Marcowe (2023) Mamusie
-
WIADOMOŚĆ
-
Chicaloca mniej więcej od 6+3, ale widziałam stopki u dziewczyn, które widziały serduszko już w 6+0, więc różnie to bywa
-
Mikaa, no to już jest nas trzy (chyba), które mają w poniedziałek wizyty ja mam dopiero o 19:20 - bardzo późno, bo pracuje do 19 ;(
A wy dziewczyny o której macie poniedziałkowe wizyty?BoboBolek lubi tę wiadomość
-
Hermiona5 wrote:Chicaloca mniej więcej od 6+3, ale widziałam stopki u dziewczyn, które widziały serduszko już w 6+0, więc różnie to bywa
Dzięki za odpowiedz
Powiedziałam jednak wieczorem o tej ciąży 🤣🤣 w weekend mamy wesele i potrzebuje wsparci w imprezie 0% 🙈Hermiona5, Elza :), Kolaa94, Mikaaa92 lubią tę wiadomość
-
Hej! Ja mam ogólne pytanie jak zareagowali wasi mężowie/nie mężowie na wieść o ciąży?
Ja powiedziałam mojemu poprzez "krzyzowke" ułożyłam pytania typu: pierwsza litera mojego koloru oczu... I z tych liter miało wyjsc hasło: za 9 miesięcy zostaniesz tatą. Przeczytał hasło, popatrzył na mnie i cienkim głosem powiedzial: ale jak to? Naprawdę? Skad wiesz? 🤣
Rozczuliło mnie to bardzo
Nic się nie domyślał bo dzien wcześniej powiedziałam mu ze okres dostane bo cycki bolą 🤭Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2022, 08:36
Kolaa94 lubi tę wiadomość
-
Mikaaa92 wrote:Hermiona, ja o 16:00
U mnie powinno być 6+5 wtedy.
Oprócz tego, że moja gineska na bank powie, że przecież miałam schudnąć przed ciążą 🙈 żeby wkroczyć w ten czas pełna życia i energii. 🙉🙉
DIDI wrote:j! Ja mam ogólne pytanie jak zareagowali wasi mężowie/nie mężowie na wieść o ciąży?
Dziś wychodząc do pracy żegnał się z naszym synem, mną i moim brzuchem co było super dziwne, ale tez urocze.
Na pewno sposób przekazania informacji nie był jakoś super romantyczny 😅
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2022, 09:56
DIDI, Kolaa94 lubią tę wiadomość
-
W 1 ciazy zrobilam test, poczekalam do dnia chlopaka i wreczylam
Tym razem bylo tak:
-stary zrobic dzis test?
-a nie za szybko?
-nie, juz mozna.
-to zrob jak chcesz i tak wiadomo ze jestes w ciazy.
Pozniej mu dalam znac to bylo,, pfff ma sie to nasienie,,
Jakks tak od poczatku mial pewnosc, ze ustrzelil hehDIDI, Kolaa94 lubią tę wiadomość
-
Didi wow, jesteś niesamowita ❤️ Świetny pomysł z tą krzyżówka!
Mój się bardzo cieszył za każdym razem, jak mu pokazywałam test. Bo to ten typ, ze mega kocha dzieciaki i mamy ich mnóstwo w rodzinie. Teraz przez telefon, wysłałam mu zdjęcie testu. A o poprzednich dwóch ciążach powiedziałam mu w pracy. Zajechalam do niego po drodze do laboratorium i kazałam na chwile wyjśc. Pierwszym razem dla niepoznaki kupiłam mu sok i bułki, jak drugi raz zobaczył jak wysiadam z tym samym zestawem to już wiedział. Ale teraz z dzieckiem i zepsutym autem już się nie fatygowałam 😂DIDI, Kolaa94 lubią tę wiadomość
-
Widzę że wasi Panowie lubią się docenić słowami że mają super nasienie 🤣
Przeciez w głównej mierze to ich zasługa! Chwała im! ☺️🤭🤣
Mój tez się cieszył. Zamurowało go na początku ale widzialam tak szczesliwe oczy jak w momencie kiedy mi się oświadczał 🥰
Zazdroszczę wam, że już niektóre z was widziały swojego kropka. Ja ciągle myślę czy aby ciąża jest żywa. Czy wszystko ok. Niby ciało nie sygnalizuje że coś mogło pójść nie tak, ale wiecie... pierwsza ciąża więc sieje panikę jak trawę na wiosnę 🤭
Kolaa94 lubi tę wiadomość
-
Lucy010 wrote:W 1 ciazy zrobilam test, poczekalam do dnia chlopaka i wreczylam
Tym razem bylo tak:
-stary zrobic dzis test?
-a nie za szybko?
-nie, juz mozna.
-to zrob jak chcesz i tak wiadomo ze jestes w ciazy.
Pozniej mu dalam znac to bylo,, pfff ma sie to nasienie,,
Jakks tak od poczatku mial pewnosc, ze ustrzelil heh
Hahahaha co za męska pewność siebie. Ja powiedziałam jak kręcił młodego głową w dół, że musi nabierać pary, bo zaraz będzie musiał kręcić dwoje 🙈🙈 dobrze, że go nie upuścił 😅DIDI, Kolaa94, Lucy010 lubią tę wiadomość
-
Bardzo rozczulające wasze historie 😍 mój to znowu odwlekał rozmowę, bo myślał, że znowu będę go namawiała na badania nasienia a w zamian musiał dłuższą chwilę pokontemplować z testami ciążowymi 😂 i dalej mam wrażenie, że nie dowierza, że zostanie ojcem.
Lucy010, DIDI lubią tę wiadomość
Starania od czerwiec 2020 o pierwsze 👶
👩 28 lat
29.06 ⏸️
30.06 beta 141
4.07 beta 775
21.07 mamy ❤️ 6+6
3.08 kolejna wizyta 🙏
🧔 29 lat
WZJG
💊 Pregna start
👩❤️👨+😺 -
Gapsy, ja mam wieczorami bóle krzyża… Przypomina mi to końcówkę ciąży, kiedy ciężko się było ułożyć. Ale ja mam problemy z kręgosłupem od pracy siedzącej
Didi a kiedy masz wizytę? Ile dziś jesteś tygodni?Ciążowa_Gapsy lubi tę wiadomość
-
Didi, mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku! Myślę, że brak objawów to jednak nie to samo, co objawy alarmujące, np. plamienie..
Ja też mam dzisiaj spadek nastroju. Czuję się taka "progesteronowa", jakby ociężała i smutna. Boję się, jak sobie poradzę z (ukochaną!) pracą, z dwójką dzieci... ot, takie smutki ciążowe, w wymarzonej drugiej ciąży.
-
Gusia_ wrote:Gapsy, ja mam wieczorami bóle krzyża… Przypomina mi to końcówkę ciąży, kiedy ciężko się było ułożyć. Ale ja mam problemy z kręgosłupem od pracy siedzącej
Didi a kiedy masz wizytę? Ile dziś jesteś tygodni?
Gusia- niestety dopiero 22 lipca. To będzie moja pierwsza wizyta. Dziś jest 5+2