Mamusie z Śląska - łączymy się :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamenkaa u mnie ciśnienie w normie po ostatnich skokach się uspokoiło teraz przeważnie mam 128/80 albo coś około tego ale za to woda mi się zatrzymuje także kiepsko.
Jeśli będziesz miała takie ciśnienie to jedz na izbę to bardzo niebezpieczne nie tylko dla dziecka ale również dla Ciebie nie ryzykuj w tych ostatnich tygodniach.
Mnie dziś brzuch bóli w podbrzuszu i chyba miałam chwilowy skurcz podejrzewam, że młody szykuje się na spotkanie z mamakamenkaa, jesslin87 lubią tę wiadomość
Syn Filip 28 czerwiec -
Agabtm wrote:Kamenkaa u mnie ciśnienie w normie po ostatnich skokach się uspokoiło teraz przeważnie mam 128/80 albo coś około tego ale za to woda mi się zatrzymuje także kiepsko.
Jeśli będziesz miała takie ciśnienie to jedz na izbę to bardzo niebezpieczne nie tylko dla dziecka ale również dla Ciebie nie ryzykuj w tych ostatnich tygodniach.
Mnie dziś brzuch bóli w podbrzuszu i chyba miałam chwilowy skurcz podejrzewam, że młody szykuje się na spotkanie z mama
Aga tak też zrobie jesli dobije mi do 90 te drugie to pojadę ...... ah -
Karolina i Paola że chcecie się spotkać mi w sumie pasuje gdziekolwiek tylko musiałoby być to miejsce dostosowane do dziecka
Karolina Ty też byś była z dzieckiem?
Kamenkaa jedz lepiej na ip. Jak nic się nie dzieje to na pewno Cię nikt nie zostawi w szpitalu a lepiej jechać i mieć spokojna głowę. -
Agabtm wrote:Kamenkaa u mnie ciśnienie w normie po ostatnich skokach się uspokoiło teraz przeważnie mam 128/80 albo coś około tego ale za to woda mi się zatrzymuje także kiepsko.
Mnie dziś brzuch bóli w podbrzuszu i chyba miałam chwilowy skurcz podejrzewam, że młody szykuje się na spotkanie z mama
Aga no no jakby co to daj znać czy się zaczęło trzymam kciuki -
nesone wrote:hej dziewczyny, dawno mnie na tym wątku nie było, tyle popisałyście
co do wagi, to dla mnie też bujda że w ostatnim czasie się nie tyje..
Ja to w ogóle najwięcej przytyłam w ostatnim trymestrze i jeszcze pewnie nie koniec (przez ten ostani tydzień). Na 11kg jakie mi na dzień dzisiejszy przybyło w trakcie ciąży to 8kg mam na 3ci trymestr.
A jak się czujesz? Masz już jakieś oznaki zbliżającego się porodu? Ehh pewnie nie umiesz się już doczekać -
Kochane znowu proszę o głosy na mojego Maksa
Odkryłam że jak się najpierw osoba zalogujesz u góry strony za pomocą fejsa dostaje wtedy 3 głosy a nie 1 bardzo mocno prosimy o głosy
http://ebobas.pl/konkursy/zobacz_zdjecie/49822/sort:ContestsFile.rating
paola89, kamenkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane u nas wszystko dobrze Młody rośnie w siłę. Możesz wpisać że bd syn Franek.
Xmadzia witam ja z Chorzowa więc blisko do kogo chodzisz do lekarza? Nie martw się dziecko najlepiej wie na co ma ochotę np ja do teraz nie mogę jeść na wieczór mięsa pod każdą postacią bo mnie mdli i wymiotuje. Więc spokojnie na luzie też mam 23 latajesslin87 lubi tę wiadomość
-
jesslin87 wrote:Karolina i Paola że chcecie się spotkać mi w sumie pasuje gdziekolwiek tylko musiałoby być to miejsce dostosowane do dziecka
Karolina Ty też byś była z dzieckiem?
Kamenkaa jedz lepiej na ip. Jak nic się nie dzieje to na pewno Cię nikt nie zostawi w szpitalu a lepiej jechać i mieć spokojna głowę.
Tak, ja byłabym z moim Młodym. Bez niego nie ruszam się nigdzie. No, chyba że do lekarza Co do miejsca to wybierz jakie Tobie pasuje, bo ja nie mam żadnych wymagań, a mój jeszcze nie potrzebuje żadnych atrakcji. Myślę, że Paoli też będzie to obojętne.
paola89, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
jesslin87 wrote:Kochane znowu proszę o głosy na mojego Maksa
Odkryłam że jak się najpierw osoba zalogujesz u góry strony za pomocą fejsa dostaje wtedy 3 głosy a nie 1 bardzo mocno prosimy o głosy
http://ebobas.pl/konkursy/zobacz_zdjecie/49822/sort:ContestsFile.rating
Głos oddany . Wiesz co tak któryś raz oglądam Twojego synka i zastanawiam się gdzie on wpycha to jedzenie , bo wspominałaś jego codzienne menu ;p i nie widać tego po nimNasze maleństwo :* Kinga 21.08.2016r. -
Karolina@ wrote:Tak, ja byłabym z moim Młodym. Bez niego nie ruszam się nigdzie. No, chyba że do lekarza Co do miejsca to wybierz jakie Tobie pasuje, bo ja nie mam żadnych wymagań, a mój jeszcze nie potrzebuje żadnych atrakcji. Myślę, że Paoli też będzie to obojętne.
Racja , mnie to obojętne, wiem jeszcze że jedna dziewczyna z mojego forum też jest chętna na takie spotkanie także jak się wszystkie zgadamy to na pewno będzie fajnie i ciekawiejesslin87 lubi tę wiadomość
Nasze maleństwo :* Kinga 21.08.2016r. -
tomania2806 wrote:Hej kochane u nas wszystko dobrze Młody rośnie w siłę. Możesz wpisać że bd syn Franek.
Xmadzia witam ja z Chorzowa więc blisko do kogo chodzisz do lekarza? Nie martw się dziecko najlepiej wie na co ma ochotę np ja do teraz nie mogę jeść na wieczór mięsa pod każdą postacią bo mnie mdli i wymiotuje. Więc spokojnie na luzie też mam 23 lata
Gratulacje synka Franek ładne imię -
Noo właśnie je i nie widać po nim ale ostatnio ma bardziej pulchne policzki musiałabym wstawić zdjęcie aktualne bo tamto jest sprzed prawie 2 miesięcy
Lekarka mówi że może mieć super spalanie no i on bardzo ruchliwy. A patrzac na męża który potrafi wieczorem zjesc 3 duże paczki chipsów popić 2 l cola i jest chudy jak szcYpiorek to nic tylko się cieszyć że ma jego spalaniepaola89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny pomocy !
Zaczęłam dzisiaj 7 tc. Rano zauważyłam na bieliźnie dwie małe plamki czerwono-brązowe. Postanowiłam poczekać co będzie dalej. Teraz na wkładce mam jedną plamkę brązową. Powiedzcie czy mam jeszcze czekać czy iść na ip czy co mam robić?