X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie z Śląska - łączymy się :)
Odpowiedz

Mamusie z Śląska - łączymy się :)

Oceń ten wątek:
  • paola89 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2016, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamenkaa, a może Ty się denerwujesz czymś stąd taki skok ?

Nasze maleństwo :* Kinga <3 21.08.2016r.
  • kamenkaa Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2016, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paola89 wrote:
    Kamenkaa, a może Ty się denerwujesz czymś stąd taki skok ?

szczeze nie mam czym ..poszłam spać wypiłam melise i dalej tak samo także sama nie wiem od wczoraj nie najlepiej idzie w gore...

• Agabtm Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2016, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamenkaa u mnie ciśnienie w normie po ostatnich skokach się uspokoiło teraz przeważnie mam 128/80 albo coś około tego ale za to woda mi się zatrzymuje także kiepsko.
    Jeśli będziesz miała takie ciśnienie to jedz na izbę to bardzo niebezpieczne nie tylko dla dziecka ale również dla Ciebie nie ryzykuj w tych ostatnich tygodniach.
    Mnie dziś brzuch bóli w podbrzuszu i chyba miałam chwilowy skurcz podejrzewam, że młody szykuje się na spotkanie z mama ;)

kamenkaa, jesslin87 lubią tę wiadomość

Syn Filip 28 czerwiec ;);)
  • kamenkaa Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2016, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agabtm wrote:
    Kamenkaa u mnie ciśnienie w normie po ostatnich skokach się uspokoiło teraz przeważnie mam 128/80 albo coś około tego ale za to woda mi się zatrzymuje także kiepsko.
    Jeśli będziesz miała takie ciśnienie to jedz na izbę to bardzo niebezpieczne nie tylko dla dziecka ale również dla Ciebie nie ryzykuj w tych ostatnich tygodniach.
    Mnie dziś brzuch bóli w podbrzuszu i chyba miałam chwilowy skurcz podejrzewam, że młody szykuje się na spotkanie z mama ;)

Aga tak też zrobie jesli dobije mi do 90 te drugie to pojadę ...... ah

• jesslin87 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina i Paola że chcecie się spotkać ;) mi w sumie pasuje gdziekolwiek tylko musiałoby być to miejsce dostosowane do dziecka :)

Karolina Ty też byś była z dzieckiem?

Kamenkaa jedz lepiej na ip. Jak nic się nie dzieje to na pewno Cię nikt nie zostawi w szpitalu a lepiej jechać i mieć spokojna głowę.

74diqps6a69lyc94.png
  • jesslin87 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2016, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agabtm wrote:

Aga :D no no jakby co to daj znać czy się zaczęło :) trzymam kciuki :D

74diqps6a69lyc94.png
  • jesslin87 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2016, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nesone wrote:
    hej dziewczyny, dawno mnie na tym wątku nie było, tyle popisałyście :)

co do wagi, to dla mnie też bujda że w ostatnim czasie się nie tyje..
    Ja to w ogóle najwięcej przytyłam w ostatnim trymestrze i jeszcze pewnie nie koniec (przez ten ostani tydzień). Na 11kg jakie mi na dzień dzisiejszy przybyło w trakcie ciąży to 8kg mam na 3ci trymestr.

A jak się czujesz? Masz już jakieś oznaki zbliżającego się porodu? Ehh pewnie nie umiesz się już doczekać ;)

74diqps6a69lyc94.png
  • Agabtm Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2016, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety u mnie wszystko ucichlo ale myślę, że poród coraz bliżej ;)

mychakruszyna lubi tę wiadomość

• jesslin87 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2016, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agabtm wrote:
    No niestety u mnie wszystko ucichlo ale myślę, że poród coraz bliżej ;)

A na kiedy masz termin? :)

kamenkaa lubi tę wiadomość

74diqps6a69lyc94.png
  • Agabtm Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2016, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na 20 czerwca teoretycznie ;)

jesslin87, paola89, kamenkaa lubią tę wiadomość

• jesslin87 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2016, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo to blisko :)

74diqps6a69lyc94.png
  • jesslin87 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2016, 23:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane znowu proszę o głosy na mojego Maksa :)

Odkryłam że jak się najpierw osoba zalogujesz u góry strony za pomocą fejsa dostaje wtedy 3 głosy a nie 1 :) bardzo mocno prosimy o głosy ;)

http://ebobas.pl/konkursy/zobacz_zdjecie/49822/sort:ContestsFile.rating

paola89, kamenkaa lubią tę wiadomość

74diqps6a69lyc94.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2016, 04:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane u nas wszystko dobrze Młody rośnie w siłę. Możesz wpisać że bd syn Franek.
    Xmadzia witam ja z Chorzowa więc blisko do kogo chodzisz do lekarza? Nie martw się dziecko najlepiej wie na co ma ochotę np ja do teraz nie mogę jeść na wieczór mięsa pod każdą postacią bo mnie mdli i wymiotuje. Więc spokojnie na luzie też mam 23 lata

jesslin87 lubi tę wiadomość

• Karolina@ Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jesslin87 wrote:
    Karolina i Paola że chcecie się spotkać ;) mi w sumie pasuje gdziekolwiek tylko musiałoby być to miejsce dostosowane do dziecka :)

Karolina Ty też byś była z dzieckiem?

Kamenkaa jedz lepiej na ip. Jak nic się nie dzieje to na pewno Cię nikt nie zostawi w szpitalu a lepiej jechać i mieć spokojna głowę.

Tak, ja byłabym z moim Młodym. Bez niego nie ruszam się nigdzie. No, chyba że do lekarza :) Co do miejsca to wybierz jakie Tobie pasuje, bo ja nie mam żadnych wymagań, a mój jeszcze nie potrzebuje żadnych atrakcji. Myślę, że Paoli też będzie to obojętne.

paola89, jesslin87 lubią tę wiadomość

atdc20mmz2wpi7xu.png

2fwacsqvbzwg1byy.png
  • paola89 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jesslin87 wrote:
    Kochane znowu proszę o głosy na mojego Maksa :)

Odkryłam że jak się najpierw osoba zalogujesz u góry strony za pomocą fejsa dostaje wtedy 3 głosy a nie 1 :) bardzo mocno prosimy o głosy ;)

http://ebobas.pl/konkursy/zobacz_zdjecie/49822/sort:ContestsFile.rating

Głos oddany :). Wiesz co tak któryś raz oglądam Twojego synka i zastanawiam się gdzie on wpycha to jedzenie , bo wspominałaś jego codzienne menu ;p i nie widać tego po nim :)

• paola89 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina@ wrote:
    Tak, ja byłabym z moim Młodym. Bez niego nie ruszam się nigdzie. No, chyba że do lekarza :) Co do miejsca to wybierz jakie Tobie pasuje, bo ja nie mam żadnych wymagań, a mój jeszcze nie potrzebuje żadnych atrakcji. Myślę, że Paoli też będzie to obojętne.

Racja , mnie to obojętne, wiem jeszcze że jedna dziewczyna z mojego forum też jest chętna na takie spotkanie także jak się wszystkie zgadamy to na pewno będzie fajnie i ciekawie :)

jesslin87 lubi tę wiadomość

• jesslin87 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tomania2806 wrote:
    Hej kochane u nas wszystko dobrze Młody rośnie w siłę. Możesz wpisać że bd syn Franek.
    Xmadzia witam ja z Chorzowa więc blisko do kogo chodzisz do lekarza? Nie martw się dziecko najlepiej wie na co ma ochotę np ja do teraz nie mogę jeść na wieczór mięsa pod każdą postacią bo mnie mdli i wymiotuje. Więc spokojnie na luzie też mam 23 lata

Gratulacje synka :) Franek ładne imię :)

74diqps6a69lyc94.png
  • jesslin87 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo właśnie je i nie widać po nim ale ostatnio ma bardziej pulchne policzki musiałabym wstawić zdjęcie aktualne bo tamto jest sprzed prawie 2 miesięcy :)

Lekarka mówi że może mieć super spalanie no i on bardzo ruchliwy. A patrzac na męża który potrafi wieczorem zjesc 3 duże paczki chipsów popić 2 l cola i jest chudy jak szcYpiorek to nic tylko się cieszyć że ma jego spalanie ;)

paola89 lubi tę wiadomość

74diqps6a69lyc94.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2016, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pomocy !

Zaczęłam dzisiaj 7 tc. Rano zauważyłam na bieliźnie dwie małe plamki czerwono-brązowe. Postanowiłam poczekać co będzie dalej. Teraz na wkładce mam jedną plamkę brązową. Powiedzcie czy mam jeszcze czekać czy iść na ip czy co mam robić? :(:(

• paola89 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Xmadzia, obserwuj jeszcze, brązowe plamy to stara krew, może jakieś naczynko pękło albo coś tam naruszyłaś , jak będziesz miała więcej to wtedy zadzwoń do gina, niech Ci tabsy na podtrzymanie da :/

‹‹ 41 42 43 44 45 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ