Marcowe (2023) Mamusie
-
WIADOMOŚĆ
-
Konieczynka gratulacje 😍 odpoczywaj teraz i wszystkiego dobrego dla Was! Jak dojdziesz to siebie to wrzuć nam foto Kacperka 😊
A u mnie nie może być za długo dobrze... leukocyty i bakterie w moczu 😖 Jutro muszę zrobić posiew, a wyniki będą na pewno dopiero po weekendzie...Konieczynka lubi tę wiadomość
💗 Iga 👶 3540 g 54 cm
-
Konieczynka gratulacje! 🥰 dobrze ze masz już to za sobą 🤗
Mirka witaj! Bardzo współczuje straty, oby ta końcówka minęła Ci szybko i bez żadnych komplikacji! 🙂
Jak reszta? Natija? Ula, tuliłas już Gabrysię ? 🥰Mirka1990, Ulaa, Konieczynka lubią tę wiadomość
-
Konieczynka,
Jest i on! Gratulacje 🎈
Roksi,
Zdarza mi się pomylić. Ogarniam teraz nieco lepiej, ale tylko dlatego, że aktualizuje listę niemal codziennie 😜
Staram się co jakiś czas podsumować wszystko w jakimś poście.
Dzięki temu ktoś mnie może wyprowadzić z błędu, jeśli taki jest.
I reszta z was ma szanse sobie przypomnieć kto jest na jakim etapie.
Natija i Patiii,
Co tam u was?
Mirka,
Witaj! Współczuje straty.
Mogę tylko się domyślać, że ta ciąża wiązała się z dużym stresem. Zważając na doświadczenia.
Już możesz troszkę odetchnąć. Lada moment ciąża donoszona?
Chciałabyś sie podzielić informacjami takimi jak: przewidywany termin porodu, płeć dziecka, może miejsce zamieszkania? 🙂
Na końcu chciałabym dodać, że zwalniam jutrzejszy termin. Nie chce rodzic 23.02.
Córka się rozłożyła. Dzisiaj o 15 obudziła się z drzemki z gorączką, 40 stopni.
Trzymajcie kciuki
* żeby skończyło się na 2-3 dniach gorączki i katarze
* żeby mnie nie zaraziła
* żeby maluch nie chciał się urodzić w czasie trwania choroby siostry.
Mirka1990, Konieczynka lubią tę wiadomość
⏰ PTP 09.03.2023
💙 Chłopak!
❤️19.07.2022
⏸ 29.06.2022
👧🏼 2020 -
Aasha wrote:Mika, o nie
duzo tych leukocytow??
No właśnie w badaniu ogólnym jest tylko informacja, ze wykryto, a w osadzie mieszczą się w normie. Za to bakterie przekroczyły normę 4krotnie 😑 Zobaczymy jak wyjdą jutrzejsze powtórne badania. W ogóle jakoś zaczęłam się kiepsko czuć a wieczór... oby jutro było lepiej 🤞💗 Iga 👶 3540 g 54 cm
-
Konieczynka gratulacje! Duży chłopczyk 🥰
Dochodź do siebie i dawaj znać ❤️
U nas wczoraj było pierwsze tulenie i też pierwszy raz przebierałam pampersa. Boziu jak wzięłam tą małą kruszynę na pierś to popłakałam się, łzy ciekły mi strumieniami i nie mogłam tego opanować 🥺😍
Tak się cieszę, że ona jest już po drugiej stronie brzuszka, może za wcześnie, ale przynajmniej już bezpieczna ❤️
Jest małym żarłokiem, na jedno karmienie powinna zjadać 20ml mleczka, a ma ochotę na znacznie więcej 🙈
Mi w tej chwili udaje się ściągać właśnie 20ml mleka więc starcza na styk. Dziś może wyjdzie z inkubatora do otwartego łóżeczka i dziś lub jutro dołączy do mnie na salę, wszystko zależy od tego jak ona będzie się termoregulowała sama bez wsparcia inkubatora.
Roksi, Andzelina, Mikaaa92, Jusia 82, Konieczynka, Aniamania, Elza :), Hermiona5, Twilight, Madzixon, Pralinka, Niewidzialnaa, Hope28, Kaczka, Mirka1990, Zniechecona, Natija lubią tę wiadomość
-
Cukiereczek do schrupania
Trzymam kciuki żeby się udało i mogła być już z Tobą na stałe.
Ja dziś jadę na pierwsze kontrolne ktg- zobaczymy czy coś tam się dzieje.
Gusia? Jak tam?
MikaUlaa lubi tę wiadomość
Starania od 2014 ,
1 ICSI maj 2018, ❄️❄️❄️
2 ICSI sierpień 2019, ❄️❄️❄️❄️❄️
3 ICSI kwiecień 2021❄️❄️❄️
9 transferów NOVUM (1cb, 1 poronienie zatrzymane)
10. transfer INVIMED (podane 2 blastki 3BB i 2CC) - 29.06.22 r.: 7dpt-20, 9 dpt- 60,12 dpt - 346, 14 dpt - 1096, 17 dpt- 4020, 20 dpt- 7200, 22 dpt - 14200
4 ICSI lipiec 2024- brak zdrowych zarodków
5 ICSI wrzesień 2024 - ❄️❄️ (zdrowe po PGTA)
11. transfer, beta<0,2
12. transfer 09.01.25 beta 6dpt:59,6 , 8dpt:152, 11dpt: 1024, 13dpt:2630, 16dpt: 8693
6+0 mamy ❤️
20.03 prenatalne -
Ulaa super, ze możecie się już tulić. I ze Twojego mleka wystarcza. Gabi ma wszystko co najlepsze ❤️
BoboBolek o kurczę, choróbsko na koncowce… Oby córci szybko przeszło! Trzymam kciuki! Niepotrzebne stresy…
U mnie spokojnie. To znaczy w nocy 3 razy wybudziły mnie takie konkretne skurcze, już wiecie z kręgosłupa i promieniujące na nogi, ale nic się nie rozkręciło, wiec czekam na obchód i decyzje co dalej. Czy czekamy, czy ta oksy… Ale obchód mysle, ze będzie później trochę, bo jest dziś cesarka, a tu jest obchód po cesarkachdam znać!
Kaczka, Ulaa lubią tę wiadomość
-
Ulaa jaka słodka kruszynka🥰 super że ma apetyt, przybierze raz dwa.
Gusia tak, dzisiaj Twój dzień ✊
Ja dzisiaj pobudka na siku o 4.30 i koniec spania, zdrzemnęłam się jeszcze tylko chwilę po 6.
Wchodzę na forum z myślą ' no to kto tam dzisiaj urodził' 😂Hermiona5, Zniechecona, Ulaa lubią tę wiadomość
-
Hej!
Ja po wczorajszej wizycie zostałam skierowana do szpitala na balonik i dzisiaj wywoływanie oksytocyną. Właśnie jestem na porodówce podłączona pod kroplówkę. Trzymajcie kciuki!Hermiona5, Mikaaa92, Roksi, Kaczka, Jusia 82, Twilight, Elza :), Aniamania, Zniechecona, Madzixon, Ulaa, Niewidzialnaa lubią tę wiadomość
-
Ulaa piękny moment! gratulacje 🥰
Gusia, Magdalenka kciuki! 🥰
A jak tam reszta? 😁 widze ze teraz to już lawinowo idzie 🤗
Potem koniec marca zostaniemy my już zdesperowane i dopiero będzie „walka” o kolejkę 😆😆😆 nie No zartuje, ale dziś chyba najbardziej nieprzespana noc w tej ciąży, widziałam każda godzinę na zegarku…😒 jakiś taki stres mnie łapie ze mogłabym teraz urodzić(a jednak trochę za wcześnie jeszcze..), bo brzuch mnie codziennie już boli jakos okresowo itp z drugiej strony w głowie mam ze czeka mnie wywołanie..No takie bezsensowne nakręcanie się na ostatni miesiąc 🤦🏻♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2023, 08:46
Ulaa lubi tę wiadomość