Mamusie wrzesień 2021❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama Trójki wrote:Marghe cudownie! Widać i buzię i rączkę. Cieszę się, że wszystko dobrze 😊
Beza87, Mama Trójki lubią tę wiadomość
1-sza ciąża ♥️ Hashimoto
-
Carka89 wrote:Hej hej dziś odebrałam wyniki hcg i papp-a a więc hcg mam 127.8 a papp-a 2,85... Za tydzien mam usg prenatalne więc zobaczymy czy jest ok ale innej opcji nie liczę hehe... Szmyranie zaczęłam czuc już... A wczoraj zaszalałam i w biedronce kupiłam pościel i poduszkę za 45zl i kocyk za 30 zł Boże jakie to słodkie jest1-sza ciąża ♥️ Hashimoto
-
Carka89 wrote:Hej hej dziś odebrałam wyniki hcg i papp-a a więc hcg mam 127.8 a papp-a 2,85... Za tydzien mam usg prenatalne więc zobaczymy czy jest ok ale innej opcji nie liczę hehe... Szmyranie zaczęłam czuc już... A wczoraj zaszalałam i w biedronce kupiłam pościel i poduszkę za 45zl i kocyk za 30 zł Boże jakie to słodkie jest
Czy googlowalas wyniki? Czy nie ma to zupełnie sensu ? Bo tez mnie to zastanawia czy mam podejmować próbę
-
Magda - mbc wrote:gratulacje. Mój lek prenatalne robi bliżej 13tc lub w 13 więc ja idę 12+61-sza ciąża ♥️ Hashimoto
-
Mama Trójki wrote:A ja dzisiaj się umówiłam na prenatalne i wychodzi, że będzie to wg OM 14+2, moja ciąża młodsza o 5 dni więc 13+4. To tak na styk nie? Tak mi wyliczyli termin prenatalnych ale chyba za późno, co myślicie?
Ja bym chyba wolała odrobine wcześniej. Niby lepiej jak dziecko większe ale czasami nie współpracuje i trzeba w innym terminie wrócić. Lepiej mieć ta rezerwę. A jeszcze może się zdazyc Ze lekarz zachoruje, sytuacja losowa , COVID itp -
Mama Trójki wrote:A ja dzisiaj się umówiłam na prenatalne i wychodzi, że będzie to wg OM 14+2, moja ciąża młodsza o 5 dni więc 13+4. To tak na styk nie? Tak mi wyliczyli termin prenatalnych ale chyba za późno, co myślicie?1-sza ciąża ♥️ Hashimoto
-
Marghe wrote:Hej hej dawno już tutaj nie byłam, tyle do nadrobienia🙈🙈🙈 witam nowe osoby i gratulacje. Dziewczyny jestem już po prenatalnych 🎉wszystko w porządku brzdąc rośnie jak na drożdżach. Według OM 11w4 a dzisiaj okazało się ze 12.2 całe 6 cm szczęścia. Liczę na dziewczynkę ale lekarz powiedział ze może być chłopczyk narazie trudno było określić ale coś tam gdzieś tam widział🤣🤣🤣 Czy któraś z was tez już po?
-
Mam do was pytanko do mam które już maja maluszki, jakie macie luzeczka? Mi wydają się bardzo wygodne next to me, co dl laktatorów te elektroniczne są fajne? Braliście je do szpitala? To moje pierwsze i dla mnie jesteście jak kopalnie wiedzy ♥️
Magu lubi tę wiadomość
1-sza ciąża ♥️ Hashimoto
-
Ja startowałam z 46,5kg przy 164cm, ale ciągle jem i mam już 49,5kg.
Będę rodzić drugi raz SN, tzn. chcę, mam nadzieję, że się uda.
Starania od 6.2017
2xHSG - niedrożność jajowodów
11.2018 - laparoskopia
10.03.2019 - ivf start
25.03.2019 - transfer 4.2.2
1.06.2019 - 12tc poronienie zatrzymane
24.09.2019 - transfer 4.2.2
8.01.2021 - naturalny cud - Ania 15tc 💔 -
Dreamer wrote:Wow, pierwsze preanatalne za nami. Szybko. Gratuluje i zazdroszczę. Jedno zmartwienie mniej. Trochę można odetchnąć. Płeć się jeszcze może zmienić tym bardziej ze nie był pewien. A na tym etapie to tam nic nie dynda. Jest tylko wyrostek płciowy. Jak jest uniesiony do góry to chłopak a jak w dół to dziewczynka. Ja miałam w lini prostej. Wyszedł chłopak.
Co do chłopca?
https://zapodaj.net/8d6a7d7be9d75.jpg.html
ZalancZam fotę ocenicie wy czy góra czy dół bo mnie się wydaje zwyczajnie prosta 🤣🤣🤣1-sza ciąża ♥️ Hashimoto
-
Marghe wrote:Mam do was pytanko do mam które już maja maluszki, jakie macie luzeczka? Mi wydają się bardzo wygodne next to me, co dl laktatorów te elektroniczne są fajne? Braliście je do szpitala? To moje pierwsze i dla mnie jesteście jak kopalnie wiedzy ♥️
Ja mam next to me magic i dla mnie to super rozwiązanie. Następne mam turystyczne Kinderkraft Sofi. Zwykłego łóżeczka nie miałam i nie mam w ogóle. Ale każdy lubi co innegoMarghe, Nalia lubią tę wiadomość
Starania od 6.2017
11.2018 - laparoskopia
10.03.2019 - ivf start
Wombat wrote:Ja mam next to me magic i dla mnie to super rozwiązanie. Następne mam turystyczne Kinderkraft Sofi. Zwykłego łóżeczka nie miałam i nie mam w ogóle. Ale każdy lubi co innego1-sza ciąża ♥️ Hashimoto
-
Marghe wrote:Mam do was pytanko do mam które już maja maluszki, jakie macie luzeczka? Mi wydają się bardzo wygodne next to me, co dl laktatorów te elektroniczne są fajne? Braliście je do szpitala? To moje pierwsze i dla mnie jesteście jak kopalnie wiedzy ♥️
-
Marghe wrote:Dziękuje a turystyczne po co kupowalas? Na wyjazdy czy tez do domku jak już dziecko wyrosło z tego Next to me? Zaraz sprawdzę twój model😘dziękuje
Do domu bo już za duża jest na next to me, a szczebelkowego nigdy nie chciałam
Starania od 6.2017
11.2018 - laparoskopia
10.03.2019 - ivf start
Marghe wrote:A to nie będą ci robić razem? Mnie dzisiaj i usg i krew pobierali w jednym punkcie. Bardzo to wygodne jest bo człowiek o nic się nie musi martwić.
Marghe lubi tę wiadomość
-
Dreamer wrote:Czy googlowalas wyniki? Czy nie ma to zupełnie sensu ? Bo tez mnie to zastanawia czy mam podejmować próbę
Łóżeczko mam ostatnio obok że wsi oddawała babeczka za darmo białe łóżeczko więc wzięłam jedynie w lipcu kupię materac -
Marghe wrote:Bardzo się cieszę chociaż nie wiem jak mi się udało pierwszej z was myślałam ze są mamy które są już dalej odemnie. Szybko to poszło tak jak lekarz powiedział tak było on mi powiedział kiedy i gdzie i tak mnie przyjęli 🥰 Przyznam ze stresujący dzien bo jednak człowiek się boi. Jednak miałam przyjemność z bardzo miłym lekarzem który odrazu zaczęło No u psni jest perfekcyjnie i to pomogło mi sie rozluźnić. Samo badanie było chyba z pół godz. Po bo mierzeniu wszystkiego lekarz jescze pokazywał mi jak się rusza, naciskaj na brzuszek by pokazać jak reaguje na bodźce itp. Bardzo miłe przeżycie.
Co do chłopca?
https://zapodaj.net/8d6a7d7be9d75.jpg.html
ZalancZam fotę ocenicie wy czy góra czy dół bo mnie się wydaje zwyczajnie prosta 🤣🤣🤣
Jak dla mnie jest do góry. Ja miałam dokładnie prosto.
Marghe lubi tę wiadomość
-
Ja chce kupić dostawke. koniecznie musi mieć kółka. Ale wyborem zajmiemy się chyba dopiero pod koniec ciąży.
U mnie pierwsza ciąża zakończona CC. Druga nie wiem, nie nastawiam się na SN. CC znioslam bardzo dobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2021, 21:34
❤Ada&Pola❤
-
Cieszę sie z waszych dobrych wyników 💕
Marghe wyglada jak chłopiec ☺️
Ja przy mojej dwójce miałam łóżeczka turystyczne. Wyposażone w przewijak schowki, naprawde super. Siatka robi robote bo nie było obitej główki od szczebelków. Minus taki że jak młody nie chciał w dzień spać to sam otwierał wyjście i uciekał mi z łóżeczka a pozatym same plusyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2021, 22:26