Marcowe (2023) Mamusie
-
WIADOMOŚĆ
-
Twilight trzymam kciuki, żeby indukcja poszła gładko. Trzeba ufać, że lekarze wiedzą co robią. Wszystko będzie dobrze.
Andżelina powodzenia! Pewnie nie miałaś w planach tego szpitala, ale ważne, że szyjka zgładzona, dzidzia gotowa, można się rozpakowywać 😃
Aasha, BoboBolek, Gapsy niech już wychodzą uparciuchy 😊Twilight, Ciążowa_Gapsy, BoboBolek lubią tę wiadomość
-
Mirka, balonika nie czuję jakoś mocno, trochę mnie w brzuchu ciągnie ale bardziej jakby mi było niedobrze i czasem coś tam zakłuje, a tak to ok.
Mvada, Mirka1990 lubią tę wiadomość
👧+🧑+👶+🐻❄️
2023 - synek ❤️
31.12.2024 ⏸️ beta 33
2.01.2025 beta 123
23.01 - wizyta -
Twilight tez trzymam kciuki! ❤️
My mamy wyniki ponownych testów przesiewowych. Chodziło o TSH. Norma do 10, u nas wyszło 9 z pierwszego badania i 8 z drugiego. Wiec jest okej, po prostu górna norma. Dla spokoju ducha mamy za 2 tygodnie w zwykłym laboratorium zrobić Zosi pakiet tarczycowy. Ale odetchnęłam z ulga 😭😭😭Ulaa, Twilight, Pralinka, Roksi, Mikaaa92, Aniamania, BoboBolek, Zniechecona, Hermiona5, Niewidzialnaa lubią tę wiadomość
-
Mi za to położna powiedziała, że chyba zbiera mi się ropa w ranie 🙄 i jak będę po południu w szpitalu u Małej żebym podeszła na izbę, lepiej żeby ginekolog to obejrzał bo może będą musieli ściągnąć mi ropę albo dadzą jakiś zewnętrzny antybiotyk, ale że ona nie zna się na tyle żeby wyrokować więc podejdę.
Mvada lubi tę wiadomość
💗 Iga 👶 3540 g 54 cm
-
Mikaa, biedna, ciągle coś 😞
Twilight,
Ja też przy baloniku w pierwszej ciąży nic nie czułam.
Stresowałam się, bo wszystkie dziewczyny na patologii coś czuły… Skurcze, bóle itd…
Finalnie ja urodziłam najszybciej a z balonikiem chodziłam najdłużej, bo około 24h😉
Mvada lubi tę wiadomość
⏰ PTP 09.03.2023
💙 Chłopak!
❤️19.07.2022
⏸ 29.06.2022
👧🏼 2020 -
nick nieaktualnyLusia i Natt12 po jakim czasie wypuścili Was ze szpitala z tymi kruszynkami? Bo u Uli to pamiętam jak było, a u Waszych maleństw waga podobna do naszej Michalinki, a zastanawiam się kiedy jest szansa. Jakie warunki musiały być spełnione ?
Mvada lubi tę wiadomość
-
Twilight, Andzelina powodzenia! Dawajcie znać jak sytuacja.
Chyba to będzie owocny w marcowe bobasy weekend 😄
Mikaa, jak ta rana?
My nadal w szpitalu 😐 dzisiaj było z krwi 12,7, lekarka obiecała jutro juz nas bez ponownych badań wypuścić tylko niech się Gabi naświetla cały czas. A jej tylko w głowie spanie z cyckiem w buzi 🙄
Jak usypiacie swoje maluszki?Twilight lubi tę wiadomość
-
Aniamania moja zasypia albo przy cycku, albo na rękach. W dzień niestety chce być tylko na rękach, wiec prawie nic nie robię 😅 ale w nocy śpi w dostawce, wiec chociaż tyle
Aasha przecież wreszcie musi wyjśc na świat! Ja trzymam mocno kciuki za szybkie porody Dziewczyny!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2023, 19:29
Aniamania, Twilight, Ciążowa_Gapsy lubią tę wiadomość
-
Twilight, czasem właśnie jest niedobrze, jak się szyjka rozwiera, może to to.
Aniamania - Dużo kobitek ogólnie na oddziale ? A ,,normalnie" kiedy byś wyszła, po 2 dobach?
Aasha - czyli próbujecie już wszystkiego. Mi zawsze przytulanie przyspieszało okres (oczywiście o dzień lub 2, a nie że tydzień). Od razu potrafiłam dostać @, ciekawe czy z porodem tak samo by zadziałało. Ja na zmianę oczekiwanie, ekscytacja i strach przed porodem oraz obniżenie nastroju. No jak tak dalej pójdzie, to będzie matka wariatka.
Aniamania lubi tę wiadomość
-
Aniamania wrote:Twilight, Andzelina powodzenia! Dawajcie znać jak sytuacja.
Chyba to będzie owocny w marcowe bobasy weekend 😄
Mikaa, jak ta rana?
My nadal w szpitalu 😐 dzisiaj było z krwi 12,7, lekarka obiecała jutro juz nas bez ponownych badań wypuścić tylko niech się Gabi naświetla cały czas. A jej tylko w głowie spanie z cyckiem w buzi 🙄
Jak usypiacie swoje maluszki?
Tylko przy piersi lub na rękach. W nocy też śpimy razem 🥰Mvada, Aniamania lubią tę wiadomość
-
Mirka, seks i spacery zalecone przez ginekolog, niestety póki co z marnym skutkiem. Mam nadzieje, ze w końcu coś ruszy, bo to czekanie mnie wykańcza… tym bardziej ze siedzę jak na bombie od momentu zdjęcia pessara, czyli 28.02…
Mvada, Ciążowa_Gapsy lubią tę wiadomość
-
Hope28 wrote:Lusia i Natt12 po jakim czasie wypuścili Was ze szpitala z tymi kruszynkami? Bo u Uli to pamiętam jak było, a u Waszych maleństw waga podobna do naszej Michalinki, a zastanawiam się kiedy jest szansa. Jakie warunki musiały być spełnione ?
Mvada, Hope28 lubią tę wiadomość
44 lata
Klinika Vitrolive / Bocian
KIR: Bx
Obecne: 2DS1
Brakujące: 2DS2, 2DS3, 2DS5, 3DS1
Rozjechane cytokiny - TNF alfa > 48tys., IL2>500, IL10>9000
ANA 2 - ujemne
On - morfologia 0%, fragmentacja DNA 11%
08 - 12. 2019 - 3 procedury IVF - łącznie 5 blastek, transfery nieudane
02.2020 - 09.2021 stymulacja aromkiem- 05.2020 - [*] 8tc
10.2021 - IV procedura IVF KD - 10 blastek ❄️ 11.2021 - 4AA - 🙁, 12.2021 - 4AA - 🙁
04.2022 - 4AA - accofil, intralipid, AH, embryoglue, encorton, heparyna
10dpt - 114mlU/ml, 12dpt - 355mlU/ml,16dpt - 2259mlU/ml, 6t3d 💔-krwiak
06.2022 - 4AA - accofil, intralipid, embryoglue, prograf/ encorton
8dpt - 135,8mlU/ml, 10dpt - 313,3mlU/ml, 14dpt - 1235mlU/ml
28dpt - mamy❤️, CRL-0,71cm -6t4d
9t6d - 3,02cm CRL, 12t - prenatalne ok, NIFTY - zdrowa 👧
20t0d - połówkowe ok
38t - CC, 2320g, 49cm -
nick nieaktualnyLuusia wrote:Nas 3 dnia wypuścili -miałyśmy wyjść drugiego ale mała dalej spadała na wadze (zeszła do 2100) i chcieli sprawdzić czy kolejnego dnia zacznie w końcu przybierać - następnego dnia ważyła 2130g i nas wypuścili.
Luusia lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny 🙂 też bym chciała żeby ten weekend był nasz ale czarno to widzę. Boję się, że wypiszą mnie ze szpitala i tak się będę bujać 😔 bo stwierdzili, że bezsensu dlaczego wgl lekarz skierował mnie do szpitala na weekend.
Na sali mam dziewczynę, której wywołują poród od wtorku i nic, ma czekać.
-
Gapsy,
Jesteś z nami na FB?
Nie możemy przyporządkować jednej osoby z FB do żadnego nicku z forum.
Daj znać tutaj 😉
Ja obstawiam, że to ty jesteś tym anonimem który się jeszcze nie przedstawił 😜Mvada lubi tę wiadomość
⏰ PTP 09.03.2023
💙 Chłopak!
❤️19.07.2022
⏸ 29.06.2022
👧🏼 2020 -
BoboBolek wrote:Gapsy,
Jesteś z nami na FB?
Nie możemy przyporządkować jednej osoby z FB do żadnego nicku z forum.
Daj znać tutaj 😉
Ja obstawiam, że to ty jesteś tym anonimem który się jeszcze nie przedstawił 😜
To kaczka
👧+🧑+👶+🐻❄️
2023 - synek ❤️
31.12.2024 ⏸️ beta 33
2.01.2025 beta 123
23.01 - wizyta