Mamusie z Śląska - łączymy się :)
-
WIADOMOŚĆ
-
wow Jesslin daj znać czy mamy Ci gratulować widocznie tak miało być życie samo zadecydowało
dziewczyny, odnośnie tych szczepień - dlaczego nie szczepiłyście ?
Karolina podziel się wiedzą
Mychakruszyna , to rzeczywiście długiego masz synka moja dopiero wyrasta z 62 ale za to waży 7 kg
Tomania , oby synuś spał jak najdłużej tak jak teraz moja też tak pięknie spała a po ponad miesiącu zmiana im bardziej kumata tym czasami ciężejNasze maleństwo :* Kinga 21.08.2016r. -
Zamówiłam bluzkę mężowi z napisem Grubiorz i jakis tam rysunek a synkowi do kompletu bluzeczkę taka https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9a989e85d479.jpg własny projekt i załuje ze nie zrobiłam cos w tym stylu dla męża z podobnym obrazkiem bo jego bedzie w innym stylu a juz wczoraj zamówiłam;/ ale mysle ze sie ucieszy:)
bbeczka91, kamenkaa lubią tę wiadomość
-
Mychakruszyna, z tego co pamiętam Wiktorek na uczulenie na białko mleka krowiego? Jakie miał objawy? Robiłaś jakieś badania?
-
Bbeczka ja juz sama nie wiem czy faktycznie ma bo zaczelam spowrotem wprowadzać i nic nie ma jedynie boje się mleko pod czysta postacią wypić bo wtedy dostal wysypki na buzi i brzuchu i czerwone plamy na buzi. Wiem natomiast ze ma uczulenie na banany
-
Witajcie dziewczyny!
Wybaczcie że nie odezwałam się wcześniej ale wiecie jak to jest. Nowa sytuacja, pełno odwiedzin, raz dużo snu a raz więcej krzyku
W każdym razie 8 listopada o godzinie 8:28 przyszła na świat Nadia 50cm i 2680g.
W szpitalu było ciężko jak to po cc. Skóra na brzuchu dalej dretwa.
Córka nam rośnie i przybiera. Karmimy się i piersią i mm bo były problemy z wagą a ja nie mam na tyle pokarmu.
Zaczynaja się kolki i bóle brzuszka. Ale jakoś dajemy radę. Tatuś bardzo nam pomaga
Mychakruszyna super bluzka!!paola89, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Jesslin czyżby czyżby ? Daj znać jak sytuacja
Wiktorek wczoraj skończył 3 miesiące
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/820c9b5980dc.jpg
Witaj merilon fajnie ze nasze grono się powieksza:)paola89, bbeczka91, Wirginia, tomania2806 lubią tę wiadomość
-
Wirginia, ja świeżo po pierwszym szczepieniu, bo Emi miała katar i chciałam je trochę odłożyć w czasie. Szczepiłam 6w1- Infarix Hexa, u nas w przychodni droższy o 20zł od Hexacimy, ale dłużej na rynku przez co wydaje mi się bardziej "sprawdzony". Pomimo silnego ulewania podaliśmy szczepionkę p/rotawirusom- rotarix i p/pneumokom-u nas 3 dawki finansuje gmina, więc nie mieliśmy możliwości wyboru i dostała Prevenar. Na szczepionkę p/meningokokom teraz się nie zdecydowałam ze względu na ogólny koszt całego przedsięwzięcia, ale mam zamiar doszczepić około 2 rż
Wirginia lubi tę wiadomość