Mamy z rocznika 91
-
WIADOMOŚĆ
-
malutka_mycha wrote:Właśnie się zastanawiam jak to z tym mlekiem będzie A któraś próbowała jak to smakuje?
Słodkie, mojemu mężowi smakowało jak raz odetkal mi kanalik i mu poleciało to co nie mogło i aż się zaksztusil.
Paulina mój będzie tęsknić za mlecznymi piersiami, jak moje B wyskoczyło na c/D ;p co innego jak ktos ma duze z natury, ale tak.. większość facetów ma jakies opory przed tym
Co do śluzu to ja pamiętam ze miałam go dużo, każde zabarwienie inne niż przezroczysty czy kremowy biały bym skontrolowala. Może jakaś lekką infekcja?6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
nick nieaktualnyJa mialam brązowy śluz... ale co to bylo ? Hmm... nie pamietam juz.. ale cbyba warto to skontrokowac !
To bylo juz po diagnozie ze mam krwiaka.
Brałam luteine i duphaston wiec nie wiem czy to z tym było zwiazane..
Mialam jeszcze problem z szyjka wiec to moze mialo jakis wplyw.
A tak to całą ciążę tona śluzu, kremowy..
Ale wszystko najlepiej u gin skontrolować. Po to w sumie są by Naszą niepewność wyjaśnić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2019, 05:16
-
nick nieaktualnyMarta, ja całe życie miałam małe piersi, takie A/nieduże B. Jako nastolatka miałam kompleks małych piersi. Za sprawą mojego męża udało mi się je zaakceptować. Teraz wchodzę w miskę D i... chcę moje "stare" piersi z powrotem . Takie, które miały gdzieś grawitację .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2019, 08:52
Marta..a lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No albo położna wypisuje z karty ciąży takie zaświadczenie - u mnie tak było, albo lekarz, bo w swoich notatkach będzie miał, że byłaś u niego przed tym 10tygodniem
Nadrobiłam Was i jestem pod wrażeniem, ze ten czas tak leeeeci! Wasze dzieci takie duże, zresztą Nasza Pola też już ma 4.5 miesiąca Akurat dziś byliśmy na szczepieniu i ma 7200g i 65cm A tak poza tym to od miesiąca jesteśmy na mm - i zgodzę sięz dziewczynami, że duże piersi nie są fajne, teraz jak mi się zmniejszyły po karmieniu ja zadowolona, Mąż wniebowzięty, bo są takie fajne 24 marca mamy chrzciny, wiec trzymajcie za Nas kciuki, znaczy za mnie, bo pewnie stres mnie zje -
nick nieaktualny
-
My 7,4 kg mieliśmy jak skończyliśmy 3 miesiące
Ja tez lubię moje 75B mąż też je lubi, aczkolwiek te duże mleczne też mu się podobały bardzo już mi się nie napelniaja za bardzo.. karmię 3-4x na dobę 2x w nocy i 2x w dzień. Do tego dostaje 2x butelkę z mm.. I 3 posiłki inne tj kaszke, obiadek i owocek.
Daje sobie jeszcze 2 miesiące na zakończenie kp, tylko znowu nie wiem które karmienie wyrzucić... na razie ma na noc i pierwsze w nocy jak się przebudzi..6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybrunetka91 wrote:Jestem po wizycie. Dzidziuś ma 8,2 mm serduszko bije 143 bpm 🙂 Wg USG to 6w5d, termin na 23.10. Troszkę się przesunął. Na szczęście żadnej bakterii nie mam, śluz taki może też być w ciąży. Teraz kolejna wizyta 15 marca
brunetka91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybrunetka91 wrote:A jak to wygląda z kartą ciąży. Proszę go już od 2 wizyt, ale chcę założyć mi tego 15 marca jak będzie miał wyniki z krwi. Słyszałam, że karta ciąży musi być założona do 10 tygodnia ciąży, żeby dostać becikowe. Wg ostatniej miesiączki mam 9 tydzień, za 2 tygodnie byłby 11.. Czy może wystarczy że po urodzeniu wpisze mi, w którym tygodniu widział serduszko, potwierdził ciąże. Wiecie jak to jest?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 14:42
-
nick nieaktualny