Mamusie z Śląska - łączymy się :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa mam bebetto i jestem zadowolona :p chociaż jeszcze nie używałam haha :p
Byłam dziś na wizycieMój synek ma 2800g więc gigantem nie jest :p ale jest dobrze
Rodzę dokładnie za 13 dni :p 6.04 już mam się na cesarkę zgłosić :p stres niesamowity :p
paola89, mychakruszyna, Falon, jenny88 lubią tę wiadomość
-
mychakruszyna wrote:Wiem juz troszkę Internet przeszukalam bo bebetto śliczny ale strasznie drogi. Choć znalazłam kilka bardzo podobnych modeli tylko polskich producentów kilka stówek tańsze także ciągle coś nowego odnajduje i boje się co będzie do września
To też zależy ile chcecie i możecie przeznaczyć na wózek , ja nie kupiłam takiego wymarzonego, ale jestem zadowolona i z tego adamexaważne żeby się sprawdził w czasie spacerów
Nasze maleństwo :* Kinga21.08.2016r.
-
Aleksandrakili wrote:Ja mam bebetto i jestem zadowolona :p chociaż jeszcze nie używałam haha :p
Byłam dziś na wizycieMój synek ma 2800g więc gigantem nie jest :p ale jest dobrze
Rodzę dokładnie za 13 dni :p 6.04 już mam się na cesarkę zgłosić :p stres niesamowity :p
Rodzisz wtedy kiedy mam polowkowemam nadzieję ze ten dzień będzie wyjątkowo szczęśliwy dla nas !
Znajomej przed sama cesarka powiedzieli że młody waży 3700 a okazało się ze ponad 4 kg miał więc okaże się 6 kwietnia ile rzeczywiście maNasze maleństwo :* Kinga21.08.2016r.
-
Co do wózków to nie wiem ile jestem w stanie wydać zależy czy znajda się sponsorzy:P dlatego mimo ze mnie korci mąż karze czekac czy jakies dofinansowanie będzie
a jeśli nie to myślę do 1500...choć bebetto to 300zl drożej..ale w tej cenie znów łóżeczko będzie. Ah dobrze ze budowa domu mnie hamuje bo tak bez zastanowienia miałabym już wszystko kupione:P
-
mychakruszyna wrote:Co do wózków to nie wiem ile jestem w stanie wydać zależy czy znajda się sponsorzy:P dlatego mimo ze mnie korci mąż karze czekac czy jakies dofinansowanie będzie
a jeśli nie to myślę do 1500...choć bebetto to 300zl drożej..ale w tej cenie znów łóżeczko będzie. Ah dobrze ze budowa domu mnie hamuje bo tak bez zastanowienia miałabym już wszystko kupione:P
Może zasugeruj sponsorom ze myślicie powoli o kupnie wózka
Jakby trafiła się okazja to bym to wykorzystałamychakruszyna lubi tę wiadomość
Nasze maleństwo :* Kinga21.08.2016r.
-
nick nieaktualnyNo to prawda, że może być błąd pomiaru :p aczkolwiek mój ginekolog raczej się nie myli i zawsze sprawdza pomiary kilka razy na wizycie zawsze przynajmniej 30 minut jestem :p ale zobaczymy :p w sumie to ta waga jest najmniej ważna bo i tak cc będę miała hehe byle by zdrowy był i nie miał mniej niż 3 kg
:p
Dziewczyny zdrowych i spokojnych świątaby te wasze ciąże były najnudniejsze w życiu i spokojne
i szybko minęły
I spokojnych i szybkich porodówmychakruszyna, paola89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niisiia wrote:Kochane przyszłe Mamy ! czy jest tu ktoś też z Rybnika i ma termin na listopad ??
Hejka na poczatku strony masz kto skąd jestja z Ryb termin na czerwiec
mychakruszyna jak najbardziej można
piszcie kto kiedy ma termin chlopczyk czy dziewczynka ...
A ja Was z miła chęcią dopiszę
Zyczę Wam Zdrowych Spokojnych Bezproblemowych Ciąż...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2016, 18:27
Ollaala lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja się też przywitam, choć nie jestem ze Śląska, to z woj śląskiego już tak
. Ja już mam 4,5 miesięcznego smyka, Antka, ale może za jakiś czas będziemy starać się o drugie
. Rodziłam SN w Bytomiu i mam mieszane uczucia. Aleksandrakili widziałam, że Ty też będziesz tam rodzić, w dwójce?
Wesołych Świąt i spokojnych ciąż -
nick nieaktualnyNala85 wrote:Ja się też przywitam, choć nie jestem ze Śląska, to z woj śląskiego już tak
. Ja już mam 4,5 miesięcznego smyka, Antka, ale może za jakiś czas będziemy starać się o drugie
. Rodziłam SN w Bytomiu i mam mieszane uczucia. Aleksandrakili widziałam, że Ty też będziesz tam rodzić, w dwójce?
Wesołych Świąt i spokojnych ciążNo będę rodzić w Bytomiu na bloku nr V
a czemu masz mieszane uczucia ?
Opowiedz troszkę
Ja tam będę miała ccMój lekarz prowadzący to ordynator porodówki na V-ce
-
Zdrowych i Spokojnych Świąt oraz smacznego jajka
edit: Gdybyście miały chęć poczytać o naszej codzienności z 3 maluchów to zapraszam na priv po linka do blogaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2016, 20:48
kamenkaa lubi tę wiadomość
--
Mateusz23.08.2018 [*] 9t+4d
-
Nala85 wrote:Ja się też przywitam, choć nie jestem ze Śląska, to z woj śląskiego już tak
Wesołych Świąt i spokojnych ciąż
witaja skąd jesteś dokladnie?
pozdrawiamOllaala lubi tę wiadomość