Mamusie z Bielska i okolic
-
WIADOMOŚĆ
-
ja zdecydowanie polecam dr Szarowską, to kobieta anioł. Odczarowała mój strach przed dentystą i od tego czasu ani razu nie brałam znieczulenia. Polecam gorąco!
Przyjmuje w swoim gabinecie na Kresowej 2, ma umowę z nfz. Kiedyś dla fanaberii wymieniałam wszystkie plomby srebrne na białe za darmo. Ceny leczenia i plomby światło standard.
nr telefonu: 338125710leńka86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypo Waszych pozytywnych opiniach, zapisałam się na usg 3. trymestru do dr Dawida do Supra-Medu, troszkę się teraz zastanawiam czy nie będzie za późno, bo powiedziałam pani na recepcji, w którym jestem tygodniu i kazała przyjść dopiero 12 lipca, a maluszek i tak jest trochę do tyłu z OM, na pierwszych prenatalnych byłam u innego lekarza i niby ok, na połówkowym byłam u swojej ginekolog i już nie byłam tak zadowolona, bo całe badania trwało krótko i niczego nowego się nie dowiedziałam, nawet ładnych zdjęć nie dostałam, jakieś były, ale o wysokiej jakości nie ma co mówić
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny!
jestem nowa na forum, obecnie 16/17 tydzień. Przewidywany poród 26.11 . to moja pierwsza ciąża. Trochę źle ją znoszę, nudności mam do teraz. Moje pytanko czy to możliwe aby po wizycie u lekarza nudności wracały z podwojoną mocą, na wizycie robione jedynie USG
P. -
nick nieaktualnymamusie, czy Wy wiecie jak to jest z planowanym CC w szpitalu na Wyspiańskiego? w którym tygodniu robią? wizytę mam dopiero w przyszłą środę, ale dostałam od innego lekarza zalecenie na cesarkę ze względów zdrowotnych (nie ginekologicznych), jak tylko dostanę od gin skierowanie pojadę się umówić...
-
nick nieaktualnyMandarynka ja nie pomogę, bo będę miała CC więc położnej nawet nie "wykupywałabym",
ale bardzo chciałabym rodzić na Wyspiańskiego, w piątek jadę tam na kolejne zajęcia ze szkoły rodzenia i będę musiała się dowiedzieć jak to jest z cięciem, bo moja gin nie chce mi dać skierowania na CC. Dostałam wskazanie od neurologa i okulisty. Skierowanie mam dostać pod koniec ciąży i wtedy na drugi dzień jechać do szpitala, a jak to określiła "z wyspiańskiego i tak odsyłają pacjentki do wojewódzkiego" - chciałabym uniknąć czegoś takiego mam wrażenie, że chce na siłę mnie tam wysłać, bo z wojewódzkiego nigdzie już mnie nie odeślą, bo niby gdzie? a czasem podobno pacjentki leżą na korytarzu
idę w lipcu na III usg prenatalne do dr Dawida, coś mi się obiło o uszy że on pracuje na Wyspiańskiego, ktoś może potwierdzić?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2016, 08:06
-
Też idę w lipcu do supramedu na prenatalne, do dr Dawida.. Napisz jak będziesz po, jak było. Do tej pory chodziłam do Galeny, ale ostatnio mnie mocno wkurzyli.
Mam pytanie, czy któraś wie, który szpital w Bielsku ma najwyższy stopień referencyjności?? -
nick nieaktualnyolka, ja mam wizytę dopiero na 12 lipca ale słyszałam wiele pozytywnych opinii na temat dr Dawida a jeśli chodzi o stopień referencyjności to podobno wojewódzki ma III, a na Wyspiańskiego II
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2016, 08:25
-
Ja dopiero 21 o ile się nie mylę, tak że i tak masz wcześniej
Też słyszałam, że dr jest dobry, więc się cieszę, że mnie do niego zapisali.
Pytam o ten stopień, bo mi w Krakowie powiedzieli, że muszę rodzić u nich, ewentualnie poszukać w Bielsku szpitala z wysoką referencyjnością, a jakoś mi się nie uśmiecha jechać do szpitala prawie dwie godziny do Krakowa. A potem jeszcze tam leżeć dłuższy czas -
nick nieaktualnymasz rację, też bym nie chciała jechać gdzieś dalej poza Bielsko
ale u mnie ciąża przebiega bezproblemowo, nie licząc moich kłopotów ze zdrowiem, które mogą utrudnić poród SN. Więc staram się nastawić pozytywnie, bo to końcówka i zaraz będzie po wszystkim -
Opinie o wojewódzkim są tak różne, że już człowiek sam nie wie co ma myśleć
Ja rodziłam w Wadowicach i też byłam mega zadowolona mimo trudnego porodu i teraz nie bardzo mi się chce rodzić gdzie indziej, no ale jak mus to mus. Muszę zapytać o opinię mojego gina, ale pewnie będzie cisnął na Kraków, ale sama odległość mnie odstrasza, bo będę musiała na prawie 2 tygodni zostawić w domu małe dziecko Wolałabym jednak Bielsko. -
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:no właśnie ja słyszałam wiele opinii na temat wojewódzkiego, z czego większość na "nie"
nie ma chyba jednak szpitala idealnego
jest idealny Klinika ESCULAP , normalnie niebo -
W czasie ciazy lezalam na Patologii w Wojewodzkim i tez bylam zadowolona z opieki.Po porodzie i polozne,pediatrzy ok:)
a przy pionizacji po cc pomagala mi polozna-ANIOL!gdyby nie ona nie wstalabym z lozka.Warunki tez ok:)a jedzenie-pozostawia wiele do zyczenia.olka30 lubi tę wiadomość