Marcowe dzieci 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
OjMaryś wrote:Kochane pomocy ... Jak radzicie sobie z zaparciami w ciąży? Ja juz 6-7 dni jak nie odwiedzałam miejsca do którego Król piechotą chodzi w wiadomym celu. Nic nie działa ani jablka ani jogurty Activia. Poprostu moj organizm jakos sie zacial... A żadnych lekow z tego co wiem to nie wolno
Śliwki! Polecam nasze polskie śliwki U mnie zadziałałoOjMaryś, szatanka lubią tę wiadomość
-
Hej
Ja tez juz byłam na prenatalnych i pappa równo w 12t. Wszytsko ok
Dziecko ma juz 6 cm
A co do tętna i płci, to moje ma niskie tętno 147, a z USG wygląda raczej na dziewczynkę
Zobaczymy czy się sprawdzi
PatSim, Skali89, Dreamy_Girl, KasiaMarysiaaa lubią tę wiadomość
-
Jak by śliwki nie pomogły czopki glicerynowe działają expresowo i można stosować w ciąży
OjMaryś lubi tę wiadomość
2009- Synek Kacper
18 luty 2016 - Aniołek* Oliwia (12 tydz)
29 Sierpień 2016 -Aniołek* Puste jajo (9tydz)
8 Maj 2017 -Aniołek* c.biochemiczna (6tydz)
(Ana 1 Ana2 1:160 )(wysoka homocysteina)
-
OjMaryś wrote:Kochane pomocy ... Jak radzicie sobie z zaparciami w ciąży? Ja juz 6-7 dni jak nie odwiedzałam miejsca do którego Król piechotą chodzi w wiadomym celu. Nic nie działa ani jablka ani jogurty Activia. Poprostu moj organizm jakos sie zacial... A żadnych lekow z tego co wiem to nie wolno
Mi w pierszej ciąży pomagał sok ze śliwek kupowałam taką butelkę litrową w sklepie za 10 zł i działało dobrzeOjMaryś lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73084.png -
Spróbuj czopków Eva/qu. https://www.doz.pl/leki/p2409-Evaqu
Na mnie śliwki i inne naturalne rzeczy też nie działają. -
OjMarys syrop Lactulozum! Pomaga. Ja po jednej dawce w koncu poszlam do kibelka.
Tak w ogóle to cześć dzis całą noc nie moglam spać. Głód mnie budzil... wstalam, zjadłam cos i poszlam spac dalej. Wykoncze sie jak tak dalej bedzie. Masakra. Ide do rodzinnego popołudniu, niech mi.oslucha ten brzuch czy cos. Juz 2 kg schudlam. Czuje sie jak wysuszony wior a przecież dzidzia musi jeść!
Jutro wizytujemy o 15.15. Ktoś jeszcze jutro ma wizytę?OjMaryś lubi tę wiadomość
😇😁😇😇😁 -
Jesteście wspaniałe dziękuję za odpowiedzi i wybiorę się do apteki
-
Jedz jabłka ze skórką, mi pomaga
-
naturalne sposoby odpadły bo przestały działać, maż pojechał do apteki mam nadzieję że dostanie co trzeba
-
Sporo piszecie o badaniach. Ja dopiero mam wizytę 28 w poniedziałek i mi się dluzy strasznie...
-
Dziewczyny wczoraj przezylam chwilę grozy. Jestem na wczasach w Chorwacji... i nagle zaczęłam krwawic czy plamic...był to.sluz dużo sluzu z krwią. Odrazu Panika... pojechaliśmy do szpitala. Droga nam zajęła 3h. Dojechaliśmy późno w nocy. Okazało się że dzidzius żyje. Nie wiadomo skąd plamienie... może wysiłek może upał a może coś jeszcze innego. W każdym razie mam zakaz pływania:p dostałam dupka 3xdziennie i mam leżeć. Do Polski wracam dopiero w sobotę...
-
Zgredek 12 wrote:OjMarys syrop Lactulozum! Pomaga. Ja po jednej dawce w koncu poszlam do kibelka.
Tak w ogóle to cześć dzis całą noc nie moglam spać. Głód mnie budzil... wstalam, zjadłam cos i poszlam spac dalej. Wykoncze sie jak tak dalej bedzie. Masakra. Ide do rodzinnego popołudniu, niech mi.oslucha ten brzuch czy cos. Juz 2 kg schudlam. Czuje sie jak wysuszony wior a przecież dzidzia musi jeść!
Jutro wizytujemy o 15.15. Ktoś jeszcze jutro ma wizytę?
Ja mam jutro o 18 ! -
Zgredek 12 wrote:OjMarys ktory masz tc?
OvuGrazyna trzymam mocno kciuki. Będzie dobrze uwazaj na siebie -
Super, że same dobre wieści na forum zagościły. Ja dzisiaj zaczynam 10 tc i nadal bez objawowo więc chyba się tylko cieszyć. Dużo odpoczywam ze względu na krwiaka.
Dziewczyny mam pytanie bo gdzieś już drugi raz mi mignęło na forum- czy dobrze rozumiem, że niektórzy Wasi lekarze nie pozwalają wejść na usg dopochwowe? Czy to w ogóle zgodne z prawem? Z tego co wiem pacjent ma prawo życzyć sobie obecności na wizycie kogoś z rodziny. Moje pytanie jest czysto z ciekawości bo się nigdy z tym nie spotkałam. Nasza droga do dzieciątka była długa a mąż był na wszystkich wizytach monitoring cyklu, 3 nieudanych IUI, a teraz na obu ciążowych. Zawsze nas dr zaprasza razem.
Fajnie, że już jesteście po prenatalnym. Ja jeszcze prawie miesiąc 18.09.
Pozdrawiam i cieszę się ze wszystkimi z owocnych wizyt
-
nick nieaktualnyPolaMinka wrote:Super, że same dobre wieści na forum zagościły. Ja dzisiaj zaczynam 10 tc i nadal bez objawowo więc chyba się tylko cieszyć. Dużo odpoczywam ze względu na krwiaka.
Dziewczyny mam pytanie bo gdzieś już drugi raz mi mignęło na forum- czy dobrze rozumiem, że niektórzy Wasi lekarze nie pozwalają wejść na usg dopochwowe? Czy to w ogóle zgodne z prawem? Z tego co wiem pacjent ma prawo życzyć sobie obecności na wizycie kogoś z rodziny. Moje pytanie jest czysto z ciekawości bo się nigdy z tym nie spotkałam. Nasza droga do dzieciątka była długa a mąż był na wszystkich wizytach monitoring cyklu, 3 nieudanych IUI, a teraz na obu ciążowych. Zawsze nas dr zaprasza razem.
Fajnie, że już jesteście po prenatalnym. Ja jeszcze prawie miesiąc 18.09.
Pozdrawiam i cieszę się ze wszystkimi z owocnych wizyt
Nieee, u mojego chodzi o to, że on sam nie wszedłby na dopochwowe. A ja uważam, że tego jego strata to go jakoś szczególnie nie namawiałam. Raczej żaden lekarz nie odmówi wejścia do gabinetu z obojętnie kim.