Marcowe dzieci 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratulacje! Słodziak z tego Waszego Ufoludka;)
Daliście radę do tej pory, a tak jak Dziewczyny wcześniej wspomniały - medycyna jest w stanie pomóc takim kruszynkom, więc zrobą wszystko, by Kacperek mógł się zdrowo rozwijać! Nadal trzymamy kciuki, dochodżcie do swej formy w zdrowiu i radości:D Bo jest się z czego cieszyć!
Uściski dla Was! -
Verbana dużo zdrowia dla dzielnego Kacperka.Ma szczęście, że ma takich wspaniałych rodziców. Wierzę, że wszystko będzie dobrze.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochany maluszek
jak dobrze znalazłam, to Kacperek jest najlżejszym dzieckiem urodzonym w Polsce, ale tylko o 10 g od Ksawerego, który że szpitala wyszedł w końcu z wagą ponad 3kg w stanie bardzo dobrym, więc trzymam kciuki by u was też tak to się skończyło, zwłaszcza że jesteście pod bardzo dobrą opieką
ZAneczka lubi tę wiadomość
-
Verbena i ja z kwietniowego watku! Przyszlam przekazać moja modlitwę o was i zlozyc gratulacje! Wczoraj świętowaliśmy urodziny mojego męża za rok i wy z Kaceprkiem w ramionsch bedziecie wspominac jak to bylo, a maly będzie biegal wokol stolu
-
Boże jaka cudowna kruszonka
gratulacje dla dzielnej i odważnej mamusi i tatusia. Jestem z wami myślami i modlitwą. Teraz będzie już tylko lepiej! Mocno w to wierzę!Jesteś wielka Verbena!!! Pokazałas że warto walczyć i się nie poddawać. Dziękuję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2018, 21:01
-
Verbena, dużo zdrowia dla Kacperka, a dla Was dalszej siły, by wspierać go w rośnięciu i walce z przeciwnościami!Droga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
Efekt: Zdrowa córka!!!))
Droga po drugiego Potwora:
6 inseminacji
I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
2 ICSI - 6 zapłodnionych komórek, wszystkie przestały się rozwijać w 3 dobie
3 ICSI - 18 zapłodnionych komórek. Mamy 4 blastocysty