Marcowe dzieci 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas dziś znów spadki ale zdecydowali się zrobić usg tylko wagę no i wyszło 450g
50g w 10 dni to zdecydowanie za mało i teraz decyzja lekarzy co dalej tak więc czekamy. Szczerze powiem że nie wiem kto nas prowadzi jedynie prof. Czajkowskiego kojarzę z nich wszystkich.
Kacperek 06.01.2018 - 12.01.2018 [*]
Nasze 6 dni szczęścia...
Filip 18.04.2019 nasz mały wielki cud 😍3270g 55cm -
U nas też nie jest dobrze. Rano rozwazali przeprowadzenie cięcia. Była obawa, że Mała ma coś nie tak z serduszkiem i być może niedokrwistość. Echo serca i badanie przepływu w tętnicy mózgowej niby to wykluczyło. Dziecię jednak słabo rośnie, w każdej chwili może pojawić się konieczność cesarki..Droga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
Efekt: Zdrowa córka!!!))
Droga po drugiego Potwora:
6 inseminacji
I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
2 ICSI - 6 zapłodnionych komórek, wszystkie przestały się rozwijać w 3 dobie
3 ICSI - 18 zapłodnionych komórek. Mamy 4 blastocysty -
Trzymamy kciuki, Dziewczyny! Niech Wasze dzidziusie jeszcze troszkę posiedzą w brzuszkach. Na szczęście jesteście pod dobrą opieką, więc pewnie cały czas wszystko jest pod kontrolą, lekarze dbają o Was i dzieciaczki- to najwazniejsze!
Pozdrawiam i dopinguje, aby wszystko było dobrze! -
Dziewczyny trzymajcie kciuki za jakieś 2h mam cesarke. Zrobili mi przepływy są bardzo źle a od wczoraj spadki tętna prof. Czajkowski zdecydował o rozwiązaniu. Tak cholernie się boje:(Kacperek 06.01.2018 - 12.01.2018 [*]
Nasze 6 dni szczęścia...
Filip 18.04.2019 nasz mały wielki cud 😍3270g 55cm -
Verbena wrote:Dziewczyny trzymajcie kciuki za jakieś 2h mam cesarke. Zrobili mi przepływy są bardzo źle a od wczoraj spadki tętna prof. Czajkowski zdecydował o rozwiązaniu. Tak cholernie się boje:(
KasiaMarysiaaa lubi tę wiadomość