Mamusie z Śląska - łączymy się :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam wszystkie mamusie
Mam Córeczkę, staramy się obecnie o drugie dzieciątko i jestem z okolic Katowic, rodziłam w Siemianowicach Śląskich choć planowałam w Rudzie. Wszyscy mówili żebym nie rodziła w Siem-cach bo szpital taki i owaki a w sumie to jestem bardzo zadowolona z opieki położnych oraz lekarzy. Uważam, że najważniejszy jest personel,a nie budynek.
Odnośnie tematu wózka to mieliśmy Bebetto Luca i byłam bardzo zadowolona. Polecam.mychakruszyna, kamenkaa lubią tę wiadomość
-
mychakruszyna wrote:Falon i jak?? Urodzilas juz?? Nie mogę się doczekać relacji
Cisza. Nic się nie dzieje. W piątek kolejne KTG więc zobaczymy. Jeszcze jestem spokojna, ale jak się przyciągnie na przyszły tydzień to już pewnie będę panikować
mychakruszyna lubi tę wiadomość
-
U mnie Corka urodziła się dokładnie w wyznaczonym dniu, 40 tc.
Nie dała się wcześniej wypedzic choć lekarze próbowali dwukrotnie oksytocyną. Wszystko zaczęło się dzień wcześniej o 20.00, a o 24.00 leżała już na porodówce, a 4.20 urodziła się Córeczka
Zatem Falon jeszcze dzidzia ma chwilęFalon lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFalon wrote:Cisza. Nic się nie dzieje. W piątek kolejne KTG więc zobaczymy. Jeszcze jestem spokojna, ale jak się przyciągnie na przyszły tydzień to już pewnie będę panikować
Falon lubi tę wiadomość
-
nesone wrote:Czesc dziewczyny
Nie wiedzialam ze taki watek istnieje ale cierpiac na nocna bezsennosc i przegladajac forum trafilam tutaj.
Jestem z okolic Katowic i witam sie z moja coreczka w brzuszku w 28tygOllaala lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej:) Ja w dwupaku dalej ale nie wiem jak długo.. bo dziś tragedia jest... Boli mnie brzuch miesiączkowo baaardzo i drętwieją mi nogi... Jeszcze zwlekam z wyjazdem do szpitala ale jak nie przejdzie to wieczora to raczej pojadę.. także póki co czekanie
-
Aleksandrakili wrote:Hej:) Ja w dwupaku dalej ale nie wiem jak długo.. bo dziś tragedia jest... Boli mnie brzuch miesiączkowo baaardzo i drętwieją mi nogi... Jeszcze zwlekam z wyjazdem do szpitala ale jak nie przejdzie to wieczora to raczej pojadę.. także póki co czekanie
Trzymam kciuki i mam nadzieję ze na spokojnie i planowo urodziszAleksandrakili lubi tę wiadomość
Nasze maleństwo :* Kinga 21.08.2016r. -
Witam się i ja dopiero dziś dojrzałam, że Ślązaczki mają swój temat
Aktualnie jestem w 23t0d - tp na 1sierpnia, mamy mieć 2 syna, Pierworodny ma niespełna 18miesięcy.
Mieszkam niedaleko Mikołowa i tam też będe 2 raz rodzić, póki co nie wiadomo czy będzie cc czy sn. Z pobytu i "obsługi" po pierwszym porodzie jestem bardzo zadowolona i mogę szczerze polecić szpital
Na forum właściwie się nie udzielam, bo jestem na fb
paola89, mychakruszyna lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny! 4dni po terminie i nadal cisza. Coś ta moja dziołszka nie chce wyłazić! Hahahaha!
Na 18stą mam wizytę u mojego gina w Katowicach, a jutro ewentualne kolejne KTG i tak co dwa dni. Chyba oszaleję. Chwilami jestem bardzo zmęczona, a nastrój to taka wieczna sinusoida, upadki i wzloty emocjonalne...
Ech... no co zrobię... w końcu urodzić muszęmychakruszyna, kamenkaa lubią tę wiadomość