Mamusie z Śląska - łączymy się :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
Cały czas myślę o Kamence. Nawet w nocy w trakcie karmienia sprawdzałam, czy nic tutaj nie napisała. Mam nadzieję, ze już tulisz swojego Skarba
Paola89 - prosiłaś o namiar na doradcę laktacyjną z której korzystałam. Pani Agnieszka Pałus z Gliwic - Poradnia Laktacyjna & Szkoła Rodzenia Kinezio Clinic. Niestety nie wiem ile kosztuje u niej porada, ponieważ ja spotkałam się z nią w Medicover. Jeżeli któraś z Was korzysta z Medicover to jest dostępna właśnie w Gliwicach.
nr. telefonu: 502 596 078
FB: https://www.facebook.com/1516843931873375/photos/a.1645978275626606.1073741829.1516843931873375/1645978462293254/
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2016, 10:33
paola89 lubi tę wiadomość
-
29/06 w Katowicach odbywają się warsztaty dla mam i kobiet w ciąży - "Świadoma mama". Wybieram się na te warsztaty - kto do mnie dołączy?
http://swiadomamama.pl/events
07/07 Spotkanie dla mam w Mikołowie - śląski ogród botaniczny
https://www.facebook.com/events/288543818159392/
ktoś chętny?
Dziewczyny, jak macie info o takich spotkaniach dla mam/kobiet w ciąży to piszcie tutajpaola89 lubi tę wiadomość
-
Kamenkaa stresujesz mnie !
Muszę się pochwalić- znalazłam wymarzony wózek co prawda model dopiero wprowadzany do sprzedaży i AŻ 2 sklepy póki co go mają ale jest możliwość przesyłki więc jestem cała happy spacerówkę i gondole pomacałam bo inny model jest taki sam jedynie różnią się stelażem i koloramikamenkaa lubi tę wiadomość
-
Karolina@ wrote:Hej dziewczyny
Cały czas myślę o Kamence. Nawet w nocy w trakcie karmienia sprawdzałam, czy nic tutaj nie napisała. Mam nadzieję, ze już tulisz swojego Skarba
Paola89 - prosiłaś o namiar na doradcę laktacyjną z której korzystałam. Pani Agnieszka Pałus z Gliwic - Poradnia Laktacyjna & Szkoła Rodzenia Kinezio Clinic. Niestety nie wiem ile kosztuje u niej porada, ponieważ ja spotkałam się z nią w Medicover. Jeżeli któraś z Was korzysta z Medicover to jest dostępna właśnie w Gliwicach.
nr. telefonu: 502 596 078
FB: https://www.facebook.com/1516843931873375/photos/a.1645978275626606.1073741829.1516843931873375/1645978462293254/
Miłego dnia
Dzięki wielkie Karolina mam zamiar skorzystać więc się przydaNasze maleństwo :* Kinga 21.08.2016r. -
jesslin87 wrote:Nie no kamenkaa wykonczysz mnie odezwij się dziewczyno!!
Kamenkaa nie odzywala się na wątku niestety. Podejrzewam, że jest tak szczęśliwa i zakochana a do tego pewien bardzo słaba, że odezwie się jak juz weźmie głęboki oddech Tak myślę
Ależ mamy pogodę huhuhu nieźle będzie dziś, my mamy wizytę o 11 trzymać kciuki.jesslin87, paola89, kamenkaa lubią tę wiadomość
Syn Filip 28 czerwiec -
super wieści mam nadzieję że Kamenka razem z maluszkiem się dobrze czują
Dziewczyny, wczoraj byliśmy porozmawiać z położną , niestety miała akurat porody więc musieliśmy zaczekać, i powiem Wam że przeraził mnie ten płacz noworodka... mój T trochę taki podjarany , śmiał się że młoda będzie wrzeszczeć tak jak ja, a ja wolałam tego nie słyszeć .. nagle się wystraszyłam że sobie nie poradzę , że ten krzyk to jak krzyk cierpienia i ja nie będę umiała pomóc mojej córci ... sama byłam zaskoczona moją reakcją , mam nadzieję że to tylko świadomość tego co się zbliża a nie jakiś początek depresji czy coś
to się pożaliłam ..kamenkaa lubi tę wiadomość
Nasze maleństwo :* Kinga 21.08.2016r. -
mychakruszyna wrote:Pamiętaj ze plącz dziecka akurat w tym przypadku to super wieść bo znaczy ze wszystko jest ok:) także oby nasze maluszki sie wydzierały na porodówce co udowodnią ze maja zdrowe pluca
Wiem wiem ale to był taki przeraźliwy krzyk - chociaż słyszałam go już kiedyś ;p to jakoś tak się przeraziłam, strach mnei obleciał i tyleNasze maleństwo :* Kinga 21.08.2016r. -
Dzien DObry ...
JUż jestesmy w domku
Urodziłam 16.06.2016 Piękna data SN o 7:35
Amelka 3450 g 54cm
Poród ogolnie szybki no ale musze przystac bolesny ale dałam rade troche pobolało i jaką mam slodycz przy sobie
Mega bóle przyszły dopiero o 6rano a urodzilam o 7:35 także długo sie nie męczyłam ..
No i ze wszystko ok dziś już w domku
Rodziłam w Knurowie i powiem Wam że nie zgodze się z opiniami złymi na tą porodówke
Mega mi pomogli położne w trakcie porodu i po
Opieka rewelacyjna nie dałabym złego slowa powiedzięć Naprawde Super..
Ide odpocząc :********
Dziękuje za Wsparcie i że byłyście myślami ze mną ... nie umiałam Wam dac znać bo nie miałam dostepu do internetu
Ale mega Dziekuje za Wsparcie i że byłyście myślami ze mna dziś już mam przy sobie perełeczke tóa akurat śpiWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2016, 16:50
paola89, jesslin87, mychakruszyna, Falon, Karolina@, LaRa lubią tę wiadomość