WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe dzieci 2018
Odpowiedz

Marcowe dzieci 2018

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2017, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wiem ze wcześnie ale dzis zamówiłam bo trafiła się okazja cenowa później mogłabym tak nie trafić wiec czekam na przesyłkę , mój wymarzony

http://static.pokazywarka.pl/w/q/u/688666ee952b90d5acfb699fa9612417_orig.jpg

wiecznie, Fortitudo, Black&White, PatSim lubią tę wiadomość

• Mair Koleżanka

Wysłany: 3 września 2017, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa1994 wrote:
    Dziewczyny wiem ze wcześnie ale dzis zamówiłam bo trafiła się okazja cenowa później mogłabym tak nie trafić wiec czekam na przesyłkę , mój wymarzony

http://static.pokazywarka.pl/w/q/u/688666ee952b90d5acfb699fa9612417_orig.jpg

Ładny :-)

Jejku ja nic nie wiem o tych wszystkich gadżetach ciążowo-dziecięcych :p jak to potem wybrać?! ;p haha

m3sxhqvk172de6m3.png
  • kinia2111 Przyjaciółka

Wysłany: 3 września 2017, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa śliczny wózeczek! Jakiej to firmy? Bardzo mi się takie podobają :) Ja też muszę pomyśleć wcześniej, bo chce taki kupić żeby mi się podobał, a pewnie teściowie będą chcieli nam zrobić prezent i kupić, tak jak bratu męża, tylko, że wtedy na pewno nie będzie taki jak ja chcę... W ogóle tamtym kupowali też łóżeczko (niespodzianka) i z jednej strony fajnie bo spory wydatek z głowy, ale ja bym sama chciała sobie powybierać takie rzeczy jak mi się podobają... A nie, oni nam coś kupią i będę na te przedmioty skazana bo przecież nie wyrzucę...

thgfflw1afo8ui8u.png
  • kasia S-R Koleżanka

Wysłany: 3 września 2017, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też już myślę o wózku. Moi rodzice chcieli nam kupić, ale mi tak głupio bo wiem jaki to wydatek. Podobno u męża w pracy jest tradycja, że gdy żona pracownika jest w ciąży, to cały urząd się składa i kupuje wózek. Ja natomiast mam propozycję od koleżanki na wózek Bungaboo. Podobno jakiś wypasiony...

ganndqk3y2qo4v6c.png
  • dandelion Ekspertka

Wysłany: 3 września 2017, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mair wrote:
    A uzywalas jej potem do karmienia? Wlasnie zastanawiam sie nad ta co Ty masz i nad taka podobna z firmy Proofi. A Twoja sie nie ugniotla szybko? Twarda, miekka, srednia?

ona nie jest absolutnie miękka, jest sprężysta i nic się nie ugniotla, a bardzo długo jej używałam, można też wymieniać poszewki. bardzo fajna jakość wg mnie, ja generalnie śpię na twardo, nie lubię puchatych poduszek itp, zresztą ta. ma. inne zadanie musi podtrzymywać i wg mnie się sprawdza. jeden koniec jest szerwszy i grubszy ze można go położyć pod głowę, drugi natomiast ma. przeszycie i jest jakby odvinany, więc super się łamie aby włożyć ją sobie między nogi.
    używałam jej do pierwszych karmien i było ok(tej szerszej końcówki), ale my się w rezultacie nie karmilismy więc na dłuższą metę nie wiem. sprawdzała mi się też jako gniazdo dla noworodka, w lozeczku czy na naszym łóżku w dzień.

jedyna wada takiej poduszki - mąż narzekał, że jest duża i jakbyśmy w 3 w łóżku spali więc udawał zazdrosnego :p

uwo943r8mzz1x9gu.png
  • dandelion Ekspertka

Wysłany: 3 września 2017, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    swietny wózek, to Mima prawda? ja tym razem stawiam na górną półkę bo już tyle wózków przeszłam. te najdroższe najłatwiej pozniej sprzedać i wiele się nie traci. tym razem celuję w bugaboo cameleon3. poprzednio miałam joolz day, też polecam ale tylko nową wersję joolz day2

uwo943r8mzz1x9gu.png
  • wiecznie Autorytet

Wysłany: 3 września 2017, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pamiętam ile czasu zajęło mi znalezienie odpowiednich wózków (mamy dwa :) ) i fotelika samochodowego. Na samą myśl mi słabo :P . Dobrze że mam to już za sobą :D

E99wp2.png
    klz9hdge68udasjt.png
    Kriotransfer -> 12.06.17 -> Cudzie trwaj! <3
    ICSI -> 23.07.15 -> Mamy córeczkę <3
  • Fortitudo Autorytet

Wysłany: 3 września 2017, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kinia2111 wrote:
    Ja na szczescie ze spaniem na boku nie mam problemu, bo zawsze tak spie, ale mam problem ze spaniem ogolnie... Najgorsze jest to, ze jak sie obudze rano na siku to potem juz nie moge zasnac i sie przewalam... W nocy tez sie wybudzam ciagle, mam jakies strasznie glupkowate sny, tak ze nieraz jak wstaje to jestem gorzej zmeczona jak przed pojsciem spac :p

Ania_1986 a z jakiej firmy masz te spodnie z ta regulacja na gumke i guzik? Fajne takie cos, bo moze posluzyc na dluzej. Ja to juz glownie w legginsach i tunikach smigam, bo nie chce kupowac typowych ciazowek, dopoki w to sie mieszcze. Najbardziej przeraza mnie sezon zimowy :p srednio mi sie widzi kupowac zimowa kurtke na jeden sezon :p

Ja też mam glupkowate sny! I szybko przechodzę z jednego do drugiego, wcześniej tak nie miałam :-P
    Na warsztatach dla przyszłych rodziców mówili że to dlatego że dziecko śni z mama ale żeby już? :-D

5djyflw14clkgpvi.png

tb73qps6y7ksn8nj.png
  • Black&White Autorytet

Wysłany: 3 września 2017, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa piękny! Ale cena powalająca! Ale na używany bym się skusiła chociaż kosztuje tyle co niektóre samochody :D

OM 13.06.2017
    OV 04.07.2017
    w57vskjolrq46qbk.png
  • Black&White Autorytet

Wysłany: 3 września 2017, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi dziś śnił się koniec świata, morderstwa, zabili mi całą rodzinę, zostałam sama. Masakra co za sny...

OM 13.06.2017
    OV 04.07.2017
    w57vskjolrq46qbk.png
  • dandelion Ekspertka

Wysłany: 3 września 2017, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi też się śnią takie pierdoły że to szkoda mówić!!!

uwo943r8mzz1x9gu.png
  • kinia2111 Przyjaciółka

Wysłany: 3 września 2017, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zawsze miałam szalone sny, ale teraz to już po prostu gdybym była podłączona pod rejestrator to zbiłabym fortunę na filmach sensacyjno - kryminalno - przygodowych :p Jestem w szoku, że mózg może produkować takie scenariusze...

Ps. U Was tez taka paskudna pogoda? Nic mi się nie chce...

thgfflw1afo8ui8u.png
  • Dreamy_Girl Przyjaciółka

Wysłany: 3 września 2017, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PatSim patent z gumką przy spodniach wykorzystuję od kliku tygodni :) pochwalę się, że sama na niego wpadłam - potrzeba matką wynalazków :)

Syla2312 ale trafiłaś z tymi ciuchami! Super :)

Mair świetne spodnie kupiłaś. Jesteś z nich zadowolona? Właśnie o takich myślę, tylko czekam na jakieś wyprzedaże. Jak nie trafię na promocję, to i tak zakupię, bo trzeba w czymś przechodzić jesień i zimę ;)

Justa śliczny wózek :) jednak cena powalająca ;)

Co do snów to i ja mam ostatnio dziwne sny. Co noc coś nowego...

Pogoda mocno jesienna - zimno, pochmurno, więc stawiamy dziś na odpoczynek w domu ;)
    Miłej niedzieli :)

• Black&White Autorytet

Wysłany: 3 września 2017, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wózek drogi a spacerówka starcza do wieku maks 1.5 roku więc troszkę lipa...

OM 13.06.2017
    OV 04.07.2017
    w57vskjolrq46qbk.png
  • Mair Koleżanka

Wysłany: 3 września 2017, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dreamy_Girl wrote:
    PatSim patent z gumką przy spodniach wykorzystuję od kliku tygodni :) pochwalę się, że sama na niego wpadłam - potrzeba matką wynalazków :)

Syla2312 ale trafiłaś z tymi ciuchami! Super :)

Mair świetne spodnie kupiłaś. Jesteś z nich zadowolona? Właśnie o takich myślę, tylko czekam na jakieś wyprzedaże. Jak nie trafię na promocję, to i tak zakupię, bo trzeba w czymś przechodzić jesień i zimę ;)

Justa śliczny wózek :) jednak cena powalająca ;)

Co do snów to i ja mam ostatnio dziwne sny. Co noc coś nowego...

Pogoda mocno jesienna - zimno, pochmurno, więc stawiamy dziś na odpoczynek w domu ;)
    Miłej niedzieli :)

Wiesz, jeszcze nie nosiłam, została mi ostatnia para moich spodni, więc daję im jeszcze szansę, szczególnie, że są jasne i w kwiaty ;-) Generalnie uważam, że są fajnie przylegające, ale całkiem rozciągliwe, dobrze mi się w nich siada, zgina itd. Generalnie zmierzyłam wszystkie w hm i tylko te odpowiadały mi najbardziej pod względem komfortu. Tylko na stronie mają czarne, a ja kupiłam granat. Dla porównania mierzyłam jeszcze te, też fajnie takie ala motorowe :-) http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0345435001.html ale komfort bez porównania. Może chodzi o skład?

Tamte: Bawełna 64%; Wiskoza 26%; Poliester 8%; Elastan 2%
    Motorowe: Wiskoza 35%; Bawełna 35%; Poliester 27%; Elastan 3%

Dreamy_Girl lubi tę wiadomość

m3sxhqvk172de6m3.png
  • dandelion Ekspertka

Wysłany: 3 września 2017, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Black&White wrote:
    Wózek drogi a spacerówka starcza do wieku maks 1.5 roku więc troszkę lipa...
    to też zależy od potrzeb rodzica, my zmieniliśmy wózek na parasolkę jak mój syn mial 18 miesięcy bo było praktyczniej

uwo943r8mzz1x9gu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2017, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja znalazłam używany w dobrej cenie mam nadzieje ze będzie w spoko stanie .. dlatego kupuje już teraz .. tak to mima :):) dla mnie jest przepiękny

• erre Autorytet

Wysłany: 3 września 2017, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem zszokowana cenami wózków :o Myślałam, że to wydatek rzędu 1200-1500zł...

Z0rGp2.png
    8zs7p2.png
  • dandelion Ekspertka

Wysłany: 3 września 2017, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa1994 wrote:
    Ja znalazłam używany w dobrej cenie mam nadzieje ze będzie w spoko stanie .. dlatego kupuje już teraz .. tak to mima :):) dla mnie jest przepiękny

mi też się bardzo podoba ale nie na moje potrzeby wozkowe. mam nadzieję, że bedziesz zadowolona :) i że udało się trafić dobrą ofertę :)

uwo943r8mzz1x9gu.png
  • Natka94 Ekspertka

Wysłany: 3 września 2017, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też przerażają ceny wózków. Z mężem podjęliśmy decyzję, że kupimy używany, więc już rozglądamy się za wózkami. Łóżeczko na szczęście trafi się nam po moim bracie :)

60wzjk3.png
‹‹ 204 205 206 207 208 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ