Mamy z rocznika 91
-
WIADOMOŚĆ
-
Loczek2018 wrote:Marta a jak z praniem tetrowek? Bo jak pomysle o tym to przed oczami staje mi gotowanie w garze jak za starych dobrych czasów ..
W tej chwili jest tak, że pierze się w 40 stopniach z dodatkiem odkażacza nappy fresh no i zwykłego proszku (ja wzięłam lovelę do białego) nic nie trzeba gotować. Ponoć można spokojnie z normalnymi ubrankami. Wcześniej wkłady np. pieluchy tetrowe lub inne wkłada się na samo płukanie, żeby pranie się w tych kupkach i sikach jednak nie płukało no i kupki się wyrzuca do kibelka oczywiście ile się da
Mam nadzieję, że faktycznie to tak pójdzie. Dzisiaj spotkałam się z dziewczynami które używają wielorazówek i są bardzo zadowolone
Siary u mnie kompletnie brak.. Sesję robię w studio
Mmma lubi tę wiadomość
6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
nick nieaktualny
-
Mi mąż zrobił teraz nad morzem zdjęcie właśnie, jak poszłam sobie moczyć nogi, no... wyszedł wieloryb na plaży najgorsze, że brzuch jest na tym etapie kiedy na prawdę trudno powiedziec czy to ciaza czy zaawansowana otylosc brzuszna. Za to tak plaskiego tylka jak teraz to ja w zyciu nie mialam... chyba te kg co zeszly w pierwszyszym trym to wszystko z tylka poszlo :p👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
Tym_Janek - idziemy w plener . Mamy takie fajne uroczysko niedaleko domu, troche wody, troche plaży, troche lasu i łąk , takie tam naturalne fotosy. I w zestawie w ciagu 3tyg od narodzin pani fotograf przyjedzie do nas do domu zrobić fotki w pieleszach .
A co do wielorybich ujęć to chyba nałożę długą sukienkę bo nogi jak balony!
Oj tam z tą siarą, jednym leci przez pól ciąży innym w ogóle . Podobno to norma, no i nie ma to wpływu na późniejszy sukces czy jego brak w kp. Ja jestem z tych drugich - 35t in progress i nawet kropelki siary i też mnie to stresuje ...tym_janek, Mmma lubią tę wiadomość
-
Marta - ja tez leżałam z niewydolnością szyjki, w 30t, 4 doby, podali progesteron domięśniowo i wypuścili:) do 29czerwca masz jeszcze kupę czasu.
U mnie przygotowania do sesji in progress ale jest masakra, próbuje sie ogarnąć żebym byla podobna do człowieka, aż sie zziajałam. -
Trzymam mocno kciuki Marta, by się poprawiło!
A my po połówkowych - oprócz coraz słabszych moich wyników krwi (wypija ze mnie wszystko Mała ) to na obrazie USG wszystko bardzo dobrze wg ginekologa, Pola rozwija się prawidłowo i waży 412gWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2018, 19:12
Marta..a lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Powiem Ci Marta że nam jak podali Proluton domięśniowo to momentalnie wszystko stanęło - 3 zastrzyki w dupe i po problemie. A luteinę biorę od 20t caly czas 2x100mg i ona sytuacji nie uratowała. I obyło sie bez krążka. A teraz we wt biorę ostatnia dawkę i odstawiamy wszystko, chyba sie doturlamy.. Wam też tego życzę! a i po 30t to już najgorsze za wami, powolutku sie dokulacie do mety .
Marta..a lubi tę wiadomość
-
Loczek jak ja nie brałam luteiny to może dlatego zaczynają od niej
Czekam na wynik posiewu czy to może od jakieś infekcji. Przestało mnie bolec więc wierzę że działa i jeszcze pójdziemy do domu na jakis czas
Pewnie że się doturalcie i my i wy ja niecałe 5 tygodni a wy 3Loczek2018 lubi tę wiadomość
6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
Witam ponownie okazało się w czwartek że jednak jestem w ciąży to już jest 10 /11 tydzień. Robiłam test i wychodził mi wynik ujemny więc dla pewności poszłam do lekarza i widziałam tego małego brzdaca w sumie cieszymy się z mężem chodź nie ukrywam że przeżyłam szok.
-
A my jesteśmy z Mała w szpitalu. Zaczęła goraczkowac i w nocy o 1 z niedzieli na poniedziałek pojechaliśmy do szpitala. Niestety okazało się, że dopadło ją ZUM . Na szczęście już powoli zaczyna wracać do siebie, antybiotyk działa. Ma tylko mniejszy apetyt i dużo dużo śpi.29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
nick nieaktualny
-
U nas ok. Szyjka miękka ale zamknięta, 2cm. Odstawiamy dzis luteinę. Brzuszek Młodego odpowiada normom dla 35t, rosnie równo , bedzie pokaźny człowieczek, na razie koncowa prognoza 3 600g. GBS pobrany, jeszcze badania z krwi mamy do zrobienia na koniec na mecie:)... 9lipca mamy USG i bdmy oglądać dokladnie mierzyć i ważyć ... Turlamy sie do mety:)
Mmma, PLPaulina lubią tę wiadomość