Mamusie z Śląska - łączymy się :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Falon wrote:Kamenka 100 do końca?? Chwilami bym chciała wrócić do tego etapu bo teraz to już wszystko zdarzyć się może o każdej nieprzewidzianej porze! do porodu zostało mi 12 dni! Help!
To czekamy na szczęśliwe rozwiązanie i pierwsze zdjęcia u mnie jeszcze 176 dni...ooo jacie długo!Falon lubi tę wiadomość
-
mychakruszyna wrote:To czekamy na szczęśliwe rozwiązanie i pierwsze zdjęcia u mnie jeszcze 176 dni...ooo jacie długo!
To tak leci ze nawet nie będziesz wiedziała kiedy i okaże się ze torbę zabierasz i pedzisz do szpitala rodzicNasze maleństwo :* Kinga 21.08.2016r. -
Oby:) bo jesli lato będzie równie upalne jak rok temu to zwariuje;) ale faktycznie leci, mimo ze siedzę na L4 to mam wrażenie że tydzień sklada się z 3 dni-niedziela środa piątek. Za miesiąc połówkowe usg a nawet nie wiem kiedy to zleciało
paola89 lubi tę wiadomość
-
Falon wrote:Kamenka 100 do końca?? Chwilami bym chciała wrócić do tego etapu bo teraz to już wszystko zdarzyć się może o każdej nieprzewidzianej porze! do porodu zostało mi 12 dni! Help!
paola89, Ollaala lubią tę wiadomość
-
mychakruszyna wrote:Oby:) bo jesli lato będzie równie upalne jak rok temu to zwariuje;) ale faktycznie leci, mimo ze siedzę na L4 to mam wrażenie że tydzień sklada się z 3 dni-niedziela środa piątek. Za miesiąc połówkowe usg a nawet nie wiem kiedy to zleciało
Też jestem na l4 i od połowy lutego tak mi ten czas pędzi ze czasami się zastanawiam się jak to możliwe ... ja mam 6 kwietnia polowkowe a to będzie już 22 tc ... a dziecko jak się urodzi to dopiero będzie ekspresmychakruszyna lubi tę wiadomość
Nasze maleństwo :* Kinga 21.08.2016r. -
nick nieaktualnyDziewczyny dołączam do WAS ! Rybnik pozdrawia
dziś pierwsza wizyta u lekarza (zapisałam się do dr Grudnia) nie mogę się doczekać; jestem zapisana na 14.30 może już serduszko będzie biło i wreszcie bede miała 1 usg- mąż jeszcze o niczym nie wie chce mu powiedzieć w święta a raczej dać prezent ale coś mi się wydaje że nie wytrzymampaola89, kamenkaa, mychakruszyna, Falon lubią tę wiadomość
-
mychakruszyna wrote:Ja mam połówkowe 20kwietnia w 20tc ale teraz święta a potem zleci nawet się nie obejrzę
Paola na kiedy masz termin ?
Wg OM na 12 sierpnia , ale zakładam że termin się może zmienić jeszcze np na wcześniejszy bo późniejszego nie biorę pod uwagę
A Ty TP na kiedy ?Nasze maleństwo :* Kinga 21.08.2016r. -
nick nieaktualny
-
tomania2806 wrote:hej mogę do was dołączyc jestem z Chorzowa 23 lata termin mam na 18.11 jeżeli chodzi o gin to byłam u Etm.. ale mnie nastraszyl ze to ciaza pozamaciczna itd dzis mam wizytę u lekarza Cn...
Mój ulubiony miesiąc listopad .. ah zazdroszczę takiego terminu, dość ważny dla mnie ... trzymam kciuki za wizytę, będzie dobrzeNasze maleństwo :* Kinga 21.08.2016r. -
tomania2806 wrote:hej mogę do was dołączyc jestem z Chorzowa 23 lata termin mam na 18.11 jeżeli chodzi o gin to byłam u Etm.. ale mnie nastraszyl ze to ciaza pozamaciczna itd dzis mam wizytę u lekarza Cn...
Witaj Pewnie, że można dołączyć Też jestem z Chorzowatomania2806 lubi tę wiadomość
-
Niisiia wrote:Dziewczyny dołączam do WAS ! Rybnik pozdrawia
dziś pierwsza wizyta u lekarza (zapisałam się do dr Grudnia) nie mogę się doczekać; jestem zapisana na 14.30 może już serduszko będzie biło i wreszcie bede miała 1 usg- mąż jeszcze o niczym nie wie chce mu powiedzieć w święta a raczej dać prezent ale coś mi się wydaje że nie wytrzymam
WItaj milutko Zaraz Ci dopisze do listy na poczatku jak zauważyłaś dużo NAs z Rybnika.. daj znać jak po wizycie trzymam kciukiOllaala lubi tę wiadomość
-
hejka bedzie dobrze trzymam kciuki daj znać...Ollaala lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny