Mamusie z Śląska - łączymy się :)
-
WIADOMOŚĆ
-
jesslin87 wrote:Ja myslalam że my kończymy a wy zaczynacie ale jednak jest przerwa i to dlugaaaa.
No chyba że masz czas na kawę i w miarę blisko to sprzedam dziecko babci a my się napijmy kawki
A na która by Ci pasowało ? Ja bym musiała się jakoś tylko dostać do centrumNasze maleństwo :* Kinga 21.08.2016r. -
jesslin87 wrote:Paola myślę że jakoś między 14/15 dam Ci jeszcze znać
A jak nie to najwyżej krócej zostanę na tych warsztatach a pójdziemy wczesniej na plotyNasze maleństwo :* Kinga 21.08.2016r. -
Dzięki. .. ja również podziwiam dziewczyny ktore mają taką małą różnice miedzy dzieciakami ja swiadomie nie zdecydowala bym sie sama na taką małą różnice ale los chciał inaczej. .. jestesmy jeszcze w szoku ale cieszymy sie. To bedzie moja czwarta ciąża.Z pierwszej ciazy cora ma 5 lat potem bylam w ciazy w 2014 ale zakonczylo sie zabiegiem w 9 tc potem zaszlam znowu i synek ma niecale 7 msc a teraz zobaczymy jak będzie. .. oby bylo wszystko ok... ostatnio rodzilam w Pyskowicach i bylam bardzo zadowolona
paola89 lubi tę wiadomość
-
Marcza, trzymam kciuki żebyś spokojnie wytrwala teraz te 9 miesięcy bo przed Tobą ogromne wyzwanie
Mnie mój T namawia też żeby iść za ciosem i brać się za drugiego bobasa ale martwi mnie ta przerwa w pracyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2016, 10:33
Nasze maleństwo :* Kinga 21.08.2016r. -
Dzięki ♡ tak to sie nie martwie bo wszystko mam tylko ta organizacja mnie przeraża. .. tu córa idzie do zerówki do szkoly trzeba będzie ja zaprowadzic maly zacznie chodzic ja po cc i tu takie malenstwo. .. ja mam umowe na czas nieokreślony i mialam wrocic do pracy we wrzesniu 2017 no ale w takiej sytuacji bede musiala chyba byc dluzej na wychowawczym ha i tzeba bedzie zakupic wozek rok po roku tzw kombajn bo sie z chaty nie rusze z tą czeladą
Tygrysek lubi tę wiadomość
-
Marcza poradzisz sobie , dobrze że córka starsza to trochę może jednak pomoże Ci i znajomych była taka sytuacja też córcia starsza kończyła przedszkole jak urodził jej się braciszrk, a za rok okazało się ze czekają na drugiego syna . Mamuska więc też miała co ogarniać .
No ja też chcialam za rok wrócić do pracy ale zobaczymy w przyszłym roku jak to będzieNasze maleństwo :* Kinga 21.08.2016r. -
agus3004 wrote:kamenkaa co u Ciebie? Jak w szpitalu, jakieś decyzje?
Hejka Agusiu widzę że Tylko Ty mnie zauwaażyłas hihi to miłe ...
Napisze jutro bo dziś już padam :*
32. Tygrysek
33. MarCza
Wpisałam Was na listeWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 12:38
Tygrysek lubi tę wiadomość
-
agus3004 także u mnie jak narazie ok puścili mnie z szpitala do domu
puls małej w normie u lekarza może był podwyższony z racji tej iż ja sie denerwowałąm i cisnienie miałam wysokie sama nie wiem ale najważniejsze ze jest ok ..
Siedze w domu prowadze spokojny tryp życia ze wzgledu na te ciśnienie jak juz ze 2strony wcześniej zauważyłaś pisałąm pot że mi właczył nowe leki lekarz nie wiem czy sie orientujesz co to za jakie ? Bo nikt jeszcze nie napisał także mysle ze chyba nikt nic nie wie tak jak ja hehe pozdrawiam Aguuniuuuu cieplusio i jak z Twym ciśnieniem? -
agus3004 wrote:kamenkaa niestety nazwa tych leków nic mi nie mówi także też się nie wypowiem
Moje ciśnienie po zwiększonej dawce nie spadło i jutro mam zgłosić się do szpitala
ojej mi zas natomiast dali 3x2 dopegyt no i tamten lek i po tamtym mi spadło dzis mialam 123/70 -
Ja mam tylko dopegyt 3x2, ciekawa jestem co powiedzą w szpitalu, ostatnio trzymali mnie 4 dni ciśnienie się unormowało a w domu znowu skoczyło, oby tylko nie trzymali mnie do porodu, chyba, że będą chcieli wywoływać wcześniej
kamenkaa lubi tę wiadomość