Mamusie z Śląska - łączymy się :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamenkaa teraz, mnie oswiecilas ja poprostu tutaj dawno nie zaglądałam
ale już nadrobilam. ciesze się, że mała rośnie
Mnie niedawno tak przeciorali przez Batorego w Bytomiu właśnie przez 5 , że w życiu nie chciałabym tam rodzic pomimo tego, że jestem rodowita bytomianka.... Zero szacunku wobec ciężarnej niestety stosunek do pacjentki zerowy.kamenkaa lubi tę wiadomość
Syn Filip 28 czerwiec -
Agabtm wrote:Kamenkaa teraz, mnie oswiecilas ja poprostu tutaj dawno nie zaglądałam
ale już nadrobilam. ciesze się, że mała rośnie
Mnie niedawno tak przeciorali przez Batorego w Bytomiu właśnie przez 5 , że w życiu nie chciałabym tam rodzic pomimo tego, że jestem rodowita bytomianka.... Zero szacunku wobec ciężarnej niestety stosunek do pacjentki zerowy.
Tez słyszałam od kumpeli że właśnie na Batorego nie za fajnie
no ale zdania są podzielone jednym ze tak powiem uda sie i mają wszystko fajnie a inni mają pecha bo coś tam ...
klaudia Witaj:) a imię już wybrałaś ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 23:34
-
agus3004 wrote:Ja byłam w lutym na warsztatach "bezpieczny maluch" było mówione o pielęgnacji noworodka, o fotelikach do samochodu, pierwszej pomocy itp
Jeżeli masz już dzidzie to myślę, że niczego nowego się nie dowiesz
ok także nie oplaca sie mówisz wszystko to samo hehe :)pewnie same pierworódki tak ? czy sie myle ?nigdy nie bylam wiec pytam z ciekawosci -
mychakruszyna wrote:Ooo widze ze będzie nas sporo na warsztatach w Katowicach bo też ide:) może jakies znaki rozpoznawcze ustalimy mamusiek bbf:P? Jakiś kolor bransoletki czy cos:P
możemy coś pomyśleć ja może męża zabiorę ze sobą
Syn Filip 28 czerwiec