Marcowe dzieci 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
KasiaMarysiaaa co ty tak panikujesz? Na to wychodzi, że ja nie jestem w ogóle w ciąży! Może nie jestem? Nie mam żadnych objawów, nawet piersi mnie ANI RAZU nie bolały! Gdybym nie była na becie i nie zrobiła testu to bym nie podejrzewała ciąży. Pytają "jak się czuje" odpowiadam "jak nie w ciąży". W przyszły czwartek potwierdzę u lekarza ciążę, Bo póki co to sama nie dowierzam. Moja koleżanka rzygala 3 miesiące przez cały dzień, nie tylko rano! I weź przy czymś takim coś ogarnij! Ja z zauważalnych objawów mam bardziej stojące sutki, gazy, senność chociaż raz jest raz nie. Gdybym nie wiedziała o ciąży to bym ich raczej z ciąża nie powiazala.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2017, 09:16
KasiaMarysiaaa lubi tę wiadomość
-
Ja też Black&Whiteteż jakoś nie mam objawów jakiś takich nadmiernych. Raz tylko wymiotowałam i gdybym nie wiedziała, że jestem w ciąży, to bym pomyślała, że się zwyczajnie zatrułam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2017, 09:39
-
nick nieaktualny
-
Mam tak samo, praktycznie żadnych objawów. Nie wymiotowałam ani razu,zauważyłam jedynie, że piersi znacznie mi się powiększyły i trochę pobolewały, ale od kilku dni nawet to ustapiło.
Staram się tym nie martwić.
Tydzień temu byłam na wizycie i widziałam piękne serduszko. Mam nadzieję, że wszystko jest dobrze. Nie chce nawet myśleć inaczej.
-
nick nieaktualny
-
Chciałabym się z Tobą zamienić KasiaMarysiaaa ja ledwo żyje. Mam ochotę zaszyć się w domu i spać Odliczam już dni do końca tego I trymestru
Dziewcyzny czy wiecie czy jest jakis sposób na wypryski na twarzy w ciąży ? Wcześniej jak coś mi wyskawikało używałam takiego leku na bazie spityrusu Davercin no ale to z antybiotykiem i odpada.
Jak poszłam do apteki i poprosiłam farmaceutę to jak usyłyszal "ciąża" to tak się zdenerwował, że ręcę mu się trzesły jak szukał (świr) i na końcu podsumował, że nic nie ma
Do lekarza idę dopiero 3 sierpnia na usg to zapytam, ale coś musze zaradzić, bo wyglądam jak nastolatka - w złym niestety tego słowa znaczeniu
Nie wiem co to za oszutswo, że w ciązy się wygląda kwitnąco i cera promienieje... -
Lilcia wrote:Chciałabym się z Tobą zamienić KasiaMarysiaaa ja ledwo żyje. Mam ochotę zaszyć się w domu i spać Odliczam już dni do końca tego I trymestru
Dziewcyzny czy wiecie czy jest jakis sposób na wypryski na twarzy w ciąży ? Wcześniej jak coś mi wyskawikało używałam takiego leku na bazie spityrusu Davercin no ale to z antybiotykiem i odpada.
Jak poszłam do apteki i poprosiłam farmaceutę to jak usyłyszal "ciąża" to tak się zdenerwował, że ręcę mu się trzesły jak szukał (świr) i na końcu podsumował, że nic nie ma
Do lekarza idę dopiero 3 sierpnia na usg to zapytam, ale coś musze zaradzić, bo wyglądam jak nastolatka - w złym niestety tego słowa znaczeniu
Nie wiem co to za oszutswo, że w ciązy się wygląda kwitnąco i cera promienieje...
to ja się też chętnie dowiem!
póki co używam glinkę do oczyszczania regularnie bo to w ciąży wolno i jest już znaczna poprawa cery. polecam te glinki loreal już przyrzadzone w sloiczku. 3 razyw tygodniu i po 2 tyg już znaczna poprawa. trzeba też pamiętać w ciszy o dobrym nawilzanii twarzy bo nadmiar sebum i wypryski czesto spowodowane sa nadprodukcja łoju bo skóra się bardzo przesuszaLilcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej hej
Widzę że forum ogarnia panika I trymestru uwierzcie ze nie warto sie denerwować bo i tak na nic wpływu nie mamy a takie wkręcanie sobie nie robi dobrze Wam i nam :*
Objawów nadal nie mam, zarodka na usg wczoraj nie miałam a czekam cierpliwie bo cóż innego mogę co ma być to będzie
U mnie ciągle leje! Pogoda okropna! Może stad takie smutasy na forum 3mam kciuki za wasze wizyty :*KasiaMarysiaaa, emi87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem już po jednym poronieniu 3 lata temu na co nic nie wskazywało i po cudownej idealnej bezobjawowej ciąży 1,5 roku temu teraz po raz 3 jestem w ciąży i zmieszaly się obie. Termin identyczny z tym 3 lata temu, bez objawów jak z córka w ciąży ale z nia już był zarodek a tutaj nie ma i choćbym co minutę myślała czy to pusty pęcherz to nic mi to nie da. Trzeba zebrać sie do kupy i walczyc dalej a narazie czekać. Cierpliwie czekac także nudnych ciąż nam życzę!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2017, 10:28
KasiaMarysiaaa, emi87 lubią tę wiadomość
-
Wczoraj mamie powiedziałam, że jak usłyszę serduszko to zacznę kupować powoli jak coś będzie w promicji, a mama że to za wcześnie, że jak coś by się stało to lepiej nic w domu nie mieć, a dziś do mnie dzwoni i Mówi że są takie przeceny w Tk Maxxx że 4 bodziaki za 50 zł że śliczne i że Wójcika likwidują że wie że to szybko ale... A ja uważam że nawet jakby coś się stało, ale oczywiście nic się nie stanie i urodzę piękną córkę , to i tak chce mieć dziecko i będę je mieć prędzej czy później.
Co do pogody to u mnie tez ciągle pada, A ja cyborg który nigdy nie choruje od poniedziałku jestem przeziębiona. Myślałam że przejdzie ale dziś poprosiłam męża żeby kupił coś na katar. Widocznie ciąża to duże obciążenie dla organizmu.Ryjek lubi tę wiadomość
-
Lilcia wrote:Chciałabym się z Tobą zamienić KasiaMarysiaaa ja ledwo żyje. Mam ochotę zaszyć się w domu i spać Odliczam już dni do końca tego I trymestru
Nie wiem co to za oszutswo, że w ciązy się wygląda kwitnąco i cera promienieje...
Kurczę, jak to jest z tym Davercinem??? Byłam u drematologa i mówiłam, że jestem w ciąży i ona powiedziała, że w takim razie tylko Davercin, innych leków nie może mi dać na moją problematyczną skórę. Ale teraz zaczęłam się martwić czy mogę używać....
Kazik, urodzony 20.11.2018. Nasz największy CUD
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
MTHFR - obie hetero, oniżone białko S.
Obie ciąże po IUI
Kariotypy OK, nasienie super
Hashi, wysoka prolaktyna - unormowane