Marcowe dzieci 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
syla2312 albo wiecznie - to napiszcie mi wiadomość jeśli chcecie tą luteinę, bo mój lekarz (chociaż chodzę prywatnie) daje mi leki z refundacją. mam luteinę marki ADAMED w tym różowym opakowaniu szkoda jej na zmarnowanie06.01.2010 - syn Artur
08.2013 - [*] 8t
08.2016 - [*] 9t
06.03.2018 - syn Marek -
Patu wrote:Wszystko w porządku, nie denerwuj sie mi wzrosto ponad 6 razy przez 3 dni i sie pytalam lekarza, a nawet dwoch, mowili by sie absolutnie nie martwic ze za duzo
Dziekuje, trochę mnie to uspokoiło
Martwię się Bo sie naczytałam że zbyt wysoki przyrost źle wpływa na rozwój maluszka itd...Betahcg przyrost -
Ja biorę Summavit D oraz Dopegyt na nadciśnienie.
Cycki mnie bolą, gdy ściągam stanik albo w nocy, gdy przerzucam się na brzuch (niestety moja ulubiona pozycja do spania). Ale już widzę, że niedługo będę musiała zainwestować w nowe biustonosze...
-
Ja biorę symfolic i od czwartku Duphaston na te plamienia co miałam, jak na przyszłej wizycie będzie ok to odstawię. Moja gin uważa że na początku ciąży duża ilość witamin nie jest wskazana bo może to zaszkodzić rozwojowi dziecka.
-
wiecznie wrote:Mi średnio 330 zł miesięcznie idzie na luteinę, a gdzie jeszcze reszta leków. Portfel boli, ale co zrobić
https://www.maluchy.pl/li-73084.png -
Kasia.ke1 wrote:syla2312 albo wiecznie - to napiszcie mi wiadomość jeśli chcecie tą luteinę, bo mój lekarz (chociaż chodzę prywatnie) daje mi leki z refundacją. mam luteinę marki ADAMED w tym różowym opakowaniu szkoda jej na zmarnowanie
https://www.maluchy.pl/li-73084.png -
Ja mam tyle tych pigułek do łykania że czasem sama żałuje swojej wątroby : Tardyferon -fol.(na anemie) Encorton ,duphaston , Metylofolian ,B12(mertylokolbamina), Aktywny zestaw witamin B , Acard, Witamina D , Omega DHA plus zastrzyki Proletux i Clexane .
Mój biedny żołądek boli i portfel też cicho piszczy (nic nierefundowane 1500 zostawiam w aptece co miesiąc )ale dzidzia najważniejsza dla niej połknę drugie tyle .
2009- Synek Kacper
18 luty 2016 - Aniołek* Oliwia (12 tydz)
29 Sierpień 2016 -Aniołek* Puste jajo (9tydz)
8 Maj 2017 -Aniołek* c.biochemiczna (6tydz)
(Ana 1 Ana2 1:160 )(wysoka homocysteina)
-
nick nieaktualnyHej ho
Znowu Nie Nadrobie Tydzień się nie udzielałam bo byłam nad morzem dzisiaj miałam wizytę z dzieckiem wszystko Oki, serce bije jak dzwon objawów nadal brak z wyjątkiem braku okresu :pPatu, moodliszka, mitonia, KasiaMarysiaaa lubią tę wiadomość
-
dandelion wrote:powinnaś brać formę metalową zamoast zwykłej, jest droższa ale lepiej przyswajalnaWojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
Stasio ur. 01.03.2018 ProFamilia przez CC 2920/50/10
Ula ut 27.10.2020 Salce Łódź przez CC 2630/50/10 -
Tak jak pisałam wcześniej - niestety wyższy wynik kwasu foliowego nie świadczy o lepszej przyswajalny ściany, a wręcz przeciwnie.Droga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
Efekt: Zdrowa córka!!! ))
Droga po drugiego Potwora:
6 inseminacji
I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
2 ICSI - 6 zapłodnionych komórek, wszystkie przestały się rozwijać w 3 dobie
3 ICSI - 18 zapłodnionych komórek. Mamy 4 blastocysty -
kajax wrote:chodzi wlasnie o to ze przyswajam ją AŻ za bardzo chyba
http://www.poradagenetyka.pl/mutacja-mthfr-i-jej-wplyw-na-przebieg-ciazy/Ryjek, PatSim lubią tę wiadomość