Mamusie z Śląska - łączymy się :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymychakruszyna wrote:Aleksandrakili odzywaj się co jakiś czas jak u ciebie tam sytuacja się rozwija
Witam nowe mamusie
Czas Wam zleci szybko :p ja pamiętam jak w wakacje szybko męża z basenu przed domem wyciągałam po południu w upalny dzień haha i darłam się : Robert szybkonchodz do domu! :p a on biegiem mokry wystraszony ahha i test mu pokazałam na który nasikałam i od razu czerwona krecha wyszła :p a sik był popoludniowy a 20 min wcześniej też sikałam hehe :p tylko w tym cyklu nie spodziewałam się ze się w koncu uda bo byłam na baaardxo wielu lekach bo miałam syfy w pochwie a tu psikus :p hihi
Szybko to zleciało :p
Nisia jak dobrze pamiętam to od 6 chyba :p albo i szybciej :p kurde dawno to było :pmychakruszyna, paola89 lubią tę wiadomość
-
Niisiia wrote:Właśnie wróciłam od lekarza pęcherzyk ciąży 0.45 cm i widać ciałko zoltkowe
Mimo że miesiączkę miałam 8 lutego owulacja była dopiero ok 1 marca. Dziewczyny kiedy może być już echo serduszka ?
termin porodu 15 listopada
Ja co prawda nie słyszałam ale widziałam bijace serduszko jak maluch miał 0.55cm także w przyszłym tygodniu masz szansę :)ale najlepiej poczekaj z 2 tyg:)
Ja mam termin według ost @ na 14.09 wstępnie chłopak ale nie pewne info.paola89, kamenkaa lubią tę wiadomość
-
U mnie jeszcze w 8tc bylo mniejsze maleństwo ze względu na pozna owulacje ( 17 dc)ale teraz z każdego USG wychodzi termin o 5/6 dni szybciej bo maly rośnie teraz trochę się niepokoję bo ostatnie USG miałam 2 tyg temu a następne dopiero za miesiąc...ale żeby wiedzieć ze maluch zyje zamówilam dziś detektor.
-
nick nieaktualny
-
tomania2806 wrote:widziałam główkę i ciało dzidziusia akcji serca jeszcze nie było ale na tym etapie jest wszystko dobrze.
dostałam luteine i zastrzyki ClexaneNasze maleństwo :* Kinga 21.08.2016r. -
mychakruszyna wrote:Falon jak tam? Trzymasz się jeszcze? Daj znać
Jeszcze zipię dziś rano zaczął mi czop odchodzić, ale to jeszcze o niczym nie przesądza. Może w święta wyląduję? Albo i przenoszę i z marcówki zrobię się kwietniówką. Mój brzuszek już bardzo się spina. Od poniedziałku odstawiłam magneB6, ale skurczy jakoś nie czuję, a chwilami tylko taki ból miesiączkowy. W poniedziałek mam jechać na KTG więc zobaczymy co się tam ciekawego pisze
mychakruszyna lubi tę wiadomość
-
Witam Was Dziewczyny
Tak jak na czerwcówkach tak i tutaj wpadam na chwilę by życzyć Wam Wesołych Świąt Wielkanocnych
U nas remont ciąg dalszy do tego wiosna i praca w ogródku no i szykowanie wyprawki mamy już łóżeczko a wózek jest zamówiony po sprzątaniu tego remontowego bałaganu zabieram się za pranie i prasowanie
A jak tam u Was majowe i czerwcowe dziewczyny w tych kwestiach? Bo domyślam się że te marcowe i kwietniowe to już dawno przygotowane
Pozdrawiam nie przejedźcie się na świętakamenkaa lubi tę wiadomość
-
Pati_89 wrote:Witam Was Dziewczyny
Tak jak na czerwcówkach tak i tutaj wpadam na chwilę by życzyć Wam Wesołych Świąt Wielkanocnych
U nas remont ciąg dalszy do tego wiosna i praca w ogródku no i szykowanie wyprawki mamy już łóżeczko a wózek jest zamówiony po sprzątaniu tego remontowego bałaganu zabieram się za pranie i prasowanie
A jak tam u Was majowe i czerwcowe dziewczyny w tych kwestiach? Bo domyślam się że te marcowe i kwietniowe to już dawno przygotowane
Pozdrawiam nie przejedźcie się na święta
I wzajemnie, spokojnych Świąt , dużo odpoczynku i jedzcie ile chcecie, po ciąży spalicie wszystko ...
to widzę że macie ręce pełne roboty tyle zachodu dla tych małych czlowieczkow.
Sierpniowki też tu są my już kupiliśmy wózek - wiem że wczas ale były przeceniony ten który nam się podobał - ubranka już też kompletujemy, jutro przyjdzie kolejną dostawa hehe ..
Pati a jakie najmniejsze ubranka masz dla malucha ?Nasze maleństwo :* Kinga 21.08.2016r. -
Falon wrote:Jeszcze zipię dziś rano zaczął mi czop odchodzić, ale to jeszcze o niczym nie przesądza. Może w święta wyląduję? Albo i przenoszę i z marcówki zrobię się kwietniówką. Mój brzuszek już bardzo się spina. Od poniedziałku odstawiłam magneB6, ale skurczy jakoś nie czuję, a chwilami tylko taki ból miesiączkowy. W poniedziałek mam jechać na KTG więc zobaczymy co się tam ciekawego pisze
To już siedzisz pewnie jak na szpilkach zimno jeszcze to bobas nie chce wyjść hehe, oczywiście melduj jak tam na ktgFalon lubi tę wiadomość
Nasze maleństwo :* Kinga 21.08.2016r. -
paola89 wrote:I wzajemnie, spokojnych Świąt , dużo odpoczynku i jedzcie ile chcecie, po ciąży spalicie wszystko ...
to widzę że macie ręce pełne roboty tyle zachodu dla tych małych czlowieczkow.
Sierpniowki też tu są my już kupiliśmy wózek - wiem że wczas ale były przeceniony ten który nam się podobał - ubranka już też kompletujemy, jutro przyjdzie kolejną dostawa hehe ..
Pati a jakie najmniejsze ubranka masz dla malucha ?
Fajnie że się już przegotowujcie lepiej powoli a właśnie korzystać z promocji i okazji niż potem tyle kasy na raz wydać a jaki masz wózek? -
Pati_89 wrote:Witam Was Dziewczyny
Pozdrawiam nie przejedźcie się na święta
Tobie również Zdrowych Wesołych Swiąt
To juz nie zagladasz wogole na Belle?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 23:15
-
Falon wrote:Jeszcze zipię dziś rano zaczął mi czop odchodzić, ale to jeszcze o niczym nie przesądza. Może w święta wyląduję? Albo i przenoszę i z marcówki zrobię się kwietniówką. Mój brzuszek już bardzo się spina. Od poniedziałku odstawiłam magneB6, ale skurczy jakoś nie czuję, a chwilami tylko taki ból miesiączkowy. W poniedziałek mam jechać na KTG więc zobaczymy co się tam ciekawego pisze
mi jakoś tez w nocy od dwóch dni brzuch dziwnie na chwile twardnieje nie wiem czy to normalny w 27tyg czy nie ale zero bolu przy Tym chociaż mnie to lekko nie pokoi ..Ollaala lubi tę wiadomość
-
mychakruszyna wrote:Ładne te wózki barletta mi jeszcze podoba się bebetto murano lub torrino ale jeszcze mam czas Falon to trzymaj się tam i daj znać
Jak staniesz przed wyborem kupna wózka to popytaj dokładnie sprzedawcę o wszystko, pojezdzij nim w sklepie itd teraz są takie ładne te wózki , tylko dużo kasy trzeba mieć na te pierwsze fury heheNasze maleństwo :* Kinga 21.08.2016r.