Mamusie z Śląska - łączymy się :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamy są udane może myślała że zaczynasz widzieć dziwne rzeczy ;P ...
Już lepiej nic sobie nie dokładaj , jak jest spokój to niech tak zostanie po co miałabyś się samą końcówką stresować.
Co do wizyt to nie pomogę bo nie wiem ale chyba chodzi się co miesiąc jeśli jest wszystko ok a przed porodem jest dodatkowa wizyta, przynajmniej znajoma mi mówiła że na te 9 miesięcy była 10 razy u ginamychakruszyna, Aleksandrakili, kamenkaa lubią tę wiadomość
Nasze maleństwo :* Kinga 21.08.2016r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aleksandrakili wrote:To zazdroszczę.. Ja okropnie wymiorywałam do połowy 2 trymestru w ogóle źle znoszę ciąże.. niestety trafiłam na te książkowe objawy ciąży :p ale już prawie koniec :p
a miałaś wczesniej jakieś problemy z sercem?
nie nie miałam problemow z sercem a czemu?
wizyty od poczatku mialam co 3tyg zawsze:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 14:28
-
nick nieaktualnykamenkaa wrote:nie nie miałam problemow z sercem a czemu?
wizyty od poczatku mialam co 3tyg zawsze:)kamenkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale tu ciiiicho:) dziewczyny może któraś z was orientowała się gdzie w którym sklepie dziecięcym jest w miarę tanio? Jeszcze czas ale chciałabym się zorientować już natrafiłam ostatnio na stronę kajahurt z Gliwic wydaje mi się ok. Rozglądałam się za łóżeczkiem bo chciałabym takie z obniżanym bokiem ale ceny różne od 280-1000 a szukam w miarę najtańszego.