X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie z Bielska i okolic
Odpowiedz

Mamusie z Bielska i okolic

Oceń ten wątek:
  • Kingaxxx Znajoma

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :-)
    Gdzie najlepiej zrobic badania 4d? Jestem w 18 tygodniu i fajnie by bylo zobaczyc czy z maluszkiem jest wszytsko dobrze. Ile ile trzeba czekac na wizyte? :-)
    Pozdrawiam i milego dnia :-)

Kingaxxx
  • mmarzenak Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robiłam badania w Supramedzie- koszt 230 zł z płytką:)

Kingaxxx lubi tę wiadomość

lprkuay3dehqwb0g.png
  • Kingaxxx Znajoma

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u kogo bylas? :-) Ja dzisiaj umowilam sie na 16 maja do doktora Dawida.

Kingaxxx
  • marti_88 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mandarynka co u Ciebie?

l22n6iyetayj1i0f.png
    24 cykle starań i sukces :)
  • marti_88 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakieś opinie o wojewódzkim w miarę świeże?
    Potrzebuje też namiaru na położną. Czy decydowałyście się mieć swoją czy szłyście "z marszu" ?

l22n6iyetayj1i0f.png
  • mmarzenak Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinga tez bylam u dr Dawida.

Co do wojewodzkiego lezalam ostatnio na Patologii Ciazy i powiem ze opieka ok,polozne bardzo fajne,ale jedzenie pozostawia wiele do zyczenia.

Pod koniec maja bede miec cc w wojewodzkim to zdam dokladne relacje:);)

lprkuay3dehqwb0g.png
  • mmarzenak Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i z tego co wiem to przy porodzie naturalnym lepiej miec swoja polozna.

lprkuay3dehqwb0g.png
  • Baby-MiLady Debiutantka

Wysłany: 2 maja 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny myślę nad zmianą lekarza prowadzącego (obecnie jestem w 21tc) polecacie kogoś szczególnego i sprawdzonego? Chętnie poczytam Wasze opinie, ponieważ chce trafić w jak najlepsze ręce :)

• Nessy06 Debiutantka

Wysłany: 8 maja 2016, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny zbliża mi się termin porodu bo 30 maja -chociaż wolałabym już rodzić hehe:) położną już mam załatwioną, będę rodzić w. Wojewódzkim i tylko tak sobie myśle..czy jest jaka kolwiek szansa załatwienis znieczulenis zewnątrzooonowego? Może za jakąś dodatkową zapłatą? Ktoś coś może złyszał?

• Nessy06 Debiutantka

Wysłany: 8 maja 2016, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i ja też zmieniałam lekarza prowadzącego i polrcam dr Putowską:)

• Andzia SM Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja polecam dr Lasatowicza :) Jestem z niego bardzo zadowolona, z rodziny dziewczyny też więc z czystym sumieniem mogę polecić :)
    Z tym że On przyjmuje prywatnie na os. Karpackim i Pracuje na Wyspiańskiego :)

l22nzbmhf5ftteff.png
  • Mandarynka88 Znajoma

Wysłany: 12 maja 2016, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) trochę mnie nie było :) Jestem po wizycie u "mojej" dr Krysty i mam skierowanie na polówkowe i echo serca do Katowic do kliniki Sodowskich bo w BB niestety takich speców nie mamy :( Test PAPPa wyszedl ok i ryzyko wady genetycznej spadło z 1:79 na 1:560 w przypadku trisomii 21 a w przypadku trisomii 18 i 13 1:kilku tysięcy, więc odpuściłam amnio. Narazie maleństwo ma się dobrze i na 80% bedzie chłopczyk :)

• Mandarynka88 Znajoma

Wysłany: 12 maja 2016, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marti88 a Ty na kiedy masz termin ? Bo z tego co widzę na suwaczku to mamy podobnie:) ja mam teraz początek 17 tyg a termin na 25.10 :)

• marti_88 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może spotkamy się na porodówce :) ja mam termin na 17.10

l22n6iyetayj1i0f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2016, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć Mamusie, ja się zastanawiam czy nie umówić się na usg 3 trymestru do innego lekarza, bo o ile z swojej prowadzącej ciążę gin jestem zadowolona, to tak usg prenatalne u niej kompletnie mnie rozczarowało. Widzę że polecacie dr Dawida, czy on pracuje może w którymś z szpitali? Ja się póki co nastawiam na wyspiańskiego...

• Mandarynka88 Znajoma

Wysłany: 19 maja 2016, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za poradą mojej gin. Umówiłam sie na polówkowe prenatalne do Katowic do doc.Cnoty a na echo serca do doc. Włoch,podobno w Bielsku dobrego specjalisty nie ma :( szkoda się tłuc taki kawał ale skoro faktycznie badanie ma być miarodajne to trudno:)Badania niby dopiero 9 czerwca ale już jestem cała w stresie:(

• kas50 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,jestem z Ustronia. Chodzę do dr Swakon w Cieszynie :-)

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• Bomblica Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! na gwałt potrzebuje kontaktu do jakiejś położnej z wyspiańskiego... Moja wcześniej wstępnie zamówiona, dziś mi oświadczyła, że w czerwcu ma rehabilitacje i nie może mi zagwarantować, że będzie przy moim porodzie.. i zostałam z niczym! heeeeeelp!

córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
    Gabrysia ur.27.06.2016
    Hipotrofia, bezwodzie
  • Mandarynka88 Znajoma

Wysłany: 25 maja 2016, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niestety nie nam jeszcze takich namiarów :( Coś zdechło to forum:(

• Mandarynka88 Znajoma

Wysłany: 31 maja 2016, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zagląda tu ktoś jeszcze ?:) Mam pytanie, macie może godnego polecenia dentystę, który w razie leczenia skutecznie znieczula "ciężarówki" ?

‹‹ 11 12 13 14 15 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ