Marcowe (2023) Mamusie
-
WIADOMOŚĆ
-
Gusia gratulacje 😍
Mikaa a jak u Ciebie?
Ja mam wizytę za godzinę, trzymajcie kciuki ☺Roksi, Gusia_, chicaloca lubią tę wiadomość
-
chicaloca wrote:Właśnie wiem, że racjonalnie byłoby poczekać do tej dalszej wizyty, ale ciekawość mówi żeby iść na te pierwszą 😅
Nie dziwie się tez bym poszła wcześniej 🙈
Gratulacje Gusia 🥰 pierwszy krok za Tobą!Gusia_ lubi tę wiadomość
-
chicaloca wrote:Właśnie wiem, że racjonalnie byłoby poczekać do tej dalszej wizyty, ale ciekawość mówi żeby iść na te pierwszą 😅
Ja bylam 5+3 i bilo juz serduszko, ale wiedzialam, ze owulacja byla w 9dc, wiec wczesnie ale na pewno nie wytrzymalabym do tych odleglejszych terminow 😅chicaloca lubi tę wiadomość
14.02.2023 - Maja (47cm/2980g) 🥰🥳💝
-
Gusia super!! Hermiona kciuki zaciśnięte
Usg potwierdziło że prawdopodobnie mamy 6+5, może 6+6, serduszko biło 130 Kropeczek rośnie
Pobrali mi wymaz, krew, a kolejna wizyta za 3tygodnie 8-go sierpnia.Roksi, Gusia_, Elza :), Hermiona5, Tyśka , Lucy010 lubią tę wiadomość
💗 Iga 👶 3540 g 54 cm
-
Ja również melduję, że mamy serduszko ❤
Kolejna wizyta 29.07 w Luxmed ☺Ulaa, Roksi, Elza :), chicaloca, Kaczkaaa, Gusia_, Kolaa94, DIDI, Lucy010, Tyśka lubią tę wiadomość
-
Gusia Mikaaa i Hermiona moje gratulacje 😍 ahh niech już nadejdzie ten czwartek, bo nie mogę wytrzymać 🙈 czy jutro ma któraś wizytę?
Hermiona5 lubi tę wiadomość
Starania od czerwiec 2020 o pierwsze 👶
👩 28 lat
29.06 ⏸️
30.06 beta 141
4.07 beta 775
21.07 mamy ❤️ 6+6
3.08 kolejna wizyta 🙏
🧔 29 lat
WZJG
💊 Pregna start
👩❤️👨+😺 -
Gratulacje wszystkim udanych wizyt 😍 zazdroszczę! Ja to chyba jestem ostatnia na razie na grupie 😅 bo jeśli wszystko pojdzie ok to termin pokazuje mi na 28/29.03, a córkę ostatnio rodziłam 8 dni po terminie wiec możliwe ze zahacze o kwiecień 🙈
-
Chicaloca czuje sie ok, czasem mnie ciagnie brzuch, plamienie to takie, ze na wkladce widac, ale jednak jakies jest. W labie do 13:45 pobrania wiec dzis chyba po prostu wyjde z pracy na chwile bo inaczej nigdy nie sprawdze tej bety.
Tymczasem zmykam do pracy, bo za 15 minut zaczynam a jeszcze jestem w domu i jedzenie musze zrobic 🙈
Milego dnia Wam zycze🙂 -
Mi termin z miesiączki wychodzi na 19 marca (nasza rocznica ślubu 😍), ale obstawiam, że ciąża może okazać się młodsza, bo mogłam mieć ciut później owulację. Zobaczymy na wizycie co lekarz powie ☺️
Gratulacje zdrowych Kropków, udanych wizyt ❤️
Miłego dnia dziewczyny! -
Gusia, Mikaa, Hermiona GRATULACJE! ♥️
Lucy 🤞🏼 Daj znać jak BHCG.
Od wczoraj bolą mnie jajniki jak na okres. Inaczej niż dotychczas i w poprzedniej ciąży. Troszkę się tym niepokoje. Dzisiaj wizyta. Zobaczymy jakie informacje przyniesie.
Czy ktoś oprócz mnie ma jeszcze wizytę w tym tygodniu?⏰ PTP 09.03.2023
💙 Chłopak!
❤️19.07.2022
⏸ 29.06.2022
👧🏼 2020 -
Ja mam w czwartek pierwszą o 18.15 🙏 BoboBolek powodzenia i odzywaj się po jak tam Kropek 😊Starania od czerwiec 2020 o pierwsze 👶
👩 28 lat
29.06 ⏸️
30.06 beta 141
4.07 beta 775
21.07 mamy ❤️ 6+6
3.08 kolejna wizyta 🙏
🧔 29 lat
WZJG
💊 Pregna start
👩❤️👨+😺