Mamy z rocznika 91
-
WIADOMOŚĆ
-
Cudownie, że z malutką wszystko dobrze Gratulacje!
Ale martwię się o ciebie Skąd te omdlenia? W szpitalu coś ci powiedzieli dlaczego tak i czy przejdzie czy mogą się powtarzać? Wiesz kiedy Was wypiszą?
Jak już dojdziesz do siebie i będziesz miała chwilkę czasu, to ppiszesz jak to wszystko wyglądało?👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
nick nieaktualny
-
To które teraz?
Ja padłam nagle na 2 godziny.. oglądałam serial i nagle zasnęłam nawet nie wiem kiedy.. a znowu spałam bardzo dobrze, nie wiem czy to nie ta pogoda..6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
nick nieaktualny
-
Kurcze, ale ja przeżywam te wasze porody... Zaglądam, czekam, ekscytuje się jakby to by chodziło o mój własny, haha
Widać Loczek, tak fajnie jest tam u ciebie, że maluchowi nie śpieszno się wyprowadzać
Paulina, no to jak cukier i ciśnienie to pewnie powoli wszystko wraca do normy Dużo zdrowia dla Ciebie i Hani
Mi w ogóle słowo "przyjemny" i słowo "poród" kłucą sie ze sobą... Chyba niezależnie czy sn czy cc to zasadniczo jest to może i wyjątkowe doświadczenie, ale chyba nie ma kobiety, która określiłaby je jako przyjemne... Ja się spinam porodem coraz bardziej jakoś ten 3 trymestr mi uświadomił że to już tuż tuż i zdecydowanie nie ma opcji odwrotu.Loczek2018 lubi tę wiadomość
👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
Loczek sierpniówki dopiero zaczęły, więc chodź do nas jesteś na 1 stronie nadal chyba wpisana
tym_janek ja pierwsze co sprawdzam kto urodził
potem zaglądam do staraczek, która do nas dołączyLoczek2018, tym_janek lubią tę wiadomość
6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
Walczę o L4 jeszcze na tydzień. Bo gin prowadzący nie chce już wystawić, w szpitalu na kontrolnym ktg też nie chciał lekarz wystawić. I albo mam od dziś zacząć macierzyński, albo położyć się jak chora na patologie ciąży i czekać na poród albo indukcje, albo latać po mieście i szukać lekarza który mi wystawi L4 z kodem b na tydzień.. bo jak się mlody nie namysli to w przyszły wtorek wywołujemy.
-
Lekarz POZ wystawił! 100% z kodem B. Do wtorku jeszcze zwolnienie. I teraz albo niech się namyśla albo we wtorek indukcja. Mieszkanie sprzątam, może go wykurze tym z brzucha.
EDIT: żeby nie było że jakiś legendarny instynkt wicią mi się załączył. Nie, padam na nos, nogi mam jak balony, spocona i zdyszana jak świnka, najchętniej bym zwinęła się w kłębek i poszła spać. Latam z odkurzaczem tylko dlatego bo już mam dość i mam nadzieję że to pomoże. Tatuś ma dziś imieniny, mógłby mu prezent zrobić łobuz.
Lekko różowawy śluz mam, w małych ilościach, nie wiem co to, może szyjka się ruszyła, bo po amnioskopii już przestałam krwawić w poniedziałek..Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2018, 13:33
-
Ja zaczęłam plamic tydzień przed porodem. Po 5 dniach odszedł czop. Trzymam kciuki, żeby się ruszyło! Mi chcieli wywoływać w sobotę 7 kwietnia. Leżalam pod oksytocyna 5h na porodówce i nieźle się wyspałam . Niestety na mnie to nie podziałalo. Dwa dni później córcia już była ze mną . Samo się zaczęło.
Loczek2018 lubi tę wiadomość
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
nick nieaktualny
-
Paulina spokojnie. Jesteś dopiero 2 dni po porodzie. Może nie jestem najlepszym doradca w sprawie KP bo sama krociutko karmilam ale teraz wiem, co bym zrobiła, żeby o to walczyć. Jeśli bardzo chcesz karmić to postaraj się przystawiac Hanie jak najczęściej. Niech wisi na cycu non stop. Ona Ci rozkręci laktacje. Jak przysypia to jeśli masz dostęp do laktatora tak jak dziewczyny pisały 7-5-3 co 3 h. Dostaniesz pokarm, jestem pewna! Cierpliwości, dużo spokoju i cierpliwości. Trzymam kciuki!29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️