Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
aga_ni wrote:Monia, spokojnej nocy, mam nadzieje ze jutro skurcze ustaną.
Dziewczyny, help, właśnie poczułam jakieś pieczenie i dyskomfort i zobaczyłam (w lusterku) ze mam jakies jakby owrzodzenie na wargach sromowych. Z jednej strony większe, z drugiej mniejsze. Wyglada mi to na opryszczkęzestresowalo mnie to, bo opryszczka jest chyba niebezpieczna dla dziecka? Nigdy nie miałam opryszczki
Jutro święto wiec do lekarki pewnie będę mogła zadzwonić dopiero w piątek. Nie wiem co robić, nie chce niczym się leczyć na własna rękę. Miała może któraś z was takie coś? Macie jakieś pomysłu co z tym? -
Sarrrra wrote:Jeśli brodawczak to jest to ja miałam co prawda 2 cm pod blizna z cc i poradziła sobie domowymi sposobami Bk leki id lekarza nie działały ale piekło. Spirytus plus sok z cytryny jeśli dobrze pamiętam i robiłam z tego okład na nic. Samo zniknęło po 5 dniach. Na waegach to chyba tylko smarowanie.Paulina
-
Dzień dobry
Aga ni poczekaj na lekarza i skonsultuje się a jeśli chodzi o domowe sposoby to tak jak Sara pisze. Nic na własną rękę nie rób.
A mi jak zwykle dali pospaćjutro muszę badania zrobić więc budzik ustawie bo znowu zaspie.
aga_ni lubi tę wiadomość
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Dzień dobry,a ja od rana w stresie bo po wczorajszej wizycie na papierze pojawiają mi się takie ślady krwi ale takiej ciemniej i nie wiem czy to lekarz jak badał szyjkę coś naruszył czy coś złego się dzieje,poczekam jeszcze do południa i jak nie minie to chyba na IP pojadę😒
-
Dzień dobry dziewczyny, jak plany na ten świąteczny dzień? Ja z rodziną spędzam, siostra ma imieniny, przyjeżdżają ciocie i będziemy biesiadować
Moni, jak minęła noc?
Kinga, to pewnie po wizycie, nie stresuj się na zapas i rób jak mówisz
Aga współczuję ale sama nic nie zrobisz. Cierpliwości i jutro do lekarza.
Miłego dnia wszystkim -
Kinga jakby naruszył to chyba jednorazowe by się pokazało i to ewentualnie wczoraj a nie ciągnęło się do dziś. Jak dalej będzie to jedz na spokoju. :* Odpoczywaj i łez :*
Ja dzisiaj dopieram resztę rzeczy dorosłych i biorę się za końcówkę dziecięcych. Zal mi pogody. Mama mi okna wczoraj umyła i mam u małego powieszona firankę z Kubusiem Puchatkiemjeszcze do piwnicy K wyśle żeby wyciągnął pudło z pościelą mała. Mama się uparła że wyczyści mi piekarnik, chociaż dla mnie on jest czysty, bo jakiś czas temu go specjalnym środkiem robiłam no ale coz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2019, 10:04
-
Dzień dobry, dziękuję Wam strasznie za pamięć 😘
Poza sikaniem co godzinę to nawet spałam. Skurcze minęły, ale ból krzyża i dołu brzucha jak na mega okres pozostał. Jeśli wrócą skurcze to jade na IP, bo to już nie jest zabawne. Młody znów główka się wwierca tam i strasznie to boli. 🙄
Dzień na. Kanapie będzie, wyjety z życiorysu. Bo nawet jak siedzę to boli.
Córka jedzie dzisiaj ze swoim tatą na festiwal Wisły, więc będzie też parę h na odespanie. Mąż też ma wolne, więc ręce do pracy też są 👍🏻aga_ni lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
I dzisiaj pakuję torby. Bo nadal mam wszystko w proszku, a trochę się już boję.Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualnyDziewczyny, oszczędzajcie się (Kiniorek, Moni, Kinga) ❤️
My dziś odwiedzamy znajomych (chrześniaczkę eM.), a wieczorkiem idziemy na grilla/ognisko do drugich znajomych...także dzień zapowiada się intensywnie, ale miło
Czy Wasze Maluchy tez juz mniej kopia, a raczej się rozpychają?? Takie typowe kopniaki to czuje raptem kilka razy dziennie, ale rozpychaniem się i wiercenie co chwile...czy to normalne??moni05 lubi tę wiadomość
-
Cabrera wrote:Dziewczyny, oszczędzajcie się (Kiniorek, Moni, Kinga) ❤️
My dziś odwiedzamy znajomych (chrześniaczkę eM.), a wieczorkiem idziemy na grilla/ognisko do drugich znajomych...także dzień zapowiada się intensywnie, ale miło
Czy Wasze Maluchy tez juz mniej kopia, a raczej się rozpychają?? Takie typowe kopniaki to czuje raptem kilka razy dziennie, ale rozpychaniem się i wiercenie co chwile...czy to normalne??Cabrera lubi tę wiadomość
Paulina -
Hej ja dziś rano wstałam, umyłam głowę, zrobiłam makijaż i zamiast do kościoła to pod koc poszłam. Źle się czuje nie wiem czy mnie coś bierze, pachwiny bolą okropnie i ciągle mi niedobrze.
A moje dziecko czasem kopnie ale z większości to się tylko rozpycha że góry i doliny po brzuchu 😊
Moni i pozostałe dziewczyny mocne kciuki za Was. Miłego dniamoni05 lubi tę wiadomość
-
Właśnie czasem tak się rusza jakby coś mu było... Strasznie nerwowo, wali wszystkim, co się da. Ma te rzadkie dni leniucha, kiedy się wręcz martwię, bo normalnie to jak z nerwicą 😋Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualny
-
moni05 wrote:Właśnie czasem tak się rusza jakby coś mu było... Strasznie nerwowo, wali wszystkim, co się da. Ma te rzadkie dni leniucha, kiedy się wręcz martwię, bo normalnie to jak z nerwicą 😋
-
Dzień dobry dziewczyny. U nas dzień tez się zapowiada spokojnie i miło. Idę na kawkę j ciasto z koleżankami a po 15 mąż wraca z pracy (poszedł specjalnie na 7 żeby szybciej wyjść i spędzić ze mną popołudnie - to miłe bardzo). Moja infekcja jakby zniknęła, krosty tez zniknęły. W takim razie to chyba bylo zwykle podrażnienie (pewnie po stosunku) bo opryszczka chyba tak ekspresowo nie znika. Omg ale się nagimnastykowalam z depilacja, naprawdę akrobacje robiłam
Monia, cieszę się ze u Ciebje lepiej. Kinga, a jak u Ciebie?
Moja świeżo urodzona bratanica chyba jest w dobrym stanie. Dostała 8pkt i ma aż 49cm, wydaje mi się ze to całkiem ok jak na wagę 2100. Gorzej z bratowa, nadal ma bardzo niski poziom płytek krwi i do tego jakoś się załamała psychicznie, pewnie hormony tez robią swoje.
A ja mam pytanie o torbę do wózka. Czy wy macie takie torby jakoś specjalnie zaczepiane do wózka? Ja dostałam od koleżanki wózek bez torby i nie widzę gdzie i jak by się ta torba miała wpinać.23.10.2019 urodził się Władek ❤️
starania od 2016: PCO, KIR AA, teratozoospermia, 2017 - 4x IUIICSI 1 - 01.2018
ICSI 2 - 08.2018
IMSI 3 - 01.2019 - 27.01 szczęśliwy transfer! -
nick nieaktualny