Marcowe dzieci 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Poinformuj lekarza, że jesteś w ciąży, a także gdy karmisz piersią. W okresie ciąży lek może być stosowany jedynie w przypadku zdecydowanej konieczności. Nie należy stosować w okresie karmienia piersią.
Wg wujka Google ja bym nie brała -
nick nieaktualny
-
Hej:) Witam marcowe mamusie i gratuluję serdecznie:)
U mnie 22.07 dwie kreseczki, 24 beta 955 i 26 beta 2204 z idealnym przyrostem:) Pierwsza wizyta 31.07. Troszkę wcześnie, ale po poprzednich niepowodzeniach jednak wolę iść troszkę szybciej:)Patu, Zgredek 12, Marietta lubią tę wiadomość
-
dziewczyny, w końcu dotarłam do domu po wizycie wszystko ok! dzidzia rośnie, ma 27mm i termin przesunął się na 27 lutego. serduszko widziałam, ale mój lekarz nie słucha w pierwszym trymestrze. trzymam kciuki za resztę dzisiejszych wizyt!
Patu, Ryjek, juja00, TakaSobieMama, Zuza 85, KasiaMarysiaaa, Zgredek 12, olka89, Lilcia, Dariaa^, emi87, Dreamy_Girl, Madżka89, Marietta, Anna1975 lubią tę wiadomość
-
Moja wizyta w następną środę również na nią czekam niecierpliwie. rano obudziłam się z bólem brzucha a było tak że już prawie nie bolał wczesniej ciągnięcia w pachwinie mam też w pracy siedzę w ukryciu zjadłam ogórka kisz z kawałkiem kibaski a potem mleka wypiłam bo do kawy dolewalam.szalenstwo !!no i mdłości blee
Co do wypryskow u mnie zero właśnie całe życie miałam bo cera problematyczna teraz nic nowego się nie pojawia nawet jak dłubie przy buzi to na drugi dzień nic nie widać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2017, 12:50
2014- ciąża pozamaciczna Hiperprolaktynemia-> Dostinex
02.03.2018 Igusia na świecie (3cs)
08.2020 misja rodzeństwo ( 2021zaś.
02.01.22- II --> rośnij
-
nick nieaktualnydandelion wrote:dziewczyny, w końcu dotarłam do domu po wizycie wszystko ok! dzidzia rośnie, ma 27mm i termin przesunął się na 27 lutego. serduszko widziałam, ale mój lekarz nie słucha w pierwszym trymestrze. trzymam kciuki za resztę dzisiejszych wizyt!
Gratulacje !!! :* cieszę się, że wszystko jest ok.
A kiedy kolejna wizyta ? -
no właśnie,z kolejną wizytą mam problem, bo chcę zrobić przeziernosc karkową ale mój gin idzie teraz na urlop a później ja wylatuję na wakacje i mija termin kiedy można robić to badanie. muszę na cito szukać innego lekarza który mi to zrobi za 2 tygodnie. a u mojego doktorka planowana wizyta 31 sierpnia
-
nick nieaktualnydandelion wrote:no właśnie,z kolejną wizytą mam problem, bo chcę zrobić przeziernosc karkową ale mój gin idzie teraz na urlop a później ja wylatuję na wakacje i mija termin kiedy można robić to badanie. muszę na cito szukać innego lekarza który mi to zrobi za 2 tygodnie. a u mojego doktorka planowana wizyta 31 sierpnia
-
usg prenatalne to nazwa dokladniejszego usg, inaczej niektorzy mowia usg 1 trymestru albo genetyczne. sprawdza sie w nim m.in. przeziernosc karkowa
A do badan prenatalnych zalicza sie tez pappa lub NiptWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2017, 13:51
-
Uff ja zrobiłam ponownie betę, w zeszłym tygodniu 21.07 -57 a dzisiaj (27.07) 2412 Wg kalkulatorów jest ok, już się nie mogę doczekać wizyty u gina a zapisana jestem dopiero na 07.08..
KasiaMarysiaaa, Marietta lubią tę wiadomość
26.08.2017- zabieg, puste jajo płodowe, podejrzenie zaśniadu groniastego
21.10.2018 córka 🍼
08.12.2024 cień ⏸️
12.12.2024 wyraźne ⏸️
30.12.2024 wizyta
-
Witam się i ja po wizycie. Wszystko na ten moment ok! Serduszko pięknie bije. Dzidzia ma 23,5mm wg usg wychodzi o tydzień starsza niż z om. Także tp jeszcze nie do końca pewny. Lekarz dał mi liste badań do zrobienia. W przyszłym tygodniu kazał to załatwić więc kolejna wizyta 4.08 po wyniki, a taka normalna 24.08.
KasiaMarysiaaa, Zgredek 12, Patu, emi87, dandelion, Marietta, Anna1975 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny wspaniałe wieści! Super czyta się o Waszych maluchach i bijących serduszkach . Mocno trzymam kciuki! Mam pierwszą wizytę za tydzień, przez ten czas muszę się koniecznie czymś zająć, żeby nie ściągać najgorszych myśli. Baaardzo nerwowy ten pierwszy trymestr... Dzisiaj czuję się troszkę słabiej i już zdążyłam uciąć sobie popołudniową drzemkę, mam też delikatne mdłości, ale przychodzą falowo. Pozdrawiam i życzę Wam dobrej końcówki tygodnia !
Tymuś (*) - 26 stycznia 2017, 10 tc
Bliźniaki (*) - 30 sierpnia 2017, 11 tc
Ciąża biochemiczna - wrzesień 2019
Talita(*) - 31 października 2019, 9 tc
Maluch(*) - 20 lipca 2021, 6 tc
Zdrowy Synek Ur. 8 sierpnia 2022 -
nick nieaktualny