Marcowe dzieci 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Verbena trzymamy kciuki, będzie wszystko będzie po waszej myśli. Jak będziesz czuła się na siłach daj nam koniecznie znać jak się trzymacie. Zawsze możesz liczyć na nasze wsparcie :*06.01.2010 - syn Artur
08.2013 - [*] 8t
08.2016 - [*] 9t
06.03.2018 - syn Marek -
nick nieaktualny
-
Ja też trzymam kciuki! Nasze Maluchy łatwo się nie poddają!Droga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
Efekt: Zdrowa córka!!!))
Droga po drugiego Potwora:
6 inseminacji
I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
2 ICSI - 6 zapłodnionych komórek, wszystkie przestały się rozwijać w 3 dobie
3 ICSI - 18 zapłodnionych komórek. Mamy 4 blastocysty -
Ja leżę i odliczam dni do kolejnego badania. Cały czas się dobrze czuję, a wiem, że to złudne, bo ciało nie daje mi żadnych sygnałów, że coś się dzieje, a jest różnie...Na razie ktg jest w miarę ok,pewnie w pon, wt kolejne usg, to zobaczymy, ile wód i czy Mała choć troszkę urosla...
Lyanna, ZAneczka lubią tę wiadomość
Droga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
6 inseminacji
I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
Dzięki, przydadzą się kciuki
oby kolejny tydzień przyniósł lepsze wiadomości...
ZAneczka lubi tę wiadomość
Droga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
6 inseminacji
Halfe, kciuki za Ciebie zaciśnięte. Mam nadzieje że u Verbeny też same dobre wieści. Mały jest już pewnie na świecie
-
Tak na szybko bo brzuch rwie. Kacperek jest już ż nami, po wyciągnięciu od razu zaczął płakać więc to dobry znak. Waży tylko 380g ale stan jest stabilny nic więcej na razie nie wiem. Wody plodowe u nas były wręcz czarne lekarz jeszcze czegoś takiego nie widział.
mała_ruda, Elwira.eli, Yola3344, Skali89, karakorum, Cabank84, pippi, KasiaMarysiaaa, Lyanna, ZAneczka, erre, El*a, lostdestionation, Dreamy_Girl, key_b, syla2312, kasia S-R lubią tę wiadomość
Kacperek 06.01.2018 - 12.01.2018 [*]
Nasze 6 dni szczęścia...
Filip 18.04.2019 nasz mały wielki cud 😍3270g 55cm