Marcowe dzieci 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja nie lubi jak kładę się na wznak, zawsze wtedy bardzo mocno kopie. interpretuje to, że ma mało miejsca i w ten sposób "protestuje" i zmusza mnie do zmiany pozycji. Jak kładę się na boku od razu się uspokaja i już kopanie nie jest tak intensywne. Staram sie klasc na lewym boku jak zalecają, ale mam wrażenie że nam obu wygodniej na prawym... Dziś na ktg też robilam na prawym boku i wyszło bardzo dobrze (ani razu nie "uciekła" i zapis był nieprzerwany przez 30min)
-
Miła mama wrote:Czy wy też tak macie bo się zaczynam już martwić. Kładę się na lewy bok i mała tak szaleje w brzuchu ze nie idzie wytrzymać kładę się na prawy i to samo ruchliwa jest bardzo czy to normalne. Jak leżę na wprost to jest lepiej ale po chwili bardzo kręgosłup mnie boli.
-
Moja ma ciagłe czkawki wiec czuje ją dość często.bylam wczoraj u lekarza po KTG ani jednego skurczu jestem rozczarowana szyjka ma 1cm termin miałam na 01.03 ale do szpitala mam się zgłosić 05.03 od następnego tyg zaczynam działać mycie okien strojenie cycków Hahah seksy jak się będzie dało. Żadnych oznak nadchodzącego porodu w sumie mam więcej siły niż 2 tyg temu wiec dom fruwa..nie potrzebnie mnie doktorek nastawił ze 1,5 tyg a
Minęły już ponad 2 od ostatniej wizyty. To u nas pierwsze wiec wszyscy się już pytają a ja mam ciszę na morzu... czyżby przed burza?? Ja przewijaka nie kupuje będę przewijać na łóżku nie mamy na to miejsca wiec trzeba sobie jakos radzić. I gratuluje kolejnym rozpakowany. Czy któraś z Was kupuje wiaderko do kąpieli antykolkowe No tumytub ? Jestem żywo zainteresowana tym sposobem kąpieli gdzie dzidziuś czuje się jak w brzuszku u mamy
2014- ciąża pozamaciczna Hiperprolaktynemia-> Dostinex
02.03.2018 Igusia na świecie (3cs)
08.2020 misja rodzeństwo ( 2021zaś.
02.01.22- II --> rośnij
-
Mój mały się bardzo mocno rusza. Wczoraj wieczorem myslalam, że wezmę nóż i sama sobie cesarka zrobię... jak można tak maltretowac matkę? Pytania "czy już i jak się czujesz" są wkurzajace. Dobrze, że nie wychodzę z domu to ich aż tyle nie słyszę. Z mężem pracujemy w tej samej firmie więc on się dużo więcej naslucha takich pytań. Cabank nie strasz, że może się jeszcze obrócić. Ja mam wizytę we wtorek, a termin w następną niedzielę.
Noce są straszne. Już nie mam siły. Mąż wczoraj stwierdził, że ewidentnie mam już dosyć ciazy i widać, że mnie ona męczy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2018, 08:31
-
Ja też mam już dosyć. Wku*wiam się na ten gigantyczny brzuch, na to, ze jestem tak wielka i niedołężna, boli mnie to tym bardziej, ze zawsze byłam aktywna i pelna energii. W kazdej pozycji mi niewygodnie.
Jeszcze TYDZIEŃ do cesarki. Borze liściasty, juz nie moge sie doczekać.A. - 03.18 ❤️
V. - 05.19 💜
O. - 10.22 🩷 -
a ja miałam po piątkowej wizycie mieć decyzję co robimy, czy wywołujemy czy cesarka czy co a teraz przez półpaśca pewnie każą do oporu czekać żeby jak najdłużej się leczyć w dwupaku i jeszcze pewnie urodzę po terminie, a też już mam dość, wiecznie przemęczona jestem...06.01.2010 - syn Artur
08.2013 - [*] 8t
08.2016 - [*] 9t
06.03.2018 - syn Marek -
Kasia Ke1 bardzo Ci współczuję! Mi przyplątała się teraz silna infekcja układu moczowego więc biorę antybiotyk. 2 marca mam mieć cesarkę. W dodatku od 2 dni boli mnie ząb , już nie zdąże go wyleczyć albo wyrwać bo to 8.Maja, ur. 02.03.2018 o godz. 12.40 w 38 tyg + 6 dni
-
dzwoniłam, upewnił się na oddziale zakaźnym co mam brać i mam przyjść w piątek normalnie na wizytę. Będziemy dyskutować jakie mamy opcje. Będę czekać w aucie na swoją kolejkę a mąż w poczekalni, da mi znać, żeby ograniczyć możliwość roznoszenia wirusa. Boję się tylko zarażenia ospą malucha po porodzie...06.01.2010 - syn Artur
08.2013 - [*] 8t
08.2016 - [*] 9t
06.03.2018 - syn Marek -
Witam. Ja juz po badaniach. Wyniki w przyszłym tygodniu, nie rozumiem tej papierologii. .. diagnostyka obok labolatorium ale wyniki dopiero po 7 dniach. .. babka w rejestracji w wieku około 60 siedzi jak za karę, na pytania odpowiada z taką łaską ze szlag człowieka trafia... normalnie niewiem czy tylko mnie tak baby wkurzają w tych przychodniach czy szpitalach? Najgorazem te po 60 ... wchodzę dziś na badanie krwi ... pisze jak wół ze kobiety w ciąży mają pierwszeństwo a tu te stare dosłownie przykleily się do drzwi żeby mnie czasem pielęgniarki w środku nie zobaczyly , te co siedzą normalnie oslepły. .. UJ mnie trafia bo nigdy bez kolejki się nie pchalam tyle ze teraz po prostu nie wystoje z tym moim brzucholem i bólem kręgosłupa. Mam nadzieje ze to juz ostanie badania przed porodem , niechce czekać do 22 marca, wlasnie zaczęłam 37 tc. W sumie jeszcze 2 tygodnie i mogę rodzic... a więc za 2 tygodnie sexy, kąpiele i choczy miał mi kręgosłup pękać to kilometry na nogach będę robić byle urodzić.