Mamusie wrzesień 2021❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama Trójki jeszcze tu zagląda?
Wczoraj mi mignęło w listopadowych 2022 jej nick i aż zdębiałam, ale to inna mama trójki
Jane bierz probiotyki
Gosiak ty nie pitol o jakiejś cenzurze tylko się spotkać ! Tylko się pogoda zmieni i trzeba coś nagrać, daleko do siebie nie mamyUlaa lubi tę wiadomość
-
Ja przy jelitowce nic nie brałam. Trzeba to przeczekać a leki typu stoperan nie leczą tylko hamują biegunkę jak trzeba gdzieś wyjść. Ale lepiej ich nie brać bo organizm w taki sposób usuwa wirusa. Probiotyki jak są od razu zwrócone to tez wiele nie dadzą. Chyba ze objawy są łagodne. Ja tak miałam. Może dziecko nie złapie. U nas łagodnie dzieci przeszły. Po coś może bolały te brzuchy po szczepionce
-
U mojego syna bujanka nie ma.
Wczoraj oddaliśmy małego mamie i poszliśmy w końcu razem do kina. Super sprawa, lekka komedia na której się wyluzowalam. Okazało się że mały spał prawie cały seans u babci 😅 także kobieta się nie zmordowala i nie zraziła 😅Marcia86 lubi tę wiadomość
31.12.2020 pozytywny test, beta HCG 53,4 mUl/ml (26dc)
04.01.2021 beta HCG 417 mUl/ml , progesteron 34,5 ng/ml
11.01.2021 beta HCG 6572 mUl/ml
12.01.2021 pęcherzyk ciążowy 0.82 cm + pęcherzyk żółtkowy 0.27 cm
15.01.2021 beta HCG 26 361 mIU/ml
30.02.2021 Mały człowiek - 200 g
-
Kania trzymam za słowo 😁31.12.2020 pozytywny test, beta HCG 53,4 mUl/ml (26dc)
-
Gosiak ale super mieliście u mojego dziecka jest jakiś lek separacyjny. Objawami się tym że nikt inny nie może mieć jej na rączkach. Mama i tata tak, ale babcie a już w ogóle inni to nie ma takiej opcji. Z odległości mogą się pousmiechac ale nie nisic. prędzej czy później jest płacz... U Waszych dzieci też tak jest ?
Kania , piękne te ubranka, pewnie sobie coś zamówimyMaja 5.06.2015
Aniela 27.08.2021
-
Hej ☺️ nie było mnie trochę, bo sporo się działo u nas. Na weekend przyjechała moja mama, byliśmy w piątek z mężem na squashu, potem na słynnych sopockich zapiekankach i było super! A w sobotę poszliśmy ze znajomymi na koncert w Ergo Arenie, potem na kolację i drinka ☺️
Dzieciaki były bardzo łaskawe dla babci, także moja mama spisała się na medal!
Super było tak wyjść we dwoje i nie spieszyć się do domu 😃
Poza tym Julek bez zmian, grzeczne dziecko się z niego zrobiło, ładnie śpi, ładnie je, bawi się sam często i już dłużej niż wcześniej i zaczyna czworakować, narazie jest to bujanie na czworaka w przód i w tył, ale to wstęp, myślę, że za kilka dni ruszy 💪Madzia 89, Marcia86 lubią tę wiadomość
-
Marcia86 wrote:Gosiak ale super mieliście u mojego dziecka jest jakiś lek separacyjny. Objawami się tym że nikt inny nie może mieć jej na rączkach. Mama i tata tak, ale babcie a już w ogóle inni to nie ma takiej opcji. Z odległości mogą się pousmiechac ale nie nisic. prędzej czy później jest płacz... U Waszych dzieci też tak jest ?
Kania , piękne te ubranka, pewnie sobie coś zamówimy
-
Mój to taki bardziej towarzyski. Każdy może go nosić 💁 babcia dodatkowo codziennie widuje wnuka, a co trzy dni wpada do nas na kąpiel 😊 także może dlatego dobrze zniósł młody rozłąkę.
Mamy problem z tym rozszerzaniem diety. Młody śniadania słodkie wcina, ale później... Jezu ile ja się nałęcze żeby coś zjadł. Gotuję codziennie coś nowego, innego ale powoli odechciewa mi się. Trafił mi się kuźwa egzemplarz, który strasznie wybrzydza. Pewnie po tatusiu... Coś czuję że będzie duży niejadek.31.12.2020 pozytywny test, beta HCG 53,4 mUl/ml (26dc)
-
Marcia86 wrote:Gosiak ale super mieliście u mojego dziecka jest jakiś lek separacyjny. Objawami się tym że nikt inny nie może mieć jej na rączkach. Mama i tata tak, ale babcie a już w ogóle inni to nie ma takiej opcji. Z odległości mogą się pousmiechac ale nie nisic. prędzej czy później jest płacz... U Waszych dzieci też tak jest ?
Kania , piękne te ubranka, pewnie sobie coś zamówimy -
Ja go wczoraj zostawiałem pierwszy raz z moją mamą, na ponad 2 godziny, tyle co fryzjer.
Było dobrze, do momentu drzemki, nie dał się położyć za Chiny ludowe i płakał jej. Jak przyszłam to tak na mnie popatrzył, jakbym nie wiem co mu zrobiła.
Musiała go nosić, a ona przecież ledwo 40 kg wagi, wyszła stąd styrana jak koń po westernie. 20 lat w przedszkolu i żłobku przepracowane, nie dała rady wnukowi -
nick nieaktualnyU nas w dzień może bawić każdy, ale na noc tylko tata ale i tak najczęściej ja. Inaczej ryk.
Zęby u nas idą parami, wyszła jedynka i dwójka prawa, teraz lewa para idzie. I jest coraz gorzej ze znoszeniem. Bez gorączki ale maruda na 102. Śmieje się że nawet sobie zęby wychodowała żeby cycka jej nie zabierać 😅 -
Benus może musi poznać trochę wnuka. Moja mama przyglądała mi się miesiącami, obserwowała (ten szkolna) i widzi w jaki sposób ja kołysze małego, jak przygotowuje do Kimy czy do spania. Myślę że to jest istotne. Także daj mamie jeszcze szanse jak będzie oczywiście chciała 😅
Młody ma katar od wczoraj, pierwsze przeziębienie w życiu. Chociaż zaczynam mieć wątpliwości czy to nie na zęby. Choć, wyszło 6 i nie było takich dziwnych objawów. Dlatego przypuszczam że jednak przeziębienie. 😳 Mam nadzieję że przetrwam te noc, bo jestem sama.😭31.12.2020 pozytywny test, beta HCG 53,4 mUl/ml (26dc)
-
Gosiaaak wrote:Benus może musi poznać trochę wnuka. Moja mama przyglądała mi się miesiącami, obserwowała (ten szkolna) i widzi w jaki sposób ja kołysze małego, jak przygotowuje do Kimy czy do spania. Myślę że to jest istotne. Także daj mamie jeszcze szanse jak będzie oczywiście chciała 😅
Młody ma katar od wczoraj, pierwsze przeziębienie w życiu. Chociaż zaczynam mieć wątpliwości czy to nie na zęby. Choć, wyszło 6 i nie było takich dziwnych objawów. Dlatego przypuszczam że jednak przeziębienie. 😳 Mam nadzieję że przetrwam te noc, bo jestem sama.😭
Mama mieszka dość daleko, nie widujemy się super często.
Pewnie,że dam szanse, bo nie mam wyjścia czasami.
Dziś byłam z Jankiem 2 godziny w przedszkolu córki, na warsztatach wielkanocnych. Dzieci i ciocie zrobiły z niego maskotkę, głaskały, zagadywaly, był bardzo szczęśliwy. Wyszedł stamtąd i zasnął na ponad 4 godziny
Córka za to wściekła, znowu awanturka w domu. Czasami mnie przerasta podwójne macierzyństwo