Marcowe dzieci 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
gratulacje Verbena! Życzę teraz dla Was dużo siły
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2018, 02:57
-
Dziękujemy dziewczyny wasze kciuki i myśli jak widać pomogły. Leżę dalej na pooperacyjnej, bol jest do zniesienia dostaje morfine i tak co godzine się budzę.
Co do imienia powiem wam że nie mieliśmy jeszcze wybranego i tak na pół godziny przed wzięciem mnie na salę wspomnieliśmy z mężem że może Kacper nasz mały królewicz jak na święto przystało no i na sali już powiedzieli żeby lepiej ochrzcić chłopaka no więc jest nasz mały Kacperek:)
Na tą chwilę jest stabilny, badania w normie rentgen też jedyne co wykryli na ten moment to spodziectwo ale mamy się nie martwić bo to tylko sprawa kosmetyczna. Nasz mały bohater jest silny ale wiadomo najważniejsze są pierwsze dni, tygodnie ale bądźmy dobrej myśli. To najmniejszy noworodek jaki się u nich urodził sama aż w to nie wierzę że moja Kruszyna waży tylko 380g ą wiadomo że do tego dojdzie jeszcze masa spadkowa. Oczywiście kciuki dalej nam się przydadzą, dzisiaj pójdę do maluszka jak tylko będę mogła bo widziałam go tylko przez chwilę na sali, taki mały ufoludek nasz jak to z mężem stwierdziliśmy.Cabank84, Oxalis, Skali89, lostdestionation, Dreamy_Girl, Lyanna, KasiaMarysiaaa, gaga_32, OjMaryś, Yola3344, Kasia.ke1, moodliszka, ulalula, El*a, Kazio14, ZAneczka, Aga78, karakorum, Elwira.eli, pippi, Ania_1986, PLPaulina, Fortitudo, honda92, Aliskaa, Kropeczka89, syla2312 lubią tę wiadomość
Kacperek 06.01.2018 - 12.01.2018 [*]
Nasze 6 dni szczęścia...
Filip 18.04.2019 nasz mały wielki cud 😍3270g 55cm -
Oxalis, Skali89, Dreamy_Girl, Lyanna, Marietta, KasiaMarysiaaa, gaga_32, Black&White, Kachna62, in_co_gni_to, darika, Indiana_dzika, Kasia.ke1, Dariaa^, moodliszka, ulalula, El*a, Paatka, Kazio14, d84, ZAneczka, Aga78, karakorum, mitzula, Elwira.eli, patusia90, pippi, Ania_1986, Katy, PLPaulina, Sassy, KaMiszka, ilonqa30, Sylwiaa95, Fortitudo, honda92, Aliskaa, Andzia123, Cabank84, kasia S-R lubią tę wiadomość
Kacperek 06.01.2018 - 12.01.2018 [*]
Nasze 6 dni szczęścia...
Filip 18.04.2019 nasz mały wielki cud 😍3270g 55cm -
Verbena!
Jesteś najbardziej dzielną Mamą jaką znam. Mimo, że już tu nie piszę to cały czas śledzę Twój wątek i mocno z moim brzuszkowym Nikodemem trzymamy kciukii za Ciebie i za Kacperka. Jest śliczny!! I mega silny, Ty walczyłaś dla niego a on teraz będzie walczył dla Ciebie! Ściskam Was i całuję malutkie rączki i stópki Kacperka! -
Aż się musiałam zalogować by napisać. Śledzę te forum ze względu na Ciebie i twoja historię.
Verbena, jesteś wspaniała i dzielna. Prawdziwa matka, która walczy do końca o swoje dziecko. Wiele kobiet by się poddało, a ty nigdy nie przestałaś wierzyć w swojego Okruszka. Można się tego od Ciebie uczyć. Osobiście bardzo Ci dziękuję za twoją historię. Sama ostatnio miałam chwilę zwątpienia, a dzięki Tobie wiem że należy walczyć!
Trzymam mocno kciuki za Twojego Kacperka, ma najwspanialszą mamę na świecie, więc ma dla kogo żyć :*
11.2016 [8 tc] - puste jajo plodowe, 06.2017 [5 tc] - cb
"Nienarodzone dzieci nie odchodzą...
One tylko zmieniają datę swojego przyjścia na świat" -
Siedze i lzy plyna mi po polikach.
Verbena gratulacje zostania mama.
Teraz wszystkie trzymamy za was kciuki maluszek od poczatku dzielnie walczy o kciuki oby dalej był takim walecznym chlopcem.
Imie cudne dziekujemy za zdjęcie jesli cos potrzebujecie dajcie znać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2018, 10:38
-
nick nieaktualny
-
Cudowny ufoludek
Kacperekowi dużo zdrówka a mamusia niech szybko dochodzi do siebie
-
Podczytuje cały czas Verbena Waszą historię. Jesteś mega dzielna! Wiele osób dałoby za wygraną, nie wierzyłoby w powodzenie tej walki, a jednak! Masz już swojego kochanego synka. Jesteś naszą pierwszą rozpakowaną mamą!
gratulacje kochana! Niech Kacperek rośnie zdrowo i przybiera!
a Tobie dużo zdrówka i siły!
moodliszka lubi tę wiadomość