Mamuśki z rocznika 87'
-
WIADOMOŚĆ
-
strasznie cichutko...
u nas w pt zaczyna się 36 tydz.
czuję się super. nic mnie w zasadzie nie boli, nie "puchnę", jedynie brzuszek niekiedy przeszkadza. ale za to jestem mega płaczliwa, rozdrażniona i kłótliwa. mój Luby już ze mną nie wytrzymuje... sama z sobą niekiedy nie wytrzymuję.
no to się wyżaliłam troszkę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny:) Dawno mnie nie było, mam nadzieje, ze mnie pamiętacie:) co tam u Was?? Rosną bąbelki?? Gratulacje dla bluberry, śliczny synek. Ja ciągle czekam na rozwój sytuacji, w poniedziałek byłam na wizycie i wszystko jak narazie pozamykane, wczoraj na ktg wyszedł tylko jeden skurcz na 60 więc jeszcze sobie poczekam, a chciałabym juz tulić moje dzieciątko.
Bluberry lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczynki,
Jak sie czujecie?
Bluberry- jak Synek?
Ja juz na ostatnich nogach. Od dwoch dni czuje sie okropnie.. w nocy spac nie moge, bole, skurcze itp. Brzuch tak nisko, ze za niedlugo bede go ciagnela po ziemi, hehe.
Mam nadzieje, ze to kwestia dni, bo w innym wypadku sie umecze strasznie... -
Cześć dziewczyny:) Cóż to tak ten nasz rocznik sie nie może zgrać, żeby wątek nie podupadał?? Wiem, że większośc nie ma czasu zeby pisac, ale moze spróbujmy znalezc chwilkę i odezwac się, poopowiadac co u Was słychac. Ja 1 czerwca urodziłam przez cc synka. Na początku było różnie, ale teraz juz macierzynstwo sprawia mi dużo radości.
Odezwijcie sie kochane, zawsze to dobrze powymieniac się doświadczeniam:) -
Cześć dziewczyny....
Rocznik 87 mam juz synka ma 13 miesiecy oraz jestem w ciąży 6 tyg drugiej ciąży.... Po 4 poronieniach niestety w tej ciąży planmi leżę ile mogę....
Naopiszciec o u Was? A noi mam na imię Paulina[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Hej hej. Jakos sie nie moze rozkrecic watek
Ja urodzilam 14.06. Maly mial 53 cm i 3955g. Dzis ma skoncxone 10 tyg i wazy juz 6500g Maly moj Pulpecik hehe. Jestesmy na cycu i ogolnie rozwijamy sie super
Paulina - trzymam kciuki, zeby wszystko bylo dobrze :*