Mamusie z Śląska - łączymy się :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam wszystkie mamusie
Mam Córeczkę, staramy się obecnie o drugie dzieciątko i jestem z okolic Katowic, rodziłam w Siemianowicach Śląskich choć planowałam w Rudzie. Wszyscy mówili żebym nie rodziła w Siem-cach bo szpital taki i owaki a w sumie to jestem bardzo zadowolona z opieki położnych oraz lekarzy. Uważam, że najważniejszy jest personel,a nie budynek.
Odnośnie tematu wózka to mieliśmy Bebetto Luca i byłam bardzo zadowolona. Polecam.mychakruszyna, kamenkaa lubią tę wiadomość
-
mychakruszyna wrote:Falon i jak?? Urodzilas juz?? Nie mogę się doczekać relacji
Cisza. Nic się nie dzieje. W piątek kolejne KTG więc zobaczymy. Jeszcze jestem spokojna, ale jak się przyciągnie na przyszły tydzień to już pewnie będę panikować
mychakruszyna lubi tę wiadomość
-
U mnie Corka urodziła się dokładnie w wyznaczonym dniu, 40 tc.
Nie dała się wcześniej wypedzic choć lekarze próbowali dwukrotnie oksytocyną. Wszystko zaczęło się dzień wcześniej o 20.00, a o 24.00 leżała już na porodówce, a 4.20 urodziła się Córeczka
Zatem Falon jeszcze dzidzia ma chwilęFalon lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFalon wrote:Cisza. Nic się nie dzieje. W piątek kolejne KTG więc zobaczymy. Jeszcze jestem spokojna, ale jak się przyciągnie na przyszły tydzień to już pewnie będę panikować
bo to nie wiadomo kiedy..
Ale wiadomo, że już niedługo hihi
Falon lubi tę wiadomość
-
nesone wrote:Czesc dziewczyny
Nie wiedzialam ze taki watek istnieje ale cierpiac na nocna bezsennosc i przegladajac forum trafilam tutaj.
Jestem z okolic Katowic i witam sie z moja coreczka w brzuszku w 28tygOllaala lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej:) Ja w dwupaku dalej ale nie wiem jak długo.. bo dziś tragedia jest... Boli mnie brzuch miesiączkowo baaardzo i drętwieją mi nogi... Jeszcze zwlekam z wyjazdem do szpitala ale jak nie przejdzie to wieczora to raczej pojadę.. także póki co czekanie
-
Aleksandrakili wrote:Hej:) Ja w dwupaku dalej ale nie wiem jak długo.. bo dziś tragedia jest... Boli mnie brzuch miesiączkowo baaardzo i drętwieją mi nogi... Jeszcze zwlekam z wyjazdem do szpitala ale jak nie przejdzie to wieczora to raczej pojadę.. także póki co czekanie
Trzymam kciuki i mam nadzieję ze na spokojnie i planowo urodziszAleksandrakili lubi tę wiadomość
Nasze maleństwo :* Kinga21.08.2016r.
-
Witam się i ja
dopiero dziś dojrzałam, że Ślązaczki mają swój temat
Aktualnie jestem w 23t0d - tp na 1sierpnia, mamy mieć 2 syna, Pierworodny ma niespełna 18miesięcy.
Mieszkam niedaleko Mikołowa i tam też będe 2 raz rodzić, póki co nie wiadomo czy będzie cc czy sn. Z pobytu i "obsługi" po pierwszym porodzie jestem bardzo zadowolona i mogę szczerze polecić szpital
Na forum właściwie się nie udzielam, bo jestem na fb
paola89, mychakruszyna lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny! 4dni po terminie i nadal cisza. Coś ta moja dziołszka nie chce wyłazić! Hahahaha!
Na 18stą mam wizytę u mojego gina w Katowicach, a jutro ewentualne kolejne KTG i tak co dwa dni. Chyba oszaleję. Chwilami jestem bardzo zmęczona, a nastrój to taka wieczna sinusoida, upadki i wzloty emocjonalne...
Ech... no co zrobię... w końcu urodzić muszęmychakruszyna, kamenkaa lubią tę wiadomość