Mamusie z Śląska - łączymy się :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Eh..dużo tego
sama zrobiłam juz HCV toksoplazmozę glukozę grupę krwi i rh. Pielęgniarka powiedziała że różyczki nie mam robić bo jakbym teraz zachorowała to i tak już nic nie zrobią...
Co do prenatalnych to wiem że ostatni dzwonek bo czytałam ze do 13+5 chyba się robi,ja będę miała 13+2 bo udało mi się na jutro w lift medzie w Rybniku250zl też
-
Dopiero teraz zauważyłam, że jest taki wątek a więc witam się
proszę ile czerwcowych dziewczyn
Witam się z Bytomia a rodzic będę w Swietochlowicach tam też chodzę na szkołę rodzenia 18 marca idziemy oglądać porodowke nie mogę się doczekaćWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 11:26
Falon, kamenkaa lubią tę wiadomość
Syn Filip 28 czerwiec -
Agabtm wrote:Dopiero teraz zauważyłam, że jest taki wątek a więc witam się
proszę ile czerwcowych dziewczyn
Witam się z Bytomia a rodzic będę w Swietochlowicach tam też chodzę na szkołę rodzenia 18 marca idziemy oglądać porodowke nie mogę się doczekać
hejka Agusfajnie że jestes z Nami już Cie dopisuje do Listy,..
mychakruszyna ja z Ryb ale chodze do Knr do Dr ZiarkiewiczaI szczerze polecam
za wizyte bierze 80zł w tej cenie co wizyte USg ... U niego Badanie Prenatalne kosztuje okolo 200-250zł 3d/4d
Agabtm, mychakruszyna lubią tę wiadomość
-
kamenkaa wrote:agus3004 Pati_89
Co Tam U WasJa zaczełam 25tc
Ten III trymestr rzeczywiście jest "cięższy" da się to już zauważyć. Już nie daję rady szybko chodzić, tempo musi być zwolnione, sprzątanie mieszkania podzieliłam na dwa dni bo zrobić wszystko w jeden jest nie realne, a najbardziej to daje o sobie znać kręgosłup! Boli na potęgę nawet przy niewinnych czynnościach.
Za tydzień wizyta i już nie mogę się doczekać, bo będziemy mierzyć i ważyć dzidziusia, ciekawa jestem jaki jest już dużykamenkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej :p U mnie 36 tydzień.. Czuję się jak czołg.. Ledwo się już toczę :p ale jeszcze równe 4 tyg. i zobacze Antosia :p
Faktycznie III trymestr najgorszy.. Już nawet ten beznadziejny I trymest z całodniowyni wymiotami i nic nie jedzeniem nie był taki zły :p hehe -
Aleksandrakili wrote:Hej :p U mnie 36 tydzień.. Czuję się jak czołg.. Ledwo się już toczę :p ale jeszcze równe 4 tyg. i zobacze Antosia :p
Faktycznie III trymestr najgorszy.. Już nawet ten beznadziejny I trymest z całodniowyni wymiotami i nic nie jedzeniem nie był taki zły :p heheja już zaczęłam 18 tydz , w kwietniu po swietach polowkowe.. a jeszcze nie tak dawno testowalam
... udanych wizyt dziewczyny
Aleksandrakili, kamenkaa lubią tę wiadomość
Nasze maleństwo :* Kinga21.08.2016r.
-
nick nieaktualny
-
Aleksandrakili wrote:No ciąża pomimo że trwa 9 miesięcy to szybko leci
Ja też pamiętam jak niedawno testowałam :p początek mi się ciągnął strasznie a teraz już końcówka hehe :p
cudownie ja 26 tydzień i nie mogę się doczekać. Jak się czujesz będąc już tak daleko??
Aleksandrakili lubi tę wiadomość
Syn Filip 28 czerwiec -
dla mnie najgorszy był początek bo musiałam iść na zwolnienie i tak mi się ciągło.. a teraz.. już za chwilę połowa marca
po świętach to dopiero poleci. Ty już na finiszu i zaraz się zacznie macierzyństwo na dobre
A to Twoja pierwsza dzidzia ? Pytam bo też ciekawa jestem jak to jest będąc już pod koniec
Aleksandrakili lubi tę wiadomość
Nasze maleństwo :* Kinga21.08.2016r.
-
Widzę, że pojawiło się nazwisko Ziarkiewicz. To mój poprzedni ginekolog, w sumie też go mogę polecić. Młody, ale wiek jest jego dużym plusem, bo przyjemnie wygląda(jak na byłego DJa przystało
) a przede wszystkim ma w głowie dużo świeżej wiedzy. Szkoda tylko, że Sitkiewicz(ordynator w Knurowie)nim tak pomiata na oddziale w szpitalu...
kamenkaa lubi tę wiadomość