Mamusie z Śląska - łączymy się :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej hej:) dawno nas nie bylo ale Tel mam popsuty i ciągle mnie wywala z bbf:( a na laptopa nie mam czasu. Wiktorek ma juz 5miesiecy ponad nawet nie wiem kiedy to zleciało zaczęliśmy rozszerzać dietę ale pojawiły się zaparcia mimo dopajania. KP idzie ciężko bo młody woli butle a jak próbuje go przystawić to wpada w szal i jedyne co to z calej sily ugryzie:/ takze w dzień zwykle laktator moim przyjacielem
a co u was:)? -
Cześć
Chciałam się pochwalić, że 12.02.2017 o godz. 14:02 w 36t+5d poprzez cesarskie cięcie przyszedł na świat nasz syn Antoni Ignacy 3230g, 52cm
Od wczorajszego popołudnia jesteśmy już w domu Po 3 cc czuję się dobrze i wszystko ok Znowu rodziłam u Bonifratrów i polecam. Pewnie gdybym z takimi objawami pojechała do mnie do R-ka to odesłaliby mnie do domu albo przyjęli na patologię i olali sytuację...mychakruszyna, FreshMm, paola89, kamenkaa, jesslin87 lubią tę wiadomość
--
Mateusz 23.08.2018 [*] 9t+4d -
Hejka
Chcę Wam polecić wyprawę z dzieckiem do restauracji PKP w Gliwicach, jak już będzie miało koło roczku i wzwyż... byliśmy ostatnio i jestem mega zadowolona, bo 1 - mały przez godzinę nie chciał wyjść z krzesełka, tak był zafascynowany miniaturkami pociągów, które rozwoziły napoje , 2 - menu dla dzieci, specjalne takie, mało przypraw, 3 - jest sala zabaw, 4 - ceny przystępne, bo 13 zł za obiad to niewiele jak na taki lokal.
Pozdrawiam Was :*jesslin87, mychakruszyna lubią tę wiadomość
-
Hejka U nas luuuzik, od kiedy Arturo skończył 1,5 roku to zupełnie inne dziecko, tak fajnie można się z nim dogadać, mówi ok.35 słów i ogromnie dużo rozumie. Jest zafascynowany autkami, ciągle przewozi ludziki w jakich autkach i tylko "brrrrum brrrum".
A co u Was?
-
Hej hej jak tu cicho. Wiktor ma juz 7,5msc i daje nieźle popalic. Turla się wszędzie, ciągle krzyczy bo chce żeby non stop z nim siedzieć wiec obiad i sprzątanie robie w ryku. Noc tez jakas masakra czym starszy tym gorzej- średnio co 40min budzi się z rykiem. Pije z 4 razy, ok 2/3 ma pobudke na zabawe? A o 6 dzień zaczyna. A jak u was?
-
mychakruszyna wrote:Hej hej jak tu cicho. Wiktor ma juz 7,5msc i daje nieźle popalic. Turla się wszędzie, ciągle krzyczy bo chce żeby non stop z nim siedzieć wiec obiad i sprzątanie robie w ryku. Noc tez jakas masakra czym starszy tym gorzej- średnio co 40min budzi się z rykiem. Pije z 4 razy, ok 2/3 ma pobudke na zabawe? A o 6 dzień zaczyna. A jak u was?
U mojego, jak był w wieku Wiktorka, było bardzo podobnie, także rozumiem Twój ból :*
Melduję, że się udało i jestem w 5 tygodniu ciąży, zatem w styczniu Artur będzie miał rodzeństwoFalon, paola89, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
jesslin87 wrote:Freshmm gratuluję i życzę spokojnej ciąży
Maksy to taki dzikus trafił mi się wyjątkowo żywy egzemplarz
Jak będę mieć więcej czasu to opiszę co u nas -