Mamusie wrzesień 2021❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
O losie ale poszłyście do przodu... A ja ledwie rano się położyłam po nocy śpiąca tu tyle do nadrobienie🤭
Odnośnie braku objawów dziewczyny cieszcie się... Ja z synkiem czułam się świetnie.. A teraz tragedia. Ogólnie nie spodziewałam się ciąży a źle się czułam już ze 2tyg prze tym jak się dowiedziałam... Aż pojechałam morfologię zrobić bo taka byłam zmęczona i to coś co się okazało mdlosciami😂
A jeżeli chodzi o preferencje żywieniowe to chyba u mnie blizniaki😂😂😂
Ale najgorsze to jakieś wypryski... Nigdy nie miałam z tym problemów a teraz co chwilę coś 😕 -
Migotka29 wrote:O losie ale poszłyście do przodu... A ja ledwie rano się położyłam po nocy śpiąca tu tyle do nadrobienie🤭
Odnośnie braku objawów dziewczyny cieszcie się... Ja z synkiem czułam się świetnie.. A teraz tragedia. Ogólnie nie spodziewałam się ciąży a źle się czułam już ze 2tyg prze tym jak się dowiedziałam... Aż pojechałam morfologię zrobić bo taka byłam zmęczona i to coś co się okazało mdlosciami😂
A jeżeli chodzi o preferencje żywieniowe to chyba u mnie blizniaki😂😂😂
Ale najgorsze to jakieś wypryski... Nigdy nie miałam z tym problemów a teraz co chwilę coś 😕
27.12.2020 - II 🍀
28.12.2020 - HCG total 197,98 mUl/ml 😍
30.12.2020 - HCG total 529,92 mUl/ml 😍
15.01.2021 💗
* 28 lat
* starania od 04.2019
ON: 250 MLN całość, morfologia 1%, reszta parametrów ok. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martuśka82 wrote:Super. To tak z reguły jest. Ja po wejściu do gabinetu mam takie ciśnienie, że położonej oczy się ze zdziwienia otwierają, a w domu mierze i mam w normie.
Nawet ostatnio stwierdził, że może mój cisnieniomierz zaniża i powinnam od kogoś pożyczyć i sprawdzić.
-
nick nieaktualny
-
Najłatwiejszy magnez w obsłudze i do tego dobrze przyswajalny to magne b6. Łyka się jak ibuprom ma słodka otoczkę. A wierz mi ja wybredna.
Moja lekarka termin porodu wylicza z badania prenatalnego. Mówi ze to najdokładniejszy pomiar.
Gratuluje udanych prenatalnych. I zazdro.Magu lubi tę wiadomość
-
Norka01 wrote:Ulaa Miracle ja też 4.03 prenatalne o 10:30, z USG to będzie 12+3 😊
Magu jak biorę filomag b6, nie są jakieś małe ale duże też nie. Mi się dobrze połykają.
super, to jest nas 3Norka01 lubi tę wiadomość
21.08.21 Liam2800g,48cm miłości
23.04.25 Emily3600g, 50cm miłości
28.12.2020-crio transfer 🧚🏻❤️🙏
4.01.2021- 7dpt Beta HCG 22,70 🙏
7.01.2021 - 10dpt Beta HCG 95.40🙏
11.01.2021 - 14dpt Beta HCG 791.40 🙏
20.01.2021- 23 dpt pierwsze USG Mamy ❤️
Wracamy po rodzeństwo III IVF 🧚🏻
19.08.2024- crio transfer 🧚🏻❤️🙏
27.08.2024- 8dpt Beta HCG 68
29.08.2024- 10dpt Beta HCG 193,7
31.08.2024- 12dpt Beta HCG 512,5
02.09.2024- 14dpt Beta HCG 1586,6
09.09.2024- 21 dpt pierwsze USG Mamy ❤️
🧚🏻“Om Hreem Yoginim Yogini Yogeswari Yoga Bhayankari Sakala Sthavara
Jangamasya Mukha Hridayam Mama Vasam akarsha Akarshaya Namaha!””🧚♀️ -
Martuśka82 wrote:I znów kolejny zabobon... Cera zaczyna mieć problemy - dziewczynka. Ładna cera - chłopiec. 😏
U mnie i ten zabobon się sprawdził. Przy synu miałam ładną cerę, a przy córce pryszcze.🙈
Haha bardzo mi się podoba to co mówisz... Chyba nawet przeżyje te pryszcze😁 tak bym chciała córcię 😁
Ostatnim razem mój gin nie powiedział mi wprost że chłopak tylko jakiś wierszyk... Coś tam o kiełbasce i 2jajeczkach😂 i poszedł. Ja się nic nie odezwałam a on w końcu co źle? A ja mówię nie... 😕 Ale te sukieneczki kucyczki... Potem pytałam jeszcze ze 2razy czy nic tam nie odpadło to się strasznie ze mnie smialMagu, Marghe, majóweczka83 lubią tę wiadomość
-
A ja Wam powiem, że właśnie w ciąży z córką wyglądałam ładnie, wszyscy dookoła mi to mówili, dopiero na sam koniec ciąży trochę problemów z cera się pojawiło, ale wcześniej nic. Natomiast teraz właśnie czuje się brzydko, cera tragiczna.
Więc będzie chłopak :p Może za tydzień na prenatalnych coś już się pokaże. Jak nie to za kolejny tydzień już powinny być wyniki Nifty/Sanco.
-
Dziewczyny, jeśli któraś z Was potrzebuje chwili śmiechu i relaksu, pozostając w tematyce ciążowej, polecam skecz "Ciąża" kabaretu Hrabi
(w sumie to nie skecz, tylko piosenka).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2021, 15:47
10.2020 6tc 💔
F. ur. wrzesień 2021 ❤️
11.2022 10 tc 💔
A. ur. październik 2023 ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKama91 wrote:Dziękuję za trzymanie kciuków:) jestem juz po prenatalnych i dr mówi, że wszystko w porządku:) jaka to ulga w końcu:) mały trochę nieśmiały nie chciał za wiele pokazać wiec o płci nawet nie rozmawialiśmy. Pytalyscie kiedy pobierają krew, ja miałam dzisiaj razem z usg. Na wynik będę czekac ok. 10 dni
Kama cudownie!!! I jak było w Diagenie? Zadowolona jesteś? Jakiego miałaś lekarza? -
U mnie też na odwrót- przy córce cera gładka, żadnych problemów z trądzikiem, wypadaniem włosów , a przy synu cera jak u nastolatki-pryszcz na pryszczu i dużo sebum. Teraz z powrotem cera gładka ale tak jak napisałam-mam przeczucie na chłopaka...zobaczymy czy instynkt zawiedzie
-
nick nieaktualny
-
co do magnezu to już pisałam, musimy kontrolować jego poziom bo wiele leków wypłukuje go z organizmu( picie dużej ilości kawy i herbaty także) a niedobory prowadzą do bardzo niefajnych skurczy m.in. łydek