Mamusie z Śląska - łączymy się :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Oszczędzajcie sie dziewczyny. Gratuluje Aleksandrakili! Falon widzę nie odezwała się ale to zrozumiałe
Ja też zastanawiałam się nad coletto bebetto lub anex..ale teraz znowu spodobal mi się tutek inspiro eco...funkcje podobne a stelaż prezentuje sie tak lżej. -
nick nieaktualny
-
Tomania tylko nie wiem czy zalapiesz się na kolejne bo z tego co wiem kolejna seria będzie pozna jesienią..chyba ze ty grudniowka:P
Ja mam dylemat czy iść bo po 1 mężowi nie pasuje po 2 babcia robi urodziny na 16 a o 16 dopiero się zaczynają warsztaty -
mychakruszyna wrote:Tomania tylko nie wiem czy zalapiesz się na kolejne bo z tego co wiem kolejna seria będzie pozna jesienią..chyba ze ty grudniowka:P
Ja mam dylemat czy iść bo po 1 mężowi nie pasuje po 2 babcia robi urodziny na 16 a o 16 dopiero się zaczynają warsztaty
Zawsze możesz wejść na chwilkę i iść na urodzinki , a tak to chyba bym wybrała babcię zwłaszcza jak masz z nią dobry kontakt no ale to musisz się zdecydować a póki co masz czas w maju są następne warsztatyNasze maleństwo :* Kinga 21.08.2016r. -
mychakruszyna wrote:Tomania tylko nie wiem czy zalapiesz się na kolejne bo z tego co wiem kolejna seria będzie pozna jesienią..chyba ze ty grudniowka:P
Ja mam dylemat czy iść bo po 1 mężowi nie pasuje po 2 babcia robi urodziny na 16 a o 16 dopiero się zaczynają warsztaty
Jesienią w Katowicach były badajże 4 warsztaty dla przyszłych rodziców z różnych firm. Ja byłam na dwóch i to było wystarczające, bo tematy się dublują. Tak więc poszukaj na necie, bo z pewnością nie będzie to jedyne takie spotkanie w okolicy -
Paola gdybym miała bliżej Katowice to ok ale widziałam ze rejestracja jest chyba do 15.30 a warsztaty trwają do 19 więc w domu będę o 20... Chyba faktycznie odpuszczę sobie zwłaszcza ze u babci juz 3 razy z rzędu nie byliśmy na urodzinach tzn na imprezie bo albo wczasy albo jakiś wyjazd.
-
Hej jestem z Katowic i miałam być sierpnioweczka 2015 a zostałam wrzesniowka bo ciąż przenoszona o 2 tygodnie mam synka Maksa właśnie sobie chrapie obok mnie.
Ja rodzilam w Mikołowie i powiem że szpital super ostatecznie miałam CC ale położne świetne babki i te na porodówce jak i na oddziale. Mniej sympatyczne panie z noworodkowego. Z 3 takie wredne. Lekarze ogólnie mili no oprócz ordynatora Dyrdy. Ja chodziłam do dr. Kielbasinskiego i polecam go. Fajny lekarz taki z powołania za wizytę bierze 80 zł a za prenatalne 100zl. O Studencie też słyszałam dobre opinie
Ja też się wybieram na warsztaty ale juz dla mam więc jak jest tu mama z Katowic to zapraszam pójdziemy razem
Życzę nudnycb ciąż i gratulacje dla już rozpakowanychmychakruszyna lubi tę wiadomość
-
Agabtm wrote:16 kwietnia są jeszcze warsztaty w Zabrzu w sklepie viki są organizowane ale bardzo długo trwają bo od 10 do 18 także mega długo nie wiem, która ciężarna wytrzymie tyle.
Ja bym musiała catering zamówić tam:P go z głodu bym zwariowałapaola89, tomania2806 lubią tę wiadomość
-
mychakruszyna wrote:Zapisałam się na te warsztaty w Zabrzu...jak nie mogę iść na planeta dziecko to chociaż na te pojadę wezmę 3 bulki jakoś przeżyjeSyn Filip 28 czerwiec
-
Ja już jestem zapisana na warsztaty na 21.04 a potem w maju sa z mamo to ja.. nie chce przesadzać bo zapisałam się z moim chlopem , poza tym te dwa chyba wystarczą więc dziewczyny będę czekać na wasze relacje
mychakruszyna lubi tę wiadomość
Nasze maleństwo :* Kinga 21.08.2016r.