Mamusie wrzesień 2021❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
O losie ale poszłyście do przodu... A ja ledwie rano się położyłam po nocy śpiąca tu tyle do nadrobienie🤭
Odnośnie braku objawów dziewczyny cieszcie się... Ja z synkiem czułam się świetnie.. A teraz tragedia. Ogólnie nie spodziewałam się ciąży a źle się czułam już ze 2tyg prze tym jak się dowiedziałam... Aż pojechałam morfologię zrobić bo taka byłam zmęczona i to coś co się okazało mdlosciami😂
A jeżeli chodzi o preferencje żywieniowe to chyba u mnie blizniaki😂😂😂
Ale najgorsze to jakieś wypryski... Nigdy nie miałam z tym problemów a teraz co chwilę coś 😕 -
Migotka29 wrote:O losie ale poszłyście do przodu... A ja ledwie rano się położyłam po nocy śpiąca tu tyle do nadrobienie🤭
Odnośnie braku objawów dziewczyny cieszcie się... Ja z synkiem czułam się świetnie.. A teraz tragedia. Ogólnie nie spodziewałam się ciąży a źle się czułam już ze 2tyg prze tym jak się dowiedziałam... Aż pojechałam morfologię zrobić bo taka byłam zmęczona i to coś co się okazało mdlosciami😂
A jeżeli chodzi o preferencje żywieniowe to chyba u mnie blizniaki😂😂😂
Ale najgorsze to jakieś wypryski... Nigdy nie miałam z tym problemów a teraz co chwilę coś 😕
27.12.2020 - II 🍀
28.12.2020 - HCG total 197,98 mUl/ml 😍
30.12.2020 - HCG total 529,92 mUl/ml 😍
15.01.2021 💗
* 28 lat
* starania od 04.2019
ON: 250 MLN całość, morfologia 1%, reszta parametrów ok. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martuśka82 wrote:Super. To tak z reguły jest. Ja po wejściu do gabinetu mam takie ciśnienie, że położonej oczy się ze zdziwienia otwierają, a w domu mierze i mam w normie.
-
nick nieaktualny
-
Najłatwiejszy magnez w obsłudze i do tego dobrze przyswajalny to magne b6. Łyka się jak ibuprom ma słodka otoczkę. A wierz mi ja wybredna.
Moja lekarka termin porodu wylicza z badania prenatalnego. Mówi ze to najdokładniejszy pomiar.
Gratuluje udanych prenatalnych. I zazdro.Magu lubi tę wiadomość
-
Norka01 wrote:Ulaa Miracle ja też 4.03 prenatalne o 10:30, z USG to będzie 12+3 😊
Magu jak biorę filomag b6, nie są jakieś małe ale duże też nie. Mi się dobrze połykają.
super, to jest nas 3Norka01 lubi tę wiadomość
21.08.21 Liam 2800g,48cm miłości
28.12.2020-crio transfer 🧚🏻❤️🙏
4.01.2021- 7dpt Beta HCG 22,70 🙏
7.01.2021 - 10dpt Beta HCG 95.40🙏
11.01.2021 - 14dpt Beta HCG 791.40 🙏
20.01.2021- 23 dpt pierwsze USG Mamy ❤️
Wracamy po rodzeństwo III IVF 🧚🏻
19.08.2024- crio transfer 🧚🏻❤️🙏
27.08.2024- 8dpt Beta HCG 68
29.08.2024- 10dpt Beta HCG 193,7
31.08.2024- 12dpt Beta HCG 512,5
02.09.2024- 14dpt Beta HCG 1586,6
09.09.2024- 21 dpt pierwsze USG Mamy ❤️
15.10.2024- Jestem dziewczynką 🎀
🧚🏻“Om Hreem Yoginim Yogini Yogeswari Yoga Bhayankari Sakala Sthavara
Jangamasya Mukha Hridayam Mama Vasam akarsha Akarshaya Namaha!””🧚♀️ -
Martuśka82 wrote:I znów kolejny zabobon... Cera zaczyna mieć problemy - dziewczynka. Ładna cera - chłopiec. 😏
U mnie i ten zabobon się sprawdził. Przy synu miałam ładną cerę, a przy córce pryszcze.🙈
Haha bardzo mi się podoba to co mówisz... Chyba nawet przeżyje te pryszcze😁 tak bym chciała córcię 😁
Ostatnim razem mój gin nie powiedział mi wprost że chłopak tylko jakiś wierszyk... Coś tam o kiełbasce i 2jajeczkach😂 i poszedł. Ja się nic nie odezwałam a on w końcu co źle? A ja mówię nie... 😕 Ale te sukieneczki kucyczki... Potem pytałam jeszcze ze 2razy czy nic tam nie odpadło to się strasznie ze mnie smialMagu, Marghe, majóweczka83 lubią tę wiadomość
-
A ja Wam powiem, że właśnie w ciąży z córką wyglądałam ładnie, wszyscy dookoła mi to mówili, dopiero na sam koniec ciąży trochę problemów z cera się pojawiło, ale wcześniej nic. Natomiast teraz właśnie czuje się brzydko, cera tragiczna. Więc będzie chłopak :p Może za tydzień na prenatalnych coś już się pokaże. Jak nie to za kolejny tydzień już powinny być wyniki Nifty/Sanco.
-
Dziewczyny, jeśli któraś z Was potrzebuje chwili śmiechu i relaksu, pozostając w tematyce ciążowej, polecam skecz "Ciąża" kabaretu Hrabi (w sumie to nie skecz, tylko piosenka).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2021, 15:47
10.2020 6tc 💔
F. ur. wrzesień 2021 ❤️
11.2022 10 tc 💔
A. ur. październik 2023 ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKama91 wrote:Dziękuję za trzymanie kciuków:) jestem juz po prenatalnych i dr mówi, że wszystko w porządku:) jaka to ulga w końcu:) mały trochę nieśmiały nie chciał za wiele pokazać wiec o płci nawet nie rozmawialiśmy. Pytalyscie kiedy pobierają krew, ja miałam dzisiaj razem z usg. Na wynik będę czekac ok. 10 dni
Kama cudownie!!! I jak było w Diagenie? Zadowolona jesteś? Jakiego miałaś lekarza? -
U mnie też na odwrót- przy córce cera gładka, żadnych problemów z trądzikiem, wypadaniem włosów , a przy synu cera jak u nastolatki-pryszcz na pryszczu i dużo sebum. Teraz z powrotem cera gładka ale tak jak napisałam-mam przeczucie na chłopaka...zobaczymy czy instynkt zawiedzie
-
nick nieaktualny
-
co do magnezu to już pisałam, musimy kontrolować jego poziom bo wiele leków wypłukuje go z organizmu( picie dużej ilości kawy i herbaty także) a niedobory prowadzą do bardzo niefajnych skurczy m.in. łydek