Marcowe (2023) Mamusie
-
WIADOMOŚĆ
-
chicaloca wrote:O wooow gratulacje 🥰
Ja chyba zaczynam wierzyć w te ciążę 🙈🙉 zaczęty mi się słabe noce i zatkany nos, czyli to, co dręczyło mnie w pierwszej.
Dziewczyny, Wasi mężowie/ niemężowie wiedzą o ciąży? Ja swojemu chyba dopiero powiem, jak zobaczę serducho 🤣 chyba że sam się zorientuje
Miłego dnia Dziewczyny -
Dla mnie to oczywiste, że musiałam mu od razu powiedzieć. Zwłaszcza, że dość długo się staraliśmy, więc nie mogłabym tego ukrywać 🤷🏻♀️
DIDI, Mikaaa92 lubią tę wiadomość
starania o pierwsze 👶🏻 od 07.2020
czerwcowy cud!!!❤️🍀po 2 długich latach…
27.06.2022 ⏸ 12 dpo
27.06.2022 beta 58,3, prog 50,5🤞
29.06.2022 beta 157🤞
04.07.2022 beta 1116, prog 32,30🤞 -
Chicalola jak Ty tyle wytrzymalas nie mówiąc swojemu 😂 ja wysłałam mojemu zdjęcie testu jak tylko pojawiła się kreska. Był w pracy, ale zadzwonił w pół sekundy 😂 my mamy taką tradycje przekazywania sobie ważnych informacji przez telefon, bo poznaliśmy się przez internet. Mój mąż jak zaklepał nam termin ślubu (odpowiednik zaręczyn jeszcze przez wręczeniem pierścionka) napisał mi o tym na whatssapie 😂 Ale oczywiście potem dręczenie pierścionka w romantycznym miejscu tez było. Tylko nawet już nie pytał, czy się zgadzam, bo wiedział ze tak
chicaloca lubi tę wiadomość
-
Tyśka gratulacje! Mój się dowiedział 3 dni po pozytywnym teście 😂 w ten sam dzień już mu nie chciałam dzwonić bo był na służbie 👨🚒 na następny dzień poszłam na betę i dostał 3 testy z 3 dni i betę, żeby na pewno uwierzył 🙈
Starania od czerwiec 2020 o pierwsze 👶
👩 28 lat
29.06 ⏸️
30.06 beta 141
4.07 beta 775
21.07 mamy ❤️ 6+6
3.08 kolejna wizyta 🙏
🧔 29 lat
WZJG
💊 Pregna start
👩❤️👨+😺 -
Tyśka, gratulacje 🧡
Mój mąż się dowiedział w tym samym dniu co ja. Ja rano, on wieczorem. Nie umiałabym trzymać tego przed nim w tajemnicy. Pewnie by się domyślił, że coś jest na rzeczy i nie chce mówić.
Chicaloca, jaką będziesz miała różnice wieku między dzieciakami?chicaloca lubi tę wiadomość
⏰ PTP 09.03.2023
💙 Chłopak!
❤️19.07.2022
⏸ 29.06.2022
👧🏼 2020 -
Chicalola, jasne. Szanuje to, każdy ma jakieś powody. Chociaż ja, jak się nie udało i poroniłam, to cieszyłam się, ze mój mąż i rodzice i rodzeństwo o wszystkim wiedzieli, bo potrzebowałam ich wsparcia.
-
Tyśka gratulacje! 🥰
Mój mąż również się dowiedział tego samego dnia, a poza tym sam się nawet trochę domyślał, bo podobno byłam "spokojniejsza niż zwykle" (Tak to mam okropny PMS i rządzą mną hormony 😂), więc można powiedzieć, że mój mąż wiedział nawet szybciej niż ja 😂 -
Hejka. Dzięki dziewczyny ☺️
Jeszcze dopiszę,że na wczorajszej wizycie założyli mi kartę ciąży, pobrano wymaz do cytologii, dostałam skierowania na różne badania w tym cytomegalia igg i igm, USG piersi. Dostałam tez prywatny nr tel do ginekolog. Tak więc jestem zadowolona 😃chicaloca lubi tę wiadomość
-
Elza wow! Dwa razy więcej szczęścia! Chociaż pewnie jesteś w szoku? Zostań z nami, będzie nam miło ❤️
Tyska, super, ze masz już kartę ciąży! Tez szanuje lekarzy, którzy dają numer na wszelki wypadek. Mój endokrynolog ostatnio kazał mi wysłać wyniki smsem, żebym się nie fatygowało na wizytę. Mega miły człowiek ❤️ -
BoboBolek wrote:
Chicaloca, jaką będziesz miała różnice wieku między dzieciakami?
Tyska, fajnie że czujesz się zaopiekowana. Ja robiłam te badania tokso, cytomelagia (wirusowe) plus cytologia jakieś 2 miesiące temu także mam nadzieję, że nie będę musiała ich powtarzać (💰💰💰) to miał być wstęp do pierwszych starań.
Elza zostań z nami ! Gratulacje podwójnej radości
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2022, 09:49
-
Elza! Gratuluje ! 🥰
Ja marzyłam o ciąży bliźniaczej
Czułaś się jakoś na potęgę zmeczona czy coś? Ja jeszcze przed usg i nie wiem czy jeden pęcherzyk 🤭
Patrząc po becie w 18 dpo która wynosiła 580 to raczej na bliźniacza nie ma szans 😜
Dziewczyny, jak się dzis czujecie? -
Mikaa mam to samo. Tez kiepsko spałam i najchętniej bym poszła spac. Pomalowałam się trochę, żeby nie wyglądać jak pół nieszczęścia. Ciągnął mnie w nocy brzuch. A od rana natomiast potworne mdłości. Masakra
-
Hej dziewczyny 🙂 na wstępnie gratuluję Wam i życzę żeby wszystko szło w dobrym kierunku 🙂 Pierwsza wizytę mam w sobotę, więc zastanawiałam się czy już się przywitać, czy jeszcze poczekać.
Póki pracuje pewnie będzie mnie tu nie za wiele.
Aaaa i pytanko mam. Czy wiecie jak zaczac nowy kalendarz? Wyświetla mi się stary a nie widzę opcji żeby stworzyć nowy.
Życzę Wam miłego dnia 🙂 -
Elza ja miałam ślinotok w 1 ciąży..... Ale ogromny. Chodziłam z butelką lub kubkiem bo ciągle musiałam się tego pozbywać. Do lekarza jechałam z puszka landrynek bo jak jechać autobusem. Dzień i noc cały czas nadprodukcja....było to obrzydliwe doswiadcznie.... Czasem stałam nad zalewem z otwartą buzia....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2022, 17:51