Mamusie z Śląska - łączymy się :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamenkaa dobrze, że się wszystko wyjaśniło. Z ciśnieniem to nie ma żartów. Nie stresuj się, wyluzuj i zobaczysz że wszystko będzie ok. Wiem, wiem że się dobrze mówi. Też się trochę stresowałam. Ale wszystko poszło dobrze.
Mychakruszyna a gdzie do Katowic się wybierasz? Jeśli mówimy o Bonifratrach to nic ich nie przebije, weź męża tam, a zmieni zdanie
MarCza GRATULACJE! Ja myślę, że lepiej tak, bo inaczej nie wiadomo kiedy byście się zdecydowali. Chciałabym z 3 wpaść (bo mąż chce tylko dwójkę) ale on też się pilnuje, więc będzie cieżko
My od maja się nie zabezpieczamy choć jakoś specjalnie nie trafiamy w owulacje Na żywca :P:P
kamenkaa lubi tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Tygrysek wrote:Kamenkaa dobrze, że się wszystko wyjaśniło. Z ciśnieniem to nie ma żartów. Nie stresuj się, wyluzuj i zobaczysz że wszystko będzie ok. Wiem, wiem że się dobrze mówi. Też się trochę stresowałam. Ale wszystko poszło dobrze.
Mychakruszyna a gdzie do Katowic się wybierasz? Jeśli mówimy o Bonifratrach to nic ich nie przebije, weź męża tam, a zmieni zdanie
MarCza GRATULACJE! Ja myślę, że lepiej tak, bo inaczej nie wiadomo kiedy byście się zdecydowali. Chciałabym z 3 wpaść (bo mąż chce tylko dwójkę) ale on też się pilnuje, więc będzie cieżko
My od maja się nie zabezpieczamy choć jakoś specjalnie nie trafiamy w owulacje Na żywca :P:P
dziekuje kochana ale czasem cięzko stres sam sie pojawią i to nie idzie opanować jak narazie ciśnienie stabilne kochane dzis nawet mialam 123/70 )Tygrysek lubi tę wiadomość
-
Ale wam zazdroszczę już tego 3 trymestru.
W pn miałam połówkowe 22+6 (choć lekarz chyba się pomylił bo wpisał 23+6?)według pomiarów 23+4 synuś zdrowy wazy 664g
Na wysokie tsh dostałam od razu euthyrox 50.
Bole brzucha chyba sa spowodowane póki co ułożeniem posladkowym przez rozciąganie się maluszka.kamenkaa, paola89, Tygrysek lubią tę wiadomość
-
Mychakruszyna zobaczysz jak to przeleci też tak myślałam kiedy to będzie a potem nagle czas tak szybko poleciał. A miałam dwa wesela w ciąży jedno w czerwcu a drugie u mojej siostry w sierpniu. I tak jak Ty myslalam ehhh dopiero maj a potem nagle czerwiec jedno wesele lipiec upały i nagle był sierpień i wtedy już tylko było wielkie oczekiwanie. Kończenie kompletowania wyprawki i niepewność czy już zamawiać łóżeczko czy jeszcze poczekać
I gratulacje chłopczyka Wiktor bardzo ładne imięWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 06:54
mychakruszyna lubi tę wiadomość
-
Kamenkaa i agus chyba czerwcowki mają coś z ciśnieniem bo ja od poniedziałku musze mierzyć bo moje również szaleje w granicach 140/80 zdarzyło się nawet 160/90. Dziś rano cudowne ozdrowienie ciśnienie spadło 119/68 zastanawiam się czy pogoda nie ma na to wpływu bo za oknem dziś cudowne słońce jutro wizyta u pani doktor zobaczymy co powie na moje wariacje z ciśnieniem.Syn Filip 28 czerwiec
-
Moja kruszyna waży już ok 1100 ❤ jutro zaczynam 28+0 tc ... za to dzisiaj tak źle się czuję że nie wiem czy pójdę na te warsztaty... masakra
Dziewczyny ten czas tak leci ze za chwilę dzidzie będziemy mieć w ramionach ja już myślę co za rok z pracą bo wiem że te 12 miesięcy to strzeli jak z procyjesslin87, Tygrysek lubią tę wiadomość
Nasze maleństwo :* Kinga 21.08.2016r. -
Witam
paola89 Strasznie czas leci widze po moim synku już nastolatku hehe
przerósł mnie i tatę
mychakruszyna zleci Ci niesamowicie szybko najgożej moim zdaniem ciągnie się końcówka ... Nie wiem jak u Was to było ale u mnie ta końcówka się ciągnie czlowiek juz chce urodzić bo się męczy a tu trzeba czekać..
dochodzi myślenie jak to będzie czy będzie bolec czy da sie rade stres ....Zaraz dopisze Wiktorka
Aguś jak u Ciebie ?
Agabtm ah kochana z to Ty masz rewelacyjne ciśnienie jesli chodzi o te 119 ja w życiu tak niskiego nie miałam nawet przed ciążą ..także myśle nie jest tak źle u Ciebie ... u mnie teraz po Nowych lekach czasem mam 120 i troche ale przeważnie to 138/75 lub tez ponad 140 zobaczmy mam nadzieje ze na Ten SN się załapie bo nie chce CC
Agabtm, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
agus3004 wrote:Kamenkaa u nas dobrze od wtorku Igorek jest na świecie zdrowy i śliczny a ja z kazdym dniem dochodze do siebie po CC
Ooooooooooo gratuluje !!
Superrrr
A Ile ważył w dniu urodzenia? i jak z Twym ciśnieniem po ....?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 15:29
-
Igorek wazyl 3660g i mierzyl 58 cm dostal 10 pkt jest śliczny i bardzo grzeczny.
Nadal podaja mi dopegyt ale dzis dawka zmniejszona do 3x1
pomiary wychodza roznie zdaza sie 140/90 a godz temu mialam 110/61, tak moze byc przez caly okres pologu, ale raczej wychodzi w normiekamenkaa, Tygrysek lubią tę wiadomość
-
agus3004 wrote:Igorek wazyl 3660g i mierzyl 58 cm dostal 10 pkt jest śliczny i bardzo grzeczny.
Nadal podaja mi dopegyt ale dzis dawka zmniejszona do 3x1
pomiary wychodza roznie zdaza sie 140/90 a godz temu mialam 110/61, tak moze byc przez caly okres pologu, ale raczej wychodzi w normieSyn Filip 28 czerwiec