziennie mam zwroty, wieksze lub mniejsze. Ogolnie ta ciaze przechodze ze zdwojona sila. Z mlodym pamietam ze szybko tylam i mialam same mdlosci, bez wymiotow. A tu ze mnie chlusta i to jest moment. Stoje siedze robie cos. Nagle czuje ze mi sie robi goraco i mam cale gardlo scisniete no a pozniej to juz tylko tron...
-
Agu1 wrote:Mam stresa przed jutrzejsza wixyta... bo nie mam objawow przynajmniej nie takich jak powinnam (tak mi sie wydaje) chyba mam gorszy dzień
Agu nic się nie stresuj, ja objawów nie mam już prawie tydzień, tłumaczę sobie, że zarodek znalazł się już w odpowiednim miejscu, jest bezpieczny i dobrze mu tam.
W ogóle chyba muszę zmienić nick na OazaSpokojuprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Paolka _25 -
Paolka_25 wrote:Agu nic się nie stresuj, ja objawów nie mam już prawie tydzień, tłumaczę sobie, że zarodek znalazł się już w odpowiednim miejscu, jest bezpieczny i dobrze mu tam.
W ogóle chyba muszę zmienić nick na OazaSpokoju
-
Paolka_25 wrote:W pierwszej ciąży na początku do dr Bednarskiej o ile można ją doktorem nazwać (nie wiem kto dał jej ten tytuł ) ona zafundowała mi te okropne przeżycia, później chodziłam do dr Blukacz, a teraz chodzę do dr Szymańskiego, ma bardzo dobre opinie wgl. Wydaje się rzeczowy i kompetentny.
Właśnie, tak jak mówisz o Szymańskim słyszałam same dobrze rzeczy, od znajomych.Paolka_25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgu1 wrote:Dziewczyny a jaki macie stosunek do wesel w 7-8 msc ciazy?
Ja mam zaproszenie na wesele na początek września. Natomiast to wesele jest 200km od domu, mój mąż ma być świadkiem i zresztą ja mam być też jakby dodatkową świadkową, bo tak to ponoć jest na prawosławnych ślubach. Nie zastanawialiśmy się co zrobimy jeszcze, bo będziemy myśleć o tym za kilka miesięcy. Na początek października zresztą też mamy zaproszenie na wesele oba wesela bliskich znajomych, więc szkoda nie być, ale zobaczymy, co będzie