Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:ja wysypana,piersi kształtne, waga 42.8! ,włosy jakby się przetłuszczać i nie układać zaczęły
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI ,3x transfer ,1x crio ,1x transfer -biochemiczna , 1x crio , drugi crio -
Aguuula;2525 wrote:Nie wierzę! Ja też wczoraj się ważyłam i dokładnie ta sama waga od zawsze jestem patyczak. Nie potrafię przytyć. Moja najwyższa waga to było 45 kg. Geny?
Aguuula;2525 lubi tę wiadomość
-
Sarrra dawaj znać
A do dziewczyn, które karmią- odstawiacie dziecko? I moja lekarka, i dziś koleś od usg (też go znam z poprzedniej ciąży) powiedzieli, że Kingę mam odstawić i skupić się teraz na tym drugim. Hmm, i tak ją rzadko przystawiam, ale jednak i widzę, że potrzebuje, nawet nie tyle mleka co tej bliskości. I co tu zrobić?
-
Jupik wrote:Sarrra dawaj znać
A do dziewczyn, które karmią- odstawiacie dziecko? I moja lekarka, i dziś koleś od usg (też go znam z poprzedniej ciąży) powiedzieli, że Kingę mam odstawić i skupić się teraz na tym drugim. Hmm, i tak ją rzadko przystawiam, ale jednak i widzę, że potrzebuje, nawet nie tyle mleka co tej bliskości. I co tu zrobić?Agu1 lubi tę wiadomość
Aniołek 6/7tc 21.01.2019 [*]
[/url] -
Sarrra, ej, bo ja specjalnie nie śpię!
Jak możesz
Wszystkie już po "spowiedzi" tylko Ty zniknęłaśGrudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Przejmuję się Wami jak sobą, choć mało się może udzielam to wciąż gdzieś z tyłu głowy myślę jak tam moje babeczki
Już mój chłop mówi, że ma poczucie jakby Was znał, tzn nie konkretnie akurat Was, ale dziewczyny, których losy przeżywam najbardziej, (tak, Niecierpliwa, sam o Ciebie dopytuje!) i kilka jeszcze innychGrudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Wróciłam 30 min temu. Masakra weszłam o 22:10.
Jest to 5 tydz i 5 dzień. Dokładnie tak jest na usg jak z Om. Jest zarodek 3mm i serduszko. Jest też... Krwiak ponad 2 cm. To samo było z Wojtkiem.
Mam leżeć 3 tyg albo chociaż w ciągu dnia leżeć większość czasu. Nie dźwigać nic nawet kota. Noi mam problem bo co z Wojtusiem mam zrobić. No nic. Jutro mały jedzie do teściowej. A od pon do pt mąż będzie w domu pracował tylko na rozprawy będzie jeździł.
Eh. Nie wiem czy wziąć l4. Muszę sprawdzić jak to jest z zasilkiem chorobowym gdy się jest na macierzyńskim.
Ktoś mi kiedyś gadał o rezygnacji z macierzyńskiego i wtedy l4 ale to bez sensu bo l4 mam wziąć na 3 tyg a potem chce znowu macierzyński. Na macierzyńskim mogę prowadzić działalności i pracować a na l4 już jest problem.
Eh. To samo było wtedy. Leżała w 7 i 8 tyg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2019, 23:41
kkkaaarrr, Dominika32, sunshine03, Jupik, Paolka_25 lubią tę wiadomość
-
Sarrra, najwazniejsze, że z maluszkiem wszystko gra i że jest serducho! To cudownie,bardzo się cieszę.
Mam nadzieję, że zadbasz o siebie jak należy, pamiętaj, że to Ty jesteś teraz najważniejsza, bo bez Ciebie nie byłoby Okruszka
Dużo odpoczywaj, pozwól pomartwić się mężowi, uważaj na siebie proszę.
Z L4 na macierzynskim Ci nie pomogę, nie wiem jak to jest. Zrób tak, jak podpowiada Ci rozsądek, nieSTETY całe życie pod Bąbelka teraz...
Ufff, co za dzień, dziewczyny! Mogę iść spać. Życzę Wam wszystkim spokojnej, w miarę możliwości, nocki!Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Sarrrra wrote:Wróciłam 30 min temu. Masakra weszłam o 22:10.
Jest to 5 tydz i 5 dzień. Dokładnie tak jest na usg jak z Om. Jest zarodek 3mm i serduszko. Jest też... Krwiak ponad 2 cm. To samo było z Wojtkiem.
Mam leżeć 3 tyg albo chociaż w ciągu dnia leżeć większość czasu. Nie dźwigać nic nawet kota. Noi mam problem bo co z Wojtusiem mam zrobić. No nic. Jutro mały jedzie do teściowej. A od pon do pt mąż będzie w domu pracował tylko na rozprawy będzie jeździł.
Eh. Nie wiem czy wziąć l4. Muszę sprawdzić jak to jest z zasilkiem chorobowym gdy się jest na macierzyńskim.
Ktoś mi kiedyś gadał o rezygnacji z macierzyńskiego i wtedy l4 ale to bez sensu bo l4 mam wziąć na 3 tyg a potem chce znowu macierzyński. Na macierzyńskim mogę prowadzić działalności i pracować a na l4 już jest problem.
Eh. To samo było wtedy. Leżała w 7 i 8 tyg.
Teraz tylko dużo odpoczynku i będzie dobrze. Dobranoc dziewczęta