Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeśli brodawczak to jest to ja miałam co prawda 2 cm pod blizna z cc i poradziła sobie domowymi sposobami Bk leki id lekarza nie działały ale piekło. Spirytus plus sok z cytryny jeśli dobrze pamiętam i robiłam z tego okład na nic. Samo zniknęło po 5 dniach. Na waegach to chyba tylko smarowanie.aga_ni wrote:Monia, spokojnej nocy, mam nadzieje ze jutro skurcze ustaną.
Dziewczyny, help, właśnie poczułam jakieś pieczenie i dyskomfort i zobaczyłam (w lusterku) ze mam jakies jakby owrzodzenie na wargach sromowych. Z jednej strony większe, z drugiej mniejsze. Wyglada mi to na opryszczkę
zestresowalo mnie to, bo opryszczka jest chyba niebezpieczna dla dziecka? Nigdy nie miałam opryszczki 
Jutro święto wiec do lekarki pewnie będę mogła zadzwonić dopiero w piątek. Nie wiem co robić, nie chce niczym się leczyć na własna rękę. Miała może któraś z was takie coś? Macie jakieś pomysłu co z tym? -
Ja miałam wymrażane przed ciąża ale o ile się nie mylę to trzeba skonsultować to z lekarzem bo to już trochę powód do ccSarrrra wrote:Jeśli brodawczak to jest to ja miałam co prawda 2 cm pod blizna z cc i poradziła sobie domowymi sposobami Bk leki id lekarza nie działały ale piekło. Spirytus plus sok z cytryny jeśli dobrze pamiętam i robiłam z tego okład na nic. Samo zniknęło po 5 dniach. Na waegach to chyba tylko smarowanie.Paulina

-
Dzień dobry

Aga ni poczekaj na lekarza i skonsultuje się a jeśli chodzi o domowe sposoby to tak jak Sara pisze. Nic na własną rękę nie rób.
A mi jak zwykle dali pospać
jutro muszę badania zrobić więc budzik ustawie bo znowu zaspie.
aga_ni lubi tę wiadomość
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Dzień dobry,a ja od rana w stresie bo po wczorajszej wizycie na papierze pojawiają mi się takie ślady krwi ale takiej ciemniej i nie wiem czy to lekarz jak badał szyjkę coś naruszył czy coś złego się dzieje,poczekam jeszcze do południa i jak nie minie to chyba na IP pojadę😒

-
Dzień dobry dziewczyny, jak plany na ten świąteczny dzień? Ja z rodziną spędzam, siostra ma imieniny, przyjeżdżają ciocie i będziemy biesiadować

Moni, jak minęła noc?
Kinga, to pewnie po wizycie, nie stresuj się na zapas i rób jak mówisz
Aga współczuję ale sama nic nie zrobisz. Cierpliwości i jutro do lekarza.
Miłego dnia wszystkim -
Kinga jakby naruszył to chyba jednorazowe by się pokazało i to ewentualnie wczoraj a nie ciągnęło się do dziś. Jak dalej będzie to jedz na spokoju. :* Odpoczywaj i łez :*
Ja dzisiaj dopieram resztę rzeczy dorosłych i biorę się za końcówkę dziecięcych. Zal mi pogody. Mama mi okna wczoraj umyła i mam u małego powieszona firankę z Kubusiem Puchatkiem
jeszcze do piwnicy K wyśle żeby wyciągnął pudło z pościelą mała. Mama się uparła że wyczyści mi piekarnik, chociaż dla mnie on jest czysty, bo jakiś czas temu go specjalnym środkiem robiłam no ale coz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2019, 10:04

-
Dzień dobry, dziękuję Wam strasznie za pamięć 😘
Poza sikaniem co godzinę to nawet spałam. Skurcze minęły, ale ból krzyża i dołu brzucha jak na mega okres pozostał. Jeśli wrócą skurcze to jade na IP, bo to już nie jest zabawne. Młody znów główka się wwierca tam i strasznie to boli. 🙄
Dzień na. Kanapie będzie, wyjety z życiorysu. Bo nawet jak siedzę to boli.
Córka jedzie dzisiaj ze swoim tatą na festiwal Wisły, więc będzie też parę h na odespanie. Mąż też ma wolne, więc ręce do pracy też są 👍🏻
aga_ni lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
I dzisiaj pakuję torby. Bo nadal mam wszystko w proszku, a trochę się już boję.Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualnyDziewczyny, oszczędzajcie się (Kiniorek, Moni, Kinga) ❤️
My dziś odwiedzamy znajomych (chrześniaczkę eM.), a wieczorkiem idziemy na grilla/ognisko do drugich znajomych...także dzień zapowiada się intensywnie, ale miło
Czy Wasze Maluchy tez juz mniej kopia, a raczej się rozpychają?? Takie typowe kopniaki to czuje raptem kilka razy dziennie, ale rozpychaniem się i wiercenie co chwile...czy to normalne??
moni05 lubi tę wiadomość
-
Ja kopniaki już czuję duuuzo mniej, teraz ruchy to dla mnie rozpychanie się, wypychanie nóżekCabrera wrote:Dziewczyny, oszczędzajcie się (Kiniorek, Moni, Kinga) ❤️
My dziś odwiedzamy znajomych (chrześniaczkę eM.), a wieczorkiem idziemy na grilla/ognisko do drugich znajomych...także dzień zapowiada się intensywnie, ale miło
Czy Wasze Maluchy tez juz mniej kopia, a raczej się rozpychają?? Takie typowe kopniaki to czuje raptem kilka razy dziennie, ale rozpychaniem się i wiercenie co chwile...czy to normalne??
Cabrera lubi tę wiadomość
Paulina
-
Hej ja dziś rano wstałam, umyłam głowę, zrobiłam makijaż i zamiast do kościoła to pod koc poszłam. Źle się czuje nie wiem czy mnie coś bierze, pachwiny bolą okropnie i ciągle mi niedobrze.
A moje dziecko czasem kopnie ale z większości to się tylko rozpycha że góry i doliny po brzuchu 😊
Moni i pozostałe dziewczyny mocne kciuki za Was. Miłego dnia
moni05 lubi tę wiadomość
-
Właśnie czasem tak się rusza jakby coś mu było... Strasznie nerwowo, wali wszystkim, co się da. Ma te rzadkie dni leniucha, kiedy się wręcz martwię, bo normalnie to jak z nerwicą 😋Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualny
-
Moje dziecko też tak ma. Czasem normalne ruchy A czasem to mi tak trzęsie brzuchem jakby wibracje w telefonie! Strasznie szybko i tak nerwowomoni05 wrote:Właśnie czasem tak się rusza jakby coś mu było... Strasznie nerwowo, wali wszystkim, co się da. Ma te rzadkie dni leniucha, kiedy się wręcz martwię, bo normalnie to jak z nerwicą 😋
-
Dzień dobry dziewczyny. U nas dzień tez się zapowiada spokojnie i miło. Idę na kawkę j ciasto z koleżankami a po 15 mąż wraca z pracy (poszedł specjalnie na 7 żeby szybciej wyjść i spędzić ze mną popołudnie - to miłe bardzo). Moja infekcja jakby zniknęła, krosty tez zniknęły. W takim razie to chyba bylo zwykle podrażnienie (pewnie po stosunku) bo opryszczka chyba tak ekspresowo nie znika. Omg ale się nagimnastykowalam z depilacja, naprawdę akrobacje robiłam

Monia, cieszę się ze u Ciebje lepiej. Kinga, a jak u Ciebie?
Moja świeżo urodzona bratanica chyba jest w dobrym stanie. Dostała 8pkt i ma aż 49cm, wydaje mi się ze to całkiem ok jak na wagę 2100. Gorzej z bratowa, nadal ma bardzo niski poziom płytek krwi i do tego jakoś się załamała psychicznie, pewnie hormony tez robią swoje.
A ja mam pytanie o torbę do wózka. Czy wy macie takie torby jakoś specjalnie zaczepiane do wózka? Ja dostałam od koleżanki wózek bez torby i nie widzę gdzie i jak by się ta torba miała wpinać.23.10.2019 urodził się Władek ❤️
starania od 2016: PCO, KIR AA, teratozoospermia, 2017 - 4x IUI
ICSI 1 - 01.2018
ICSI 2 - 08.2018 
IMSI 3 - 01.2019 - 27.01 szczęśliwy transfer! -
nick nieaktualny