Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga leż i obserwuj. Może się coś podraznilo? Albo się odlepil kawałek czopu? Jak się powtórzy to bym pojechała na IP :*
Monia a może mleko? Wczoraj rano robilam kawę i było mleko dobre. Przyszła burza. Chce robić kawę po południu i mleko się zepsuło ;/ a w lodówce...Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2019, 14:21
-
Kiniorek, piję czarną i gorzką jak mój charakter 😋
Kookosowa lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Dzięki dziewczyny. Spróbuję sposoby Kalci i chyba kupię te książkę. Wiem że dla 4latka to mega zmiana. Zdaje sobie sprawę że to odreagowanie stresu, tylko szukam sposobu na normalne funkcjonowanie. Są dni że i bez placzacego 4latka jest ciężko, a tu jeszcze piski i lamentowanie.
-
moni05 wrote:Kiniorek, piję czarną i gorzką jak mój charakter 😋
To piąteczkateż pije gorzka bez mleka. Teraz bezkofeinowa a bez ciąży musi być siekiera mocna aż telepie
moni05 lubi tę wiadomość
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Kookosowa wrote:To piąteczka
też pije gorzka bez mleka. Teraz bezkofeinowa a bez ciąży musi być siekiera mocna aż telepie
Ja pozwalam sobie na jedną teraz, też piję dość mocną i sypaną. Przed ciążą tak że 3-4 z dwóch łyżeczek, teraz jedna 😋Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Ja kawę piję bez zmian jak przed ciążą, 1-2 dziennie, czasem z mlekiem, czasem czarna, to zależy na co mam smaka
moje standardowe ciśnienie to 90/60, a na ostatniej wizycie 83/46, więc ja mam kawę niemalże w zleceniu od lekarza
moni05 lubi tę wiadomość
-
Kalcia trzymam kciuki za wizytę :*
Kokosowa Twoja wizyta też mi w głowie siedzi. Będzie dobrze :*
Próbowałam się zdrzemnąć. I nie mogłam się ułożyć. Później się udało w końcu oko zamknąć i moja mama zadzwoniła 🤦
Myślałam że noc odespie i dupa. Chyba druga kawa potrzebna ...Kookosowa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny czy mualyscie w morfologi Ig podwyższone? Ja mam aż 3 norma jest od 0 do 0,5. Czy to musi oznaczać infekcje zapalenie? Nic nie czuje. Oczywiście limfocyty te, podwyższone z krwi. Badanie moczu ładne.
Gorzej mimo tabletek moje żelazo wciaz 45 a norma jest od 60Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2019, 17:14
-
Sarrrra wrote:Dziewczyny czy mualyscie w morfologi Ig podwyższone? Ja mam aż 3 norma jest od 0 do 0,5. Czy to musi oznaczać infekcje zapalenie? Nic nie czuje. Oczywiście limfocyty te, podwyższone z krwi. Badanie moczu ładne.
Gorzej mimo tabletek moje żelazo wciaz 45 a norma jest od 60Paulina -
Sara u mnie z tego co pamiętam wszystko w porządku było. Więc nie bardzo pomogę.
Kinga jedno ubranko weź na wyjście. Ewentualnie dwa komplety na różna pogode. Bo w szpitalu dają ubranko i zmieniają przy kąpieli. Jak weźmiesz swoje to możesz już nie odzyskać. Sprawdź na stronie swojego szpitala listę do porodu. -
Kinga, Kiniorek - nie w każdym szpitalu dają ubranka. Trzeba to sprawdzić na stronie szpitala, co trzeba zabrać. Zazwyczaj jest. Jeśli nie to można spytać w szpitalu lub na lokalnej grupie (na fejsie np.). Ja zabieram trzy komplety body+pajac+czapeczka i ewentualnie skarpetki jak będzie zimno. Muszę mieć też swój rożek. Wybrałam rzeczy, które mogę wyprać później w 90 stopniach i się nie zniszczą. Trzeba te szpitalne bakterie wyprać.
A ubranko na wyjście uszykuj mężowi razem z nosidelkiem w domu i niech je zabierze że sobą dopiero jak będzie Was odbierał. Też że względów higienicznych 😉Jupik lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019