Mamusie z Bielska i okolic
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny zbliża mi się termin porodu bo 30 maja -chociaż wolałabym już rodzić hehe:) położną już mam załatwioną, będę rodzić w. Wojewódzkim i tylko tak sobie myśle..czy jest jaka kolwiek szansa załatwienis znieczulenis zewnątrzooonowego? Może za jakąś dodatkową zapłatą? Ktoś coś może złyszał?
-
Hej trochę mnie nie było Jestem po wizycie u "mojej" dr Krysty i mam skierowanie na polówkowe i echo serca do Katowic do kliniki Sodowskich bo w BB niestety takich speców nie mamy Test PAPPa wyszedl ok i ryzyko wady genetycznej spadło z 1:79 na 1:560 w przypadku trisomii 21 a w przypadku trisomii 18 i 13 1:kilku tysięcy, więc odpuściłam amnio. Narazie maleństwo ma się dobrze i na 80% bedzie chłopczyk
-
nick nieaktualnycześć Mamusie, ja się zastanawiam czy nie umówić się na usg 3 trymestru do innego lekarza, bo o ile z swojej prowadzącej ciążę gin jestem zadowolona, to tak usg prenatalne u niej kompletnie mnie rozczarowało. Widzę że polecacie dr Dawida, czy on pracuje może w którymś z szpitali? Ja się póki co nastawiam na wyspiańskiego...
-
Za poradą mojej gin. Umówiłam sie na polówkowe prenatalne do Katowic do doc.Cnoty a na echo serca do doc. Włoch,podobno w Bielsku dobrego specjalisty nie ma szkoda się tłuc taki kawał ale skoro faktycznie badanie ma być miarodajne to trudno:)Badania niby dopiero 9 czerwca ale już jestem cała w stresie:(
-
Hej dziewczyny! na gwałt potrzebuje kontaktu do jakiejś położnej z wyspiańskiego... Moja wcześniej wstępnie zamówiona, dziś mi oświadczyła, że w czerwcu ma rehabilitacje i nie może mi zagwarantować, że będzie przy moim porodzie.. i zostałam z niczym! heeeeeelp!córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie