Mamuśki z rocznika 87'
-
WIADOMOŚĆ
-
Wpadam na szybko napisac, ze 19 marca urodzilam:) porod dlugi, ale bez komplikacji. Corcia zdrowa i sliczna:) teraz idzie nam 9 doba. Mam male kryzysy z powodu nuewyspania, ale ogolnie jest ok. Troche mnie tez umeczyly odwiedziny rodzinki, ale juz chyba wszyscy, wiec troche odetchne.
Zdrowotnie juz doszlam do siebie, mialam naciecie i rana sie juz zagoila i nie boli, ale szwy jeszcze sa i mega irytuja, bo ciagna. Waga u mnie szybko spada, zostalo okolo 3.5kg, a brzuch juz wlasciwie jak przed porodem, skora wyglada super.
Mleczka mam duzo, ale mala to leniuszek i nam schodzi:/ przez co nocki ciezkie:/justyna14, Szotka, Agness27 lubią tę wiadomość
-
hiacynta99. wrote:Witam ja czekam na poród.
Pierwsze urodziłam w 41 Tc hehe
O to faktycznie juz odliczasz
No mi jeszcze troche zostało bo termin mam na 16 lipca.
a córkę urodziłam w 39 tyg i ciekawe jak będzie z Synkiemhiacynta99. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agness27 wrote:Wiem wiem ze się nie przewidzi
Narazie niech Synek sobie jeszcze posiedzi bo jeszcze troche czasu ma na wyjście
Jaka Plec u Was ?
Przewaga mężczyzn w domu ja bidna sama w domu może za jakie 2 lata będę prosić o babska obstawę haha
Chyba ze z sąsiadem pogadam:-) bo maja teraz córę -
hiacynta99. wrote:Przewaga mężczyzn w domu ja bidna sama w domu może za jakie 2 lata będę prosić o babska obstawę haha
Chyba ze z sąsiadem pogadam:-) bo maja teraz córę
No u Nas z kolei teraz bedzie pol na pol
Ale najważniejsze by dzieciaczki byly zdrowe
-