Marcowe (2023) Mamusie
-
WIADOMOŚĆ
-
Tyśka wrote:Ja wykupiłam w luxmedzie pakiet MATKA i tam zamierzam prowadzić ciążę i robić wszystkie badania. Cenowo wychodzi mi 169zl miesięcznie przez rok.
-
Ciążowa_Gapsy wspaniale! Ważne że pęcherzyk jest w macicy, teraz trzeba tylko dać mu trochę czasu i rozwinie się w piękną dzidzie 🤩🥰 Wiem co czujesz, też nie mogę się skupić na niczym, ciągle podchodzę do lodówki gdzie przywiesilam zdjęcie z USG i gapie się jak głupia w te plamkę. Nie moge uwierzyć że to się dzieje 🤯♥️
Ciążowa_Gapsy, DIDI lubią tę wiadomość
-
Super dziewczyny, wspaniałe wieści ❤
Ja również mam zamiar chodzić do lekarza prywatnie + dodatkowo Luxmed (pakiet z pracy).
Zaostrzył mi się już węch, bardzo drażni mnie zapach mięsa 🤢 -
Dziękuję Wam, Kochane! Mignęła mi dyskusja o "odblokowaniu" się gospodarki hormonalnej. U mnie chyba tak było. Mój mąż miał spermogram wskazujący na kłopoty, szykowaliśmy się na długą drogę, a synek pojawił się jednak po 9 miesiącach starań. A teraz, ta ciąża, jest z pierwszego strzału! Więc coś się zmieniło - zakładam, że w psychice również.
Ale jestem senna... tak trochę jakby na kacu a trochę jak po zarwanej nocy przy maluszku
chicaloca lubi tę wiadomość
-
Namisa i Gapsy gratuluję 😍 cudowne widoki ❤️ ja od 13 w pracy ziewam i się ledwo trzymam na nogach 🙈
Namisa, Ciążowa_Gapsy lubią tę wiadomość
Starania od czerwiec 2020 o pierwsze 👶
👩 28 lat
29.06 ⏸️
30.06 beta 141
4.07 beta 775
21.07 mamy ❤️ 6+6
3.08 kolejna wizyta 🙏
🧔 29 lat
WZJG
💊 Pregna start
👩❤️👨+😺 -
Witajcie Dziewczyny wszystkim Wam serdecznie gratuluje i cieszę się ze mogę tu z Wami być
Moja droga była bardzo Kreta może kiedyś Wam opowiem ale teraz tylko w skrócie :
dziś zaczynam 6 tydzień- ciąża potwierdzona w poniedziałek czyli w 5 t 5 dni kiedy jeszcze nie miałam opryszczki na ustach
Bardzo się martwię…
Dodam ze to nie moja pierwsza opryszczka w życiu…
Coś wiecie na ten temat ?
Np dziewczyny które są już w kolejnej ciąży ?
PozdrawiamCiążowa_Gapsy lubi tę wiadomość
-
Kaczkaaa wrote:Witajcie Dziewczyny wszystkim Wam serdecznie gratuluje i cieszę się ze mogę tu z Wami być
Moja droga była bardzo Kreta może kiedyś Wam opowiem ale teraz tylko w skrócie :
dziś zaczynam 6 tydzień- ciąża potwierdzona w poniedziałek czyli w 5 t 5 dni kiedy jeszcze nie miałam opryszczki na ustach
Bardzo się martwię…
Dodam ze to nie moja pierwsza opryszczka w życiu…
Coś wiecie na ten temat ?
Np dziewczyny które są już w kolejnej ciąży ?
Pozdrawiam
Ja w pierwszej ciąży miewałam często i wszystko było ok jeśli to nie Twoja pierwsza, to nie ma powodu do zmartwień !Kaczkaaa lubi tę wiadomość
-
Witamy Kaczkaaa ! 🥰
Ja tez dzis bardzo senna. Chyba taka kiepska pogoda plus nasz odmienny stan tak działa.
Ja właśnie umyłam okna 🤭
W sobotę gość będzie montował plisy i moskitiery i żeby wstydu nie było to umyłam. Lekko pobolewa mnie jajnik.Kaczkaaa lubi tę wiadomość
-
Tyśka wrote:Jest KTOSIEK z srduchem ♥️ !
O wooow gratulacje 🥰
Ja chyba zaczynam wierzyć w te ciążę 🙈🙉 zaczęty mi się słabe noce i zatkany nos, czyli to, co dręczyło mnie w pierwszej.
Dziewczyny, Wasi mężowie/ niemężowie wiedzą o ciąży? Ja swojemu chyba dopiero powiem, jak zobaczę serducho 🤣 chyba że sam się zorientujeKaczkaaa lubi tę wiadomość