Mamusie z Śląska - łączymy się :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Eh..dużo tego sama zrobiłam juz HCV toksoplazmozę glukozę grupę krwi i rh. Pielęgniarka powiedziała że różyczki nie mam robić bo jakbym teraz zachorowała to i tak już nic nie zrobią...
Co do prenatalnych to wiem że ostatni dzwonek bo czytałam ze do 13+5 chyba się robi,ja będę miała 13+2 bo udało mi się na jutro w lift medzie w Rybniku 250zl też -
Dopiero teraz zauważyłam, że jest taki wątek a więc witam się proszę ile czerwcowych dziewczyn
Witam się z Bytomia a rodzic będę w Swietochlowicach tam też chodzę na szkołę rodzenia 18 marca idziemy oglądać porodowke nie mogę się doczekaćWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 11:26
Falon, kamenkaa lubią tę wiadomość
Syn Filip 28 czerwiec -
Agabtm wrote:Dopiero teraz zauważyłam, że jest taki wątek a więc witam się proszę ile czerwcowych dziewczyn
Witam się z Bytomia a rodzic będę w Swietochlowicach tam też chodzę na szkołę rodzenia 18 marca idziemy oglądać porodowke nie mogę się doczekać
hejka Agus fajnie że jestes z Nami już Cie dopisuje do Listy,..
mychakruszyna ja z Ryb ale chodze do Knr do Dr Ziarkiewicza I szczerze polecam
za wizyte bierze 80zł w tej cenie co wizyte USg ... U niego Badanie Prenatalne kosztuje okolo 200-250zł 3d/4d
Agabtm, mychakruszyna lubią tę wiadomość
-
kamenkaa wrote:agus3004 Pati_89
Co Tam U Was Ja zaczełam 25tc
Za tydzień wizyta i już nie mogę się doczekać, bo będziemy mierzyć i ważyć dzidziusia, ciekawa jestem jaki jest już dużykamenkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej :p U mnie 36 tydzień.. Czuję się jak czołg.. Ledwo się już toczę :p ale jeszcze równe 4 tyg. i zobacze Antosia :p
Faktycznie III trymestr najgorszy.. Już nawet ten beznadziejny I trymest z całodniowyni wymiotami i nic nie jedzeniem nie był taki zły :p hehe -
Aleksandrakili wrote:Hej :p U mnie 36 tydzień.. Czuję się jak czołg.. Ledwo się już toczę :p ale jeszcze równe 4 tyg. i zobacze Antosia :p
Faktycznie III trymestr najgorszy.. Już nawet ten beznadziejny I trymest z całodniowyni wymiotami i nic nie jedzeniem nie był taki zły :p heheAleksandrakili, kamenkaa lubią tę wiadomość
Nasze maleństwo :* Kinga 21.08.2016r. -
nick nieaktualny
-
Aleksandrakili wrote:No ciąża pomimo że trwa 9 miesięcy to szybko leci Ja też pamiętam jak niedawno testowałam :p początek mi się ciągnął strasznie a teraz już końcówka hehe :p
Aleksandrakili lubi tę wiadomość
Syn Filip 28 czerwiec -
dla mnie najgorszy był początek bo musiałam iść na zwolnienie i tak mi się ciągło.. a teraz.. już za chwilę połowa marca po świętach to dopiero poleci. Ty już na finiszu i zaraz się zacznie macierzyństwo na dobre A to Twoja pierwsza dzidzia ? Pytam bo też ciekawa jestem jak to jest będąc już pod koniec
Aleksandrakili lubi tę wiadomość
Nasze maleństwo :* Kinga 21.08.2016r. -
Widzę, że pojawiło się nazwisko Ziarkiewicz. To mój poprzedni ginekolog, w sumie też go mogę polecić. Młody, ale wiek jest jego dużym plusem, bo przyjemnie wygląda(jak na byłego DJa przystało ) a przede wszystkim ma w głowie dużo świeżej wiedzy. Szkoda tylko, że Sitkiewicz(ordynator w Knurowie)nim tak pomiata na oddziale w szpitalu...
kamenkaa lubi tę wiadomość